5tilføjet af

DF/DK

Er det et "frisk pust over landet", eller er det dårlig ånde?
Tjek lige deres hjemmeside. Den er flot lavet, overskuelig og letforståelig.
Der er ikke noget at sige til, at de når ud til rigtig mange mennesker.
Mit bud er, at hvis de fortsætter med på denne måde, så professionelt, at styre sig rundt mellem de danske vælgere, så er DF det største parti i Kongeriget inden ret længe.
Er det så et frisk pust eller åndedrætsbesvær?
tilføjet af

Børnehave, hehe

Jeg vil nu nok mene åndrætsbesvær. Specielt med Langballe, Krarup siddende i folketinget, og med Søren Espersen som pressechef.
Og så en mere eller mindre "personlig" ting, Kenneth Kristensen, kort fortalt, kan ikke tage ham, han er et fjols udover alle grænser, håber han politiske karriere stopper med DFU.
Derudover syntes jeg at man mere får indtrykket børnehave end åndedrætsbesvær. For at nævne det seneste eksempel, det er jo rent til grin, - "vi er ikke nok med i tv shows, specielt på DR for de er røde og holder os udenfor". TUD HUD, BU HU. Det er så galt, at de har talt sammen, hvor mange de Radikale har deltaget i bl.a. Hit Med Sangen Og AHA.
Og var DFU som har oprettet et eller andet kritisk jounalist forning, for nu at holde øje med deres holdninger? Så må man virkelig kede sig.
Og så lidt den måde de fører deres politik frem på, hvilke der er for så vidt ikke noget galt i, - "men hvis ikke for vores punkter indført forslagene, så vil vi ikke lege med VK mere". Lidt pudsig måde, når det som regel er deres eneste side i tinget, de virkelig kan få indfydelse på.
Så jeg ser glæder mig lidt til at VK melder ud, at det gider de ikke finde sig i, og søger mod midten istedet, KristenDemokraterne (og forhåbentlig næste gang CD). Så kan Enhedslisten og DF folde papirsflyvere i hver sin sidde af salen og "bombe" hinanden med små beskeder.
tilføjet af

Tjaa

Om dette har med politik at gøre ... eller blot jeres egen umodne og tafatte måde at skabe opmærksomhed på ... det skal lades være usagt ...
Klart er ... i mangler totalt substans i det i snakker om :o)
tilføjet af

Børnehavekultur

Ja, du har ret i, at den dagligdags tone er sådan lidt "jeg vil have den blå skovl nu"-agtig.
Meget ofte sker det dog, at deres argumentationer på en eller anden "skæv" facon holder, ikke?
De er SKIDE gode til at sige det, folk gerne vil høre. De fleste folk, altså.
På den ene side synes jeg det er fedt med et parti, der sgu holder fast i, hvad de mener. Ikke så meget gyng-gang dér.
På den anden side tror jeg ikke en skid på dem. Selvom de virker konsekvente og tro mod deres holdninger.
Er det fortiden der er imod dem, eller er vi bare nogle, der ikke helt kan forholde os til den unuancerede og sandkasse-prægede debat?
Jeg læste, at ca. 65% af partiets vælgere er ufaglærte, arbejdsløse og/eller med kortere videregående uddannelser indenfor sundhedssektoren.
Holder det vand? Og i så fald, hvad betyder det?
De er jo ikke dummere end så mange andre, og mon ikke også der vil komme flere vælgere til det parti, der ikke hører til i samme "socialgruppe"?
Jeg vil lige tjekke op på det %-tal dér, så jeg kan smide en kilde efter det...
tilføjet af

Hehe

Du har ret! (PS. foreningen hedder kritiske licensbetalere og har Morten Messerschmidt i spidsen). Hahahahihi!... og så er det mærkeligt nok ikke at spøge med...
tilføjet af

MIN skovl....

Det var nu sådan set et forsøg på at få andres holdninger til DF's måde at markedsføre sig selv på; måske på en lidt "objektiv" måde. Sådan lidt fra oven, I ved...
Og hvorfor skulle der ikke være børnehave på Tinge, når der åbenbart er børnehaver alle andre steder?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.