3tilføjet af

Drægtighed... Hjælp !!

Min fantastiske tæve er i løbetid, og skulle denne gang gerne nå at blive drægtig, men jeg er itvivl om det er lykkes.
Han har været på hende minimum 3 gange ( det er dem vi har set ) hvor de fang sammen hver gang omkring 20 - 30 minutter...
Men så kommer spørgsmålet... Hun drypbløder stadig... få gange dagligt, men et par dryp om dagen - er det tegn på at hun IKKE er blevet drægtig eller hvordan ????
Håber at der er nogen der kan hjælpe mig med dette !!!
Hvor længe går der før man med sikkerhed kan se / mærke på hende at hun er drægtig, spørger fordi hun egentlig var til parring hos den rette han hund, - boede der i 2 døgn, men om han var på ved de ikke, da de boede udendørs i de to dage - ( med mulighed for at gå indendørs i eget hus )
Dagen efter hun kom hjem sprang vores egen han hund på hende - ( ved fejl kom han i haven ) og han nåede så på 3 gange ( efter 1. gang blev jeg lidt ligeglad - sorry - )
Nu er jeg i tvivl om hvem der vil være far til eventuelle hvalpe - ( dog er vores egen han hund en anden race - for det vil nok kunne ses ) men derudover har jeg fået fortalt og læst flere steder at begge hunde vil kunne have lavet hvalpe på hende... Nogen der har oplevet dette ????
Håber på svar... !!
tilføjet af

Link

tilføjet af

Hun kan være drægtig

Selvom din hund er parret,og stadig drypper,kan hun godt være drægtig,for hun skal jo være færdig med sin løbetid.Det er naturens gang at hun vil dryppe efter en parring.Hel og lykke til dig og din hund,hej.
tilføjet af

Opdrætteren

Hej
Din hund kan godt være drægtig selv om den bløder endnu. Rent faktisk kan det være et godt tegn, hvis der kommer lidt lyserødt udflåd.
Om begge hanner kan have lavet hvalpe... Tja, en dna-prøve kan jo fastslå det rigtige faderlige ophav.
Held og lykke med hvalpene.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.