3tilføjet af

Doodoo sovebamse...

Hej, min lille pige på 5 uger sover ret uroligt så vi overvejer at købe en Doodoo sovebamse fra babiage. Den skulle berolige barnet til at sove ved at gengive livmoderens lyd. Er der nogle der har erfaringer med den? Er den pengene værd?
tilføjet af

et billigere alternativ

..er at give hende en t-shirt med ned i vuggen - vel at mærke en t-shirt du har sovet i et par nætter - så kan hun dufte dig hele tiden.
Jeg har brugt det meget til min den mellemste der altid har været meget urolig om natten - og det virker.
Jeg har også brugt det, hvis det har været nødvendigt at få børnene passet mens de er små - da har jeg set stort på det måske virkede lidt fjollet at komme med en brugt t-shirt - for børnene har været nemme at trøste og få til at sove.
Tillykke med din lille datter - og held og lykke fremover.
tilføjet af

Doodoo bamse - ja, den virker :-)

Hej :-)
Vi købte en Doodoo-bamse til vores lille søn. Da han var helt lille faldt han faktisk lynhurtigt til ro, når bamsen gik i gang; men som han blev lidt ældre var det ligesom om han ikke rigtigt "gad" bamsen mere, og så skulle der i stedet de "almindelige" ting, som mad og trøst til for at få ham til at falde til ro.
Der står i instruktionerne til bamsen, at den virker bedst, hvis man starter med at bruge den, når babyen er helt spæd; men man kan jo ikke vide, om bamsen alligevel vil have en effekt på din datter, selvom hun er lidt ældre.
Held og lykke med det :-)
tilføjet af

Den virker

Da min datter var 6 uger gammel fik hun sådan en bamse - hun er meget glad for den og den virker !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.