6tilføjet af

DF kræver sol.dk lukket

Der skrives med sorte bogstaver 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
tilføjet af

og sol.dk`s modtræk

DF kræves fjernet fra folketinget😉🙂🙂🙂🙂😉
tilføjet af

Det overrasker lidt?

Det ville jo fjerne DF´s mest emsige platform for rekruttering. Sandhedsværdien i den melding må ligge på et niveau som svarer til det encifrede stemmetal DF forhåbentlig får ved næste Folketingsvalg
Lagermann*
tilføjet af

Godt modtræk!:D

Det gør vi nemlig. :P
tilføjet af

Sjovt.. men

jeg tror sgu de får mange stemmer ved næste valg. Flere end nogensinde!! Selv jeg, som er opdraget rødt, altid har stemt borgerligt og "rigtigt", er hoppet på df bølgen nu. Der blir intet gjort ved muslimovertagelsen af vores land, hvis ikke df har noget at sku ha sagt!, alle de borgerlige sidder jo med deres the i en rundkreds og vil stadig forsøge at snakke problemet dødt. Og det må vi erkende i dag, ikke kan la sig gøre. Færdig.
tilføjet af

Hmmmm.....

Det ligger mig fjernt at fortælle dig hvad du skal tro/stemme på. Men jeg tror ikke du helt har set det virkelige DF. Jeg tror at Brian (kludder)Mikkel(sens) kovending idag i forhold til hvordan bandekriminaliteten skal onduleres, ligger meget meget tæt opad det de "røde" har sagt hele tiden. Han har bare været så inficeret af DF og den drejning de borglige har gjort imod højre, for at tækkes DF som vigtigt parti uden hvis stemmer de ikke kunne få noget som helst igennem, at han blev blind for at kigge andre veje.
Vi andre har hele tiden sagt at man bør angribe den onde cirkel ved basis. Nemlig der hvor de helt unge, rekrutterings potentialet, drives i bandernes hænder. Der skal en massiv indsats til i familierne, i skolerne og ude i nærmiljøet. Sportsklubber skal involveres massivt.
Det er sådan set det modsatte af hvordan man bør bekæmpe narko. Det nytter ikke en hujende flyvefisk at tage de småkriminelle som bare er inde i en ond cirkel for at skaffe narko. Det er bagmændene man skal have fat i. Lortet skal slet ikke ind i landet. Og sker det alligevel, så skal smuglerne have hårde straffe. Rigtigt hårde straffe. Narko er hovedgrunden til at al den kriminalitet finder sted.
Lagermann
tilføjet af

ja det gør

-enhedslisten og de rad.v. som ligger nederst i hierakiet ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.