2tilføjet af

Det er sundt!!!

Jeg er overbevist om at ekshibitionisme er sundt både fysisk og mentalt...
Det fysiske: Visse kropsdele er "lukket inde" det meste af tiden af tøj og tror det for pigernes vedkommede er sundt at få brysterne befriet engang mellem for BH'en. Missen skal også have frisk luft engang imellem, forat holde sig sund. For drengene er det jo heller ikke ofte at tissemanden får luft...
På det mentale giver det også rigtig meget... det giver en stor bevidsthed om ens krop og lærer at acceptere den. Ens blufærdighed bliver mindre.
I starten virker det nok en smule underligt, men efterhånden afløses det af velvære.
Så jeg kan kun opfordre til at lade tøjet ligge engang imellem... vis dig som du er, indfør en "søndag-uden-tøj", vent med tøjet efter et bad, smid tøjet når det er varmt og mærk den pirrende fornemmelse det giver at rende nøgen rundt og lad kroppen få lidt frihed!! Der er masser af muligheder...
tilføjet af

svar

helt enig
tilføjet af

Det er jeg ikke!

Hej
Jeg er ikke sikker på at ekshibitionisme er sundt, det du beskriver er naturisme og det er noget andet.
Naturisme er ganske enkelt sundt for krop og sjæl og i starten af år 1900 blev nøgenhed anvendt af læger i bl.a. Tyskland som en del af en behanlingen.
Naturisme er meget alm. i lande omkring os, bl.a. er der 11 milioner der dyrker naturisme i Tyskland -og ca. 5 milioner i England, men vi dansker er bare for vattet! - vi siger vi har så meget frisind - men der er da kun i munden!
Jeg dyrker naturimen både sommer og vinter (naturistsvømning i Frederiksberg svømmehal) og har siden jeg begyndte fået det meget bedre med mig selv og min krop!
Hisen
Nudi72
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.