37tilføjet af

Der er noget råddent i danmark

"Man må heller ikke tro, at danskerne er så mandige, at de fører alle disse krige for at skabe sig et navn og ry hos efterkommerne. De fører krig for at kunne opretholde deres elendige liv i deres magre og fattige land. Og en stor del af det danske folk er slemme og foragtelige mennesker, som på grund af misgerninger er forvist fra Spanien, England, Skotland og Flandern. Disse forrædere, røvere og ildgerningsmænd har begivet sig til Danmark, og her bliver de boende i armod og usselhed på de små og fattige øer, hvor de lever af sørøveri og krig imod de lande, der har jaget dem bort som utøj og anden pestilens"
Citat Hemming Gad 1510
tilføjet af

Du er ikke tilfreds?!

Der går nok et fly mod mekka inden længe, god tur og kom ikke igen!
Og så kan du opnå det du vil, livet som en kælling der skal være dækket med klud fra a til å, ingen musik, ingen livsglæde, ingen mening og går rundt og malker geder dagen lang!
Få dig, dog et liv?! du kommer vel ikke til de 72 jomfruer din lesbiske levevis ikke siger allah noget?!
Der må føres krig mod en rådden religion, had avler had!
tilføjet af

Hvad er dit eget synspunkt i sagen

Du skriver godt af, men har du selv en mening og et par eksempler på dit afskrift?
tilføjet af

lige kort

Jeg mener at det Morten Koch Danmark som mange mener at udlændingene har ødelagt, aldrig har eksisteret, hvert århundrede sine problemer.
tilføjet af

Der er noget råddent i alle lande

Og i nogen lande behøver man slet ikke, at gå helt tilbage til 1500 tallet for at finde det.
tilføjet af

Hemming Gad, en overløber

Gidsler. Hertil var Rigsforstanderen villig, og Kongen, til hvem Valget af Gidslerne var overladt, valgte Danmarks største Fjende: Hemming Gad,samt Gustav Eriksen Vasa og fire andre Mænd.
Netop paa den Tid, at Mødet var fastsat, blev Vinden, der hidtil ikke havde tilladt Kongen at seile bort, gunstig. Han opsagde derfor Vaabenstilstanden, lettede
derpaa Anker, og lod, da han blev underrettet om, at Gidslerne nærmede sig, disse gribe og føre som Fanger til Danmark.
Her bleve disse bevogtede hver for sig med undtagelse af Hemming Gad, der fra Kongens værste Fjende var bleven hans ivrigste Ven.
tilføjet af

"Og gamle Danmark skal...." Ja, selvfølgelig

Jo, du kan tro, det har eksisteret. Min barndom har været en del af det, og så gammel er jeg heller ikke. Skiftende danske regeringer har ødelagt noget af det, og nu er indvandrerne ved at ødelægge det sidste. Derfor er vi mange, der forsøger at bevare og vedligeholde resterne af danskhed, mentalitet og tænkemåde, inden vi bliver helt opslugt af EU og magtgriske politikere, som allesammen vil være EU-præsidenter. Det har intet med racisme at gøre, og vi behøver ikke at hænge i bremsen af den grund.
tilføjet af

Tror Gyffe selv på Gyffe

Gyffe, tror du selv på det fis du skriver?. Psykologisk er mennesket sådan indrettet, at vi griber os fat i fortiden, og frygter fremtiden. Vi ved ikke hvad der lurer om hjørnet. Vent ikke hjælp af DF, de vil nemlig kun hjælpe dem selv, med deres folketingslønninger.
Danmark er et latterligt lille land med 5. mio indbyggere, imod klodens totalt 5. mia. Dvs, for hver 999 ikke-danskere, er der kun én dansker, og taler tilmed et underligt sprog. Tyg lidt på den, makker
tilføjet af

Gør vi det?

