1tilføjet af

DIY bryggers ideer - kommentarer ønskes

I kælderen i vores hus er der et vaskerum, som nu har en bordplade med vask og vaskemaskine, tøretumbler, tøresnore, lille vindue og en brønd med rist over.
Vores tanker at at sætte en bordplade med hylder over/under, på den ene væg, som er ydervæg. Det er tænkt sådan, for at undgå fugt og svamp, som sikkert ville komme hvis vi sætter skabe op.
På den modstående væg, som er en bærende indervæg, vil jeg lave en sokkel og stille skabe oven på denne. Bordplade med vask og vandhane. Brønden ligger sådan at den vil blive gemt væk at soklen og jeg tænker at ligge en 'træplade' løst oven på soklen der (som en slags hylde), så man kan komme ned til brønden hvis det bliver nødvendigt.
Vi har hund, som elsker at mudre sig til, så jeg har også tænkt at lave en slags vaske arenagement til denne. Jeg forestiller mig en bund fra en bruchekabine klemt ind mellem to skabe, med vinyl op af disse og på bagvæggen, og en håndbrugser.
Gulvet består nu af ubehandlet beton, som hælder mod brønden. Her var min tanke at jævne det lidt ud, tættest på brønden, hvor gulvet hælder mest (tror faktisk det er lige når man kommer lidt væk fra brønden) med noget beton. Oven på det påtænker vi 30*30 cm fliser.
Alle vores rør og ledninger er synlige. Skal der laves om i det, køber vi håndværkere til formålet. Som jeg har forstået det, så må jeg godt lave afløb, som ikke går i gulvet, hvilket de ikke kommer til. Jeg påtænker en simpel jernplade liggende løst over brønden, med et hul i, som lige netop er stort nok til røret som samler afløb fra vaskemaskine, vask og 'hunde vaske stationen'.
Kæmpe smøre om et stort gør det selv projekt, men er der nogle derude som har nogle kommentarer til mine tanker???
mange tak
tilføjet af

DIY bryggers ideer - kommentarer ønskes

Hej
god ide til hunden en afskærming med evt bruse hoved.
Gulv ja dem kan man udligne med cement, så de kan se lækre ud:)
hvis det er du skal bruge håndværkere se her
www.lokaldistribution.dk se under total entreprise, de ligger i ballerup og er meget effektive og billige.
parterapeut vonbale.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.