7tilføjet af

er der nogle der kender......

Er der nogle der kender noget til den biks der hedder kokken og jomfruen.Og er det noget der er værd at bruge sine penge på eller....
tilføjet af

det kan du

lige tro, jeg har bestilt mad derfra 3 gange og det har bare været super godt hver gang og der er altid masser af mad i overskud,så held og lykke.
tilføjet af

Jepper

Det kan du sagtens bruge dine penge på. Det kan godt anbefales. Og det som Madril har skrevet passede også vil mine fester. God mad og masser i overskud..
Qen.
tilføjet af

Det kan du sagtens.....

bruge dine penge på :-) Det er kanon godt og masser af mad.... De har helt vild mange forskellige temaer man kan vælge imellem :-)
tilføjet af

God mad.

Du kan sagtens smide dine penge der, rigtig god mad og massere af det. Vi bruger dem stort set altid til større sammenkomster.
Hilsen mig
tilføjet af

Ja,

Har benyttet dem ved min datters konfirmation, vi fik ros af gæsterne og også hos os var der rigeligt mad, ingen problemer med levering og lign. Alt klappede; De kan anbefales
tilføjet af

Nej desværre

Har prøvet kokken og jomfruen et par gange uden succes, det er ringe kvalitet og betjeningen i telefonen var mildest talt forfærdelig
tilføjet af

ALTID VENLIG

Vi har bestilt hos Kokken & Jomfruen flere gange, og har altid mødt venligt personale, både i telefonen og ved leveringen. Maden er altid upåklagelig og så er der nok af det. Såe hop bare på, det vil du ikke fortryde, - ejheller når du ser priserne.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.