Man forkaster ikke noget, blot fordi det har en vis alder. Man forkaster det, der ikke kan bruges uanset alder, og erstatter det med nyt, så jeg frygter aldeles ikke fremtiden, selv om det heller ikke er alt nyt, der er anvendeligt.
Jeg ved ikke, hvorfor du inddrager DF i dette. Måske fordi du gerne vil have mig placeret der, men der må jeg nok skuffe dig.
Synes du virkelig, at Danmark er latterligt? Man må da ikke håbe, du er dansker. Du vil måske gerne opsluges og blive en del af et gråt hele. Har du ikke en form for personligt forhold til det land du, formodentlig, er vokset op i?
Jeg synes ikke, mit sprog er underligt, jeg og de 4.999.999 andre danskere forstår det udmærket, men jeg har også respekt for at 999 o/oo af klodens befolkning ikke forstår dansk. Derfor har jeg lært mig andre sprog, så jeg kan udveksle livsanskuelser med de lande, som endnu ikke er blevet en del af en global sammenkogt ret. I øvrigt var spørghsmålet, om "Morten Korch-danmark" overhovedet havde ekststeret.
tilføjet af

Råddenskab kommer fra muslimer

Råddenskaben i danmark er kommet med disse parasitter til muslimer,som kommer slæbende med alt deres pak til familie,som forpester danmark.Inden der var muslim indvardering her,gik det bare rigtig godt i danmark,men siden disse rotter og parasitter er kommet,er det gået ned af bakke for landet,og det er virkelig synd for landet.Disse rotter tilhører ikke landet,og kommer heller aldrig til det,for de kan ikke indordne sig,passer ikke til det danske,bare de dog ville forlade danmark hele bundet,ud af vagten med det lort.
tilføjet af

30'ernes historie igen

Har du skrvet det der af fra en bog fra 30'erne?
Måske har du oversat det fra tysk og udskiftet ordet jøde med muslim?
tilføjet af

Hvad er det du siger? ...

Om Morten Korch's Danmark nogensinde har eksisteret? ... Aner det ikke?? ... og hvis det har, så er det nok heller ikke nødvendigvis udlændinge, som har "ødelagt" det og i alle fald så ville der ikke være nogen film uden skurke! Men én ting du kan være sikker på er, at det bekræfter alle fordomme med et indlæg af den karakter, som du har afleveret, og det er vel i virkeligheden dét du vil til livs ... eller hva'?
Krige har altid eksisteret på grund af religion og fanatisme ... længe før Morten Korch og også uden for Danmarks grænser og indflydelse!
Du må være kommet hertil med en forestilling om at kultur såvel som rammer og religion måtte være ens med det du kom fra??? Hvordan kan du have været så naiv?
... og fordommene?! ... de er jo fuldstændigt gensidige, med mindre I lærer at Danmark aldrig bliver en muslimstat uden at "Holger Danske" vågner op til dåd! ...
Hvor DU kommker fra og hvilken kultur og religion DU har med dig i bagagen er jeg ophøjet ligeglad med, sålænge mine medmennesker giver mig grund til at respektere dem, mener jeg at fremmed kultur mange gange kan være et meget positivt og lærerigt input i hverdagen!
tilføjet af

Du er jo ikke rigtig rask.

Du er jo ikke rigtig rask.
Lad mig give dig 2 gode råd.
1) Søg læge.
2) Søg læge.
3) Søg Læge. .....
tilføjet af

det der virkelig skræmmer

Ved du hvad der virkelig skræmmer mig? Det er tanken om at alt fremmed er jaget ud af Danmark. At sidde tilbage i et lukket land med overvægtige, selvfede, bajerdrikkende DANSKERE, der bare synes vi har det aller bedst, helt alene.
På den anden side, hvis alle de fremmede er væk, så kan vi måske få øje på de unge stofmisbrugere, de pædofile, spritbilisterne, de pornofikserede unge og al den dårligdom vi selvfede DANSKERE helt selv har avlet.
Hjælp!
tilføjet af

der findes udlængninge som ikke er muslimer

vi vil aldrig blive aflene i danmark der boer tysker englænger portugiser osv det har godt i danmark sammen med danskerne så det skal nok gå bare muslimerne ik får mangt i dk fodig de vil have at danmark bliver et muslimsk land det troer ik der er mange dansker det vil have vi er ikke rasiter de krisne jøder katoliker og budister kan godt akseptere andre regioner det kan muslimerne ikke de vil kun være dem og igen andre ....ps har boet i spanien i mange år det er derfor der er mange stave fejl
tilføjet af

så skrid dog hjem!!!

