1tilføjet af

menneskets Intelligens, farlig,.

jeg ser mennesker som både gode som onde, da vi er dyr og de er lige sådan, MEN mennesket trods deres intelligens er Ekstremt Destruktive, vores såkaldte super intelligens sammenlignet med Andre dyrs, vi kan sammen lignes med maskiner, FOrdi no mere indviklede og komplekse ting er No mere kan der gå galt, Feks, Altheimes Demens, Skitzofreni OG MEGET MERE,. er jo kun kendt hos mennesker, pga. hjernen er så indviklet og smart, Store evner kræver stort ansvar, Samt joi mere indviklede ting er jo mere kan gå i stykker,. Ligesom telefoner elektronik mere smarte mere skrammel i mere de kan,. JO Oftere og mere går de i stykker,.
Mennesker er Ekstremt fordomsfulde,. da Mange kommer med meninger og holder fast på,. Selv om de ikke ander en skid om emnet,. eller tingen de snakker om DE Skal bare sige noget of føle sig smarte og have ret,.
tilføjet af

Re: Ironcross

Så forleden er sød lille ræveunge på vej ud af busken, indtil den fik øje på mig. Det var som om den havde set en spøgelse og løb med lynets hastighed tilbage for at gemme sig i busken. Meget normalt ville de fleste nok sige. Ved nærmere eftertanke kan det godt forstås hvorfor de dyr (inkl. fulge og katte) er så bange for os. Evolutionsmæssigt ved dyr at for at overleve, må de være forsigtige fra dyr der vil æde dem, eller dyr der dræber dem for sjov (mennesker og jagt). Dyr har en huskeevne der har betinget deres overlevelse. Dvs. fra et rent psykologisk synspunkt, har dyrene lært at nærmere de sig mennesker, risikere de at blive skadet. Det gør at de holder sig langt væk fra mennesker. Medmindre de har vundet menneskets tillid, og har gang på gang oplevet rare mennesker der kun vil dem godt (f.eks. husdyr). Det kan sammenlignes med mennesker som i barnealderen oplever at varm kakao brænder tungen, hvorefter de holder sig fra varm kakao. Indtil den dag de lærer at kakao ikke behøver at være så varm.

Men ellers meget enig med ironcross. Det er ret uhyggeligt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.