7tilføjet af

Digt om følelser

Jeg er så træt af at være her, træt af at være alene. Var du virkelig nødt til at forlade mig? Jeg ville sådan ønske at du var her lige nu.
Jeg prøver at sige til mig selv at det er slut og at du er væk. Men du er her jo stadig, i mit hjerte, men hvorfor føler jeg mig så helt alene?(slut)
Jeg ville ønske at der var nogle der kunne svare på det, for føler ikke at jeg kan klare at have det sådan her mere, klare at være så ked af det... Den eneste det går ud over, er mig!
tilføjet af

..hårdt!

..du lyder trist, kender godt følelsen.
Er der ikke håb om at vedkommende og du kan få en snak? Måske er der mange misforståelser mellem Jer, fordi I måske har haft svært ved at tale åbent om nogle ting der gør ondt.. husk, at jo flere følelser der er på spil, jo sværere er det at være åben fordi man er bange...
Knus
Snuske
tilføjet af

Ikke den eneste

Jeg kan fortælle dig du ikke er den eneste. Min kærste slog op i mandags, og det hele har været et helvede lige siden. Vi har snakket om det, og det er slut. Det har fået mig til at føle noget jeg aldrig har før. Fået mig til at overveje grusomme handlinger, som jeg aldrig troede jeg selv ville tænke på.
Jeg elsker hende mere end noget andet, og gør det stadig, men hun vil ikke have mig tilbage. der er kun en ting at gør, og det er at komme videre.
Så ville jeg trøste mig hos end anden pige, og snakke om det. Hun kunne så fortælle mig at hendes kærste også lige havde slået op med hende, så hun havde det lige så slemt som mig... Du er ikke den eneste, og vi skal nok klare den alle sammen.
tilføjet af

Sørgeligt digt!

Hej!
Det er et meget smukt og sørgeligt digt du her har skrevet!
Og jeg ved at det er svært, men du må ligesom komme videre.. Der er mange andre søde mennesker her i verden.
Men det er nemmere sagt end gjort, det ved jeg. Vi har alle prøvet, og kommer alle til at føle os svigtet og ked.
Held og lykke! :o)
tilføjet af

Har det på samme måde!

Hej..
Min kæreste slog op med mig i onsdags, et par dage efter han lige havde fortalt mig hvor forælsket han var i mig, og vi har ikke snakket sammen siden.. Det er bare så underligt..Jeg går også og føgler mig helt alene i verden, og da min familie ikke bor her i danmark, er der heller ikke nogle af dem jeg kan søge trøst hos! Det er trist men ´that´s life´!! Og dagens højte punkt for mig lige nu er, når jeg er på arbejde,(hvor langt kan man synke? snart bliver det måske at sidde i bussen!!)
Men en dag, går livet videre.. Held og lykke...
tilføjet af

Giv slip..

Hej..
Selvom d r hårdt, bliver du nødt til at lade ham gå, han elsker dig jo åbenbart ikk mer, og derfor slog han op.. Life goes on..
Find en anden.. HAN ELSKER DIG JO IKK.. GIV SLIP..
Men r d oz vær at have en kæreste som ikk elsker dig? Nej, vel..
Kyss fra os..
tilføjet af

DAMN

Digtet passer også til mig... Jeg mistede min kæreste i Onsdag d. 14/04-04 kl 1704. Jeg har bare ikke fået snakket med hende om det endnu, pga. hun bor 65 km fra mig og jeg vil helst ikke snakke om det over telefon. Jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre! Jeg elsker hende virkelig max meget. Jeg har flere gange nærmest kunne føle hvordan hun har det og ved lige nu at hun vil holde sin afstand, men har svært ved det pga. hun elsker mig.
Det "mig" skrev passer perfekt til hvordan jeg har det lige nu og har tænk på!
Hun mente vi var så forskellige at vi næsten ikke havde noget tilfældes og ville derfor stoppe det før det ville gå galt. Jeg ville bare ønske jeg kunne skrue tiden tilbage til første gang vi skrev/snakkede sammen.
tilføjet af

Stakkels diq

Hej...
Jeq har prøvet det samme , oq hjeq ved hvor ondt det qør men livet qår squ videre , jeq har squ indset at ham der forlod miq var ik det værd.
Men jeq vil ønske at du en dag finder diq en som måske er bedre , å tro miq skaændes tit med min kæreste å de følser du har , dem har jeq os inde i miq..
Men jeq står til enighed med de andre..
Desværre han er det værd når han ik elsker diq.. men prøv å vent å se tiden an han kommer nok synkende tilbaqe når han finder ud af hva fejl han har lavet for inderste inde elsker man altid den man har været sammen med
Held å lykke i fremtiden min ven pøj pøj
Qnuss her fra :)😖
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.