11tilføjet af

Det var det eneste rigtige.

Dyrlægen gik for en times tid siden, katten ligger i sengen, hun er stadig varm og det virker som om hun sover. - En 15 år gammel kat, der det meste af sit liv har været overvægtig, nok på grund af dovenskab, hun forlod nødigt den seng som nu er blevet hendes sidste leje.
I den senere tid har hun virket senil, huskede ikke hvor wc-kattebakkerne (vi har to wc-bakker til to katte) stod og hendes efterladenskaber kunne ligge hvor som helst i huset, nogle gange i sengen hvor hun i lang tid har opholdt sig, sådan ca. omkring 22 af døgnets 24 timer.
Hun elskede at drikke rindende vand fra vandhanerne, vores badeværelse er ikke så stort, at der er plads til en stol, som kan have fast ophold derude - derfor har jeg hver eneste morgen sat vandhanen til at dryppe, hentet en stol så den ældre, gigtplagede og lidt for tykke kat kunne komme derop... Det behøver jeg ikke mere.
[:*(]
Hun fik en god død, - det håber jeg da! Jeg lod hende ligge i formiddags, redte ikke sengen - ventede på dyrlægen, der kom med et bedøvelsesmiddel, som bevirker at døden ikke er forbundet med smerte - derefter fik hun et kraftigt narkosemiddel, og ganske kort derefter var det slut.
tilføjet af

Det var sikkert det bedste....

.....men hold da op hvor gør det ondt alligevel.
Men du har en masse dejlige minder om hende, som du kan trække frem ved behov for at mindes en ven gennem 15 år. [f]
Det er altid svært at sige farvel til et familiemedlem, selv om det er et dyr. [f]
tilføjet af

Tak Kajsa!

Jeg havde bare behov for at skrive om det, få lidt luft...
tilføjet af

Selvfølgelig.

Det er den eneste måde at få det ud på. 🙂 Snak, snak og snak igen. 🙂 Mange mennesker forstår desværre ikke at sorgen kan være lige så slem når det gælder et dyr, som når det gælder mennesker. Sorg er sorg, og den kan ikke sættes begrænsninger på. [f]
Det var et fint indlæg du skrev, og jeg tror at det har gjort dig godt. [f]
Naboens kat døde i mandags, og den lille dejlige spirrevip var en god ven af vores have og hus. Vi har fjernet mange mus og fugle som bevis for det. 🙂 Et dyr kan fylde meget i tilværelsen, og mange gange er det først når de er væk som man forstår HVOR meget. 🙂

Kajsa[f]
tilføjet af

:-(

Det er aldrig sjovt at sige farvel til et kæledyr, men 15 år er en flot alder for en kat.
Jeg har lige måtte aflive min 17 år gamle kat.
Hun gik også og sked og tissede alle vegne.
Dyrlægen siger at gamle katte ofte får nyresvigt og derfor ikke kan holde sig rene.
En kat er jo et meget renligt dyr, så det er nedværdigende for den, når den ikke kan holde sig renlig.
Ingen tvivl om, at det var nu din kat skulle have fred, så må man bare tude det der skal tudes. Man har jo holdt af det lille kræ. [l]
tilføjet af

Jeg har nok været

lidt for egoistisk, i for lang tid - hvem vil ikke være glad for et levende kæle- sovedyr, der altid er for én i sengen.
tilføjet af

Det hjælper at snakke om det,

meen, jeg skal jo også foretage mig noget parktisk - jeg skal fjerne hende fra sengen og lægge hende udenfor i kulden - dette må jeg tage mig sammen til, i stedet for overspringshandlingen her...
tilføjet af

jeg føler med dig Contina

jeg ved hvordan du har det. jeg har også haft en kat, som stod mit hjerte meget nær. Den blev aflivet for ca 14 år siden, men jeg glemmer den aldrig og vil altid elske den.
Jeg har gemt en lille tot pels fra den i en smuk, lille æske, som står på en hylde i soveværelset.
Sender dig et stort varmt knus [:*(] græd du bare min ven, og det er helt i orden at du skriver det herinde og får lidt luft på den måde. [l]
tilføjet af

Tak!

Jeg kunne også snakke med familien eller ringe til min mand og sige sige: "Du skal komme hjem nu!"
Men dette her på [sol] er desværre det nemmeste, de andre er helt klar over hvor dårligt jeg har det, vil have det. - De ved ikke noget endnu.
tilføjet af

det er ok

man kan jo også have brug for at sidde lidt alene.
Du får brug for kræfter til at fortælle det til de andre.
tilføjet af

Har også lige

fået aflivet en kat. Vi ved ikke helt hvor gammel hun var, men nok omkring 14 år. Vi hentede hende på inges kattehjem for 10 år siden. Hun havde ikke haft det godt der hvor hun boede før, så i strarten var hun meget sur på alt og alle hele tiden, men med tiden blev hun en glad kat, der elskede at blive kælet. Hun kunne heller ikke hoppe op nogen steder til sidst, og lavede næsten intet. Hun kom til dyrlægen da hun på et tidspunkt næsten ikke kunne trække vejret, og der blev hun aflivet. Vi fik at vide hun havde vand i lungerne og der var også noget galt med hjertet. Stakkels gamle kat. Men jeg ved hun har det godt nu, og at det var det bedste at gøre.
tilføjet af

Ja, det ér det bedste at gøre,

selv om det er uendelig trist. - Nu ligger min lille kat og sover sødt, under piletræet i haven.
[l][l][l]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.