3tilføjet af

Kcal pr dag.

Jeg er en fyr på 23 år som er 178 cm høj og vejer ca. 86 kg. jeg styrketræner 4 gange om ugen, derudover spiller jeg håndbold minimum 1 gang om ugen i 2 timer, og til sidst cykler jeg på racer 1-2 gange om ugen (80 km). Det skal siges at jeg først er blevet så aktiv for en måneds tid siden efter mine eksamemer sluttede og jeg fik sommerferie.
Jeg vil ikke betegne med selv som tyk, mere muskuløs, men alligevel siger min fedtprocent 22,3% hvilket er alt for højt, en TBW værdi på 48,8 kg og FFM på 66,7 kg. Fedtet må åbenbart gemme sig over det hele :)
Men tilbage til mit spørgsmål, jeg er derfor begyndt at skrive ned præcis hvad jeg indtager af kcal om dagen. Hvis vi antager mit aktivitetsniveau fortsætter, er der så nogle som kan fortælle mig hvor mange kcal jeg burde indtage pr. dag for at holde mit vægt vedlige, så jeg derfra kan se hvor mange kcal jeg ikke skal spise for at tabe mig..?
tilføjet af

Glem det.

Du skal ikke tælle Kcal om dagen. Det er ikke måden at tabe sig på. Du skal spise det rigtige, altså masser af frugt og grønt, spise groft, drikke vand og gerne madvare uden e-numre og øko.
Du SKAL spise fedt, det skal bare være det rigtige fedt. Så undgå sukker, stegning og raffinering. Spis gerne smør, kokosolie, koldpresset olivenolie, nødder, nøddesmør, oliven, sild og laks. Naturligvis i moderate mængder. Din krop og muskler har brug for det.
tilføjet af

hghk

🙂😉😖[:*(][f][s]😕🙁[l][sol]😃[:|]😮
tilføjet af

link

hej , jeg tror jeg har et ling som du elv kan få gavn af,, her kan du beregne hvor mange kcal du bør indtage for at holde din vægt
http://www.lidtfedt.dk/hvormangekcal.php?kon=mand&alder=22&pal=1%2C5&vaegt=70&aktion=Beregn+kaloriebehov
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.