13tilføjet af

DF skal sige socialistisk folkeparti......

...Det er simpelthen til at smile af - at DF tror det virker at betone SOCIALISTISK folkeparti.....hver gang de refererer til SF.....
Uhh- folk bliver skræmte ......de tror folket så vil tro at den står på skorper og skoda til hver samfundsborger fremover...Men nej - sandheden er, at den vil stå på et humant samfund hvor der vil være plads til glade mennesker og ikke sure kynikere.
SF - Sandt folkeparti [l]
tilføjet af

Partiet for de middelmådige

Sohn sagde sandheden- basale nødvendigheder.
Du er en naiv tosse.🙁
tilføjet af

SF er

partiet som vil ødelægge Danmark, ved at tillade masseindvandring fra mellemøsten og så er partiet fuld af pladderhumanistiske tosser, som tror at bare man slikker muslimerne i røven længe nok, så går det nok
tilføjet af

Hedder de da ikke Socialitisk Folkeparti ?

Det står da på deres hjemmedside, så du må være ret uvidende.
"SF står for Socialistisk Folkeparti, og partiet blev stiftet i 1959 af Aksel Larsen. Ved valget i 2007 får SF 23 mandater i Folketinget, og partiet næsten fordobles til 15.000 medlemmer. Medlemstilgangen fortsætter, og i 2010 har SF 18.000 medlemmer."
http://www.sf.dk/velkommen/om-sf
tilføjet af

Jamen så ved vi da det..

Du er til grin med dit pladder hr. Mortensen. DF'ere KAN kun lyve.
tilføjet af

Hvorfor skriver du VI?

Er du så fed at du tæller for to, ellers hedder det JEG!!
tilføjet af

Du er en selvglad repetitør

af egne uforgribelige jeremiader over udokumenterede påstande.
tilføjet af

Så du ved ikke at:

"SF er partiet som vil ødelægge Danmark, ved at tillade masseindvandring fra mellemøsten og så er partiet fuld af pladderhumanistiske tosser, som tror at bare man slikker muslimerne i røven længe nok, så går det nok"
Jamen det er da faktisk stærkt positivt!
Således kan jeg efter dit indlæg også konkluderer, at DU ved, at jeg er den eneste, der nu kender S.Mortensens sandhed, og har læst mandes indlæg. Ellers passer det jo fint med vi, da det er flertal.
Eller var du bare en sølle doven dreng i skolen, som alle de andre DF'ere?
tilføjet af

Hvad med Sadistisk Folkeparti ?

Når der nu er tidligere stasi sympatisører i partiet.
tilføjet af

Nej den står ikke på skorper og skoda

den står på bænkevælling og fattiggård hvis SF kommer i regering.
Du siger: "sandheden er, at den vil stå på et humant samfund hvor der vil være plads til glade mennesker"
Realiteten er at man i henhold til idealerne og teorien håber at skabe et humant samfund hvor der vil være plads til glade mennesker (blot de har samme livsførelse og livsfilosofi som SF'erne), men i realiteten ender op med at kriminelt, kaotisk og fattigt samfund hvor det er inhumant at bo og leve."
Grunden til det er at SF vil overforbruge offentlige midler i et omfang kun tidligere set under Anker Jørgensen og at man samtidig vil svække konkurrenceevnen dels ved indføre massiv beskatning af det private og erhvervsliv og dels ved at hæve lønniveauet betragteligt i den offentlige sektor og dermed øge det generelle lønpres.
På sigt vil finansieringen være katastrofal.
Den dybt skadelige fejl som SF vil begå er at betragte det private erhvervsliv som noget der er kynisk og grisk og som er en fjende af det socialistiske idealsamfund. Det er generelt den fejl der ligger latent i enhver form for socialisme og som i de grelle tilfælde er kammet over i totalitære socialistiske regimer hvor alle andre holdninger end dem landets ledere har vedtaget er korrekte, holdes nede med benhård hånd.
tilføjet af

Myter er farlige.....

Du er jo netop den vælger som er faldet for den myte -at SF og A - vil tegne et sådant samfund som du beskriver.
Det passer ikke !!!!!!!!!!!!! Der kommer til at være balance - og ikke den Robin Hood model du angiver.... Nu har det private med VKO i spidsen haft snablen godt nede i statens finanser de sidste 10 år - og der er parkeret lystigt med skattekroner laaangt væk fra det danske skattevæsen..Hvilket giver et billede af grådige individualister som er villige til at mele deres egen kage uagtet at alm. danskere må affinde sig med lægesjusk - ingen tandlægebesøg - flere overfald på gaderne etc........
Så den benhårde kapitalisme - skal afløses af et samfund hvor der deles til fælles fornøjelse og skabes tryghed fra gulv til loft..
Jeg satser på de røde hjerter og ikke blå uniformer i dette land.
[l][l]
tilføjet af

Det staten der har snablen ned i vores lommer

Så også her fejler du:
"Nu har det private med VKO i spidsen haft snablen godt nede i statens finanser de sidste 10 år "
De røde nasseprinser er og bliver en flok imbecile tabere 😃😃
tilføjet af

nas........

nassere er jo de rige Vkoére som gladeligt tager imod overbetaling i det private erhvervsliv - modtager alm. ydelser ...ikke gider betale skat ...og jeg ku´blive ved..........
Der er heldigis nye tider på vej.......og det bliver rødt - knaldrødt.......
[l][l][l]
tilføjet af

UPS, glem lige den med ikke vil betale

skat.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.