8tilføjet af

desperat / fustreret /iriteret

jeg er i et parforhold der har varet i ca.10 år. vi har to børn, 3 og 9 år ,dejlige unger. men, konen(er ikke gift.) og jeg har ikke haft sex mere end ca.10 gange om året de sidste 7-8 år og det er ved at blive lidt for meget, eller lidt, vi kan ikke tale os tilrette ,har prøvet fedte sleske rose lige lidt hjælper det? hvad pokker skal man gøre. hvis jeg ikke passer på så ryger forholdet og jeg mister ikke bare hende men som det ofte går her i denne verden så ryger børnene også med hende. ( det ville også være synd at skille børnene ad under alle omstændigheder,) men jeg vil ikke væk fra børnene så jeg hænger på ,, findes der ikke en mirakelkur eller hvad gør andre mænd/ kvinder ?? er bare nysgerrig
tilføjet af

Kommunikation og direkte dialog.

Spørg hende direkte om ikke hun længes efter noget lidenskab der driver ned ad væggen? Sig at du stadig (hvilket jeg formoder at du gør sådan som du skriver)begærer hende og hvad der skal til for at få lidt ild i kosten igen. At du er ved at blive skør af ikke at få sex, hvilket er et normalt basis behov hos voksne. At du føler, at du er ved at miste både hende og børnene, idet du lever sammen med en room-mate og ikke en partner. Har hun lyst til en kæreste weekend, uden kidz, så der er tid til nærvær og romance, en parterapeut, anything!! For at få en happy ending.
Good luck!!!
tilføjet af

Par terapi

Hej Venda,
Jeg vil forslå dig du taller med din kærste om at gå til en psykolog, hvor i kan få talt ud om dine problemerne.
Måske din kærste ikke oplever det som et problem, men det kan også være hun går rundt og tænker på nogle problemer i har, siden i ikke kan snakke om det. Det vil være synd at skylle gå fra hinanden på grund af det sexuelle, og du tænker jo på dine børn på grund af du holder af dem. Men prøv at tale med din kone om at komme til en par terapeut Jeg tror i jeres tilfælde vil det kunne hjælpe meget at få snakket med en psykolog.
MVH.
tilføjet af

kovending

Hej Venda, højst sandsynlig kender du og din kone begge problemet alt for godt, det drejer sig ikke om sex, det er bare en af symtomerne. Jeg tror på at I skal skabe en alvorlig forandring i jeres liv, noget der virkelig rykker, sætter skub i sanserne igen hos jer alle og fjerner skyklapperne. Det jeg vil foreslå er et vovestykke, men kan ændre jeres liv helt afgørende: Planlæg et længerevarende ophold i udlandet - 1 år med andet arbejde, nyt sprog, nye mennesker, masser af nye oplevelser. Det dør man altså ikke af. Planlæg det i god tid, find kontakter til mennesker der har prøvet det før, tænk meget over hvordan børnen vil have det med det, vær ikke bange, men frem for alt gør det SAMMEN. Sæt jer et nyt mål i livet, arbejde sammen, sæt godwill-point ind på hinandens konto. Så kommer det sjove lige pludslig helt af sig selv igen. Lad være med at gøre manglende sexlyst til et problem, men tage hele jeres liv op til revision - SAMMEN! Good luck!
tilføjet af

Gå fra hende!!!

Hej venda.
Du skal efter min mening tænke på dig selv. Det er klart at dine børn også betyder ufatteligt meget, men de kan jo heller ikke være tjent med at deres forældre ikke har det godt sammen længere.
Jeg synes du skal overveje om det ikke er smerten værd, at bryde med din kone. Det kunne jo være at det kunne gøre dig til en glad mand igen! Jeg tror du fortryder hvis du ikke snart kommer ud af vagten!
Mange hilsener
Svenne74
tilføjet af

kovending (2)

Kære Venda, du har godt nok sat sindene lidt i kog her. 4 henvendelser indenfor 14 timer. Men du og din kone har jo de fleste danskeres problem. Jeg vil gerne fortælle dig at du har en stensikker fornemmelse af at det nok går hen og bliver smertefuld for jer alle at skilles. Lad det for jeres og for ungernes skyld ikke komme så vidt. Jeg synes at du burde helt ærlig overfor dig selv indrømme, hvor på en skala fra 1-10 dit ønske om en skilsmisse ligger. Lysten til en ny start på livet med store savn (børnene), kæmpe økonomiske problemer for jer begge, følelsen af at være mislykket.
Mindre smertefuld men konstruktiv i stedet for er at bruge jeres sunde menneskeforstand. I ved jo godt at det ikke er sex, der er problemet, og I ved jo godt at det kræver handing af jer begge før I kan se resultater, så hvorfor fokusere på det forkerte, nemlig skilsmissen?
Det lyder lidt af "tage jer dog lidt sammen", ikke?
Du har sat debatten igang, så jeg hører gerne fra dig!
kh
tilføjet af

Nej da!!!!

Venda ønsker jo netop at få gang i forholdet igen, det gør man altså ikke ved at vende ryggen til det!
Venda:
I bliver nødt til at få snakket, det er yderst tvivlsomt det kun er dig der mistrives: Din kone ønsker helt sikkert også forandring. Sørg for at få hyret en barnepige engang imellem, gå ud og spise, og brug lidt tid på jer selv: Hvis i ikke gør det er det klart i har svært ved at få det hele til at fungere. Hvis det er svært at få startet dialogen, så skriv evt ned på et papir hvad du gerne vil sige og gå ud fra det, eller skriv hende simpelyhen et brev. Hun bliver nok ked af det, men så må du huske at være der til at kysse og kramme hende.
Held og lykke!
tilføjet af

ferie og kommunikation

Jeg mener heller ikke der er tale om skilsmisse her, eller om at det er det du ønsker.
Jeg giver dem ret som siger at problemet er noget andet, og det er i NØDT til at få snakket om.
Jeg kan sagtens forstå at du ikke kan leve med det som det er. Måske trænger jeres sexliv til noget inspiration, legetøj eller rollespil. Måske synes din kone bare det er blevet ensformigt. hvad ved jeg. Men tag på ferie eller weekend sammen, med den plan at i skal snakke om tingene, måske bliver det også til forsoningssex, men lad det komme i anden række. Snak om jeres forhold til hinanden. Få snakket om hvad der går jer på, selv de små ting. Få luftet ud, også selv om det betyder at i kommer til at skændes, det er nogen gange nødvendigt. Jeg er sikker på at i nok skal finde ud af det hvis i først får snakket om tingene. Held og lykke med det.
tilføjet af

Bøvl

Hej
Jamen dit problem kender vi da alle, mange ihvertfald.
Hvorfor skal det være så svært...
Husk det nu,,det er aldrig for sent at gi op.
Peter
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.