2tilføjet af

DF'er Karl Emil Nielsen stjal 350.000 fra sin mor

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1914223.ece
Hvis anklageskriftet taler sandt, så har lokalpolitikeren Karl Emil Nielsen ingen følelsesmæssige skrupler - ikke en gang over for sin egen mor.
Lokalformanden for Dansk Folkeparti og byrådsmedlemmet i Brønderslev Kommune skal møde i Retten i Hjørring på fredag i en sag, som måske har fået Karl Emil Nielsens mor til at vende sig i graven.
Her tiltales Dansk Folkepartis lokalformand for underslæb mod dødsboet efter sin mor. Hvis retten mener, der ikke er tale om underslæb, vil anklagemyndigheden have dømt Karl Emil Nielsen for tyveri af i alt cirka 350.000 kroner.
Det har ikke været muligt for ekstrabladet.dk at få en kommentar fra lokalpolitikeren, der for godt halvandet år siden gjorde sig bemærket også uden for Brønderslev Kommune.
Det skete, da han til netavisen 180 grader skrev, at 'det er helt legalt at skyde palæstinenserne, de kunne bare være blevet hjemme'.
Ifølge anklageskriftet har Karl Emil Nielsen mellem den 17. december 2007 og 20. januar 2012 tilegnet sig i alt cirka 220.000 kroner fra sin mors konto i Nordjyske Bank. Desuden har han ifølge anklageskriftet tømt en bankboks i samme bank for 112.000 kroner og fået tilbagebetalt et indskud fra sin afdøde mor på 24.000 kroner fra Boligforeningen Fredens Bo.
Alt i alt er Karl Emil Nielsen således tiltalt for at have stjålet 350.000 kroner fra sin mors formue.
- Det er helt vildt. Selvfølgelig har jeg ikke taget pengene, sagde Karl Emil Nielsen, da han blev konfronteret med anklagerne på nordjyske.dk i november i fjor.
Der er tale om en domsmandssag, idet Karl Emil Nielsen nægter sig skyldig i alle anklagepunkter.
Anklagemyndigheden vil stille krav om fængselsstraf.
Det kan jo være at hans enkeltmandsvirksomhed El & Hvidevare service v/ Karl-Emil Nielsen ikke køre så godt. Bør der ikke tages højde for hvis han er økonomisk på skideren?
tilføjet af

DF'er Karl Emil Nielsen stjal 350.000 fra sin mor

DFerne overhaler snart Venstre i meningsmålinger og i at holde domstolene igang [l]
tilføjet af

DF'er Karl Emil Nielsen stjal 350.000 fra sin mor

Hold da ferie en retard. Han virker ellers som en sympatisk fyr, hans kommentar til 180 Grader taget i betragtning.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.