hmm först vil jeg sige till alle invandrere der syns at der er rådent i dk at hvis de har et problem så kan de sgu da skride hjem!!! vi, altså jeg og min familje er dansk födte alle sammen men havde desvärre ikke andet valg end at flytte til sverige da mine foräldre skilte sig for.....desvärre skal invandrene have en lejlighed inden for 3 mdr og vi andre bliver nödt til at söge og stå i lange köer for at få noget at bo i!!! så hvad min far, jeg og mine söskende fik at vide var!!! desvärre vi har ikke noget........så vi boede 4 pers. i en campingvogn men det er faktisk ret irriterende at man ikke kan väre i fred bare 5 min om dagen!!! så efter det lejede vi en lejlighed privat af en ven, en etvärelses, ikke så stor forskel fra campingvognen eller??? så til sidst bare for at det ikke skal väre helt slut så syntes skatteväsenet at min far skulle betale 25.000 extra i skat, ( HAN VAR ARBEJDSLÖS) han betalede ingen skat, fordi at tyrkerne fik hans arbejde!!!!! så var der ikke så mange muligheder end at bare flytte da vi ikke längere havde råd til lejligheden, og nu bor jeg i sverige, i en lille stille og rolig by i den nordlige delen, savner danmark, vennerne min mor......ja alt, min mor kan jeg ikke snakke med heller for hendes tyrker venner ca vi slå mig ihjem fordi jeg ikke ville gifte mig med deres fätter så han kunne få opholdstilladelse!!!
en livshistore fra en dansk/svensk som nu selv er flygtning pga flygtninger/invandrere!!!
tilføjet af

hmm

helt enig!!!!! ud med lortet!!! de har samme farve og lukter også som lort!!!! ud med lortet
tilføjet af

who cares

Jeg er umiddelbart ligeglad med, hvad en eller anden taber har skrevet i 1510.
Danmark er et dejligt land.
tilføjet af

subba

så voks dog op se virkeligheden!!!! det är kin 1% af de 40 % danskere der bor i dk der er sådan!!! og de 60 % perkere der skrider hjem får ikke de 1% til at stå så fremträdende!!!
tilføjet af

helt rigtigt!!!

send muslimerne (lortet) hjem!!!
tilføjet af

gris

du kan ikke andet en at fortælle hvordårlige vi er så hvad laver du her din rotte.jeg har jo fortalt dig at du ikke skal værer ked af at du hører til den underste rang.kort fortalt du er ikke en skid.hver eneste dag hakker du på os .jeg tror du har et psykisk brist jeg tror du skal tale med en gris ang dine kvaler
tilføjet af

taber

husk rotte alt hvad du har i dit hjerte er rotte blod.jeg tror du er gift med en under rotte.var din mor og far også rotter hva din rotte dine 2000 farmilje medlemmer er de ikke også rotter(en dag vil i blive fordrevet og verden vil aldrig glemme hvad i rotter står for kan du da ikke se at det er ved at gå galt for jer i hele verden,men du tror at alla balla reder jer ha ha ha ha ha anders and gud)
tilføjet af

Overmod, hovmod eller simpel ignorance?

Det kræver endda ikke så lidt frækhed at publicere sådan et utaknemmeligt budskab som dit, og så især med din baggrund?
Hvordan kan du tillade dig det?
tilføjet af

rotte

jeg vil aldrig kalde jer grisse basser igen da de er for smukke nej nu hedder i bare simple rotter(den muslamiske rotte liga)
tilføjet af

ulovligt

Udbredelse af racistiske udtalelser m.v. er efter straffelovens § 266 b – eller “racismeparagraffen”, som bestemmelsen ofte mere populært kaldes –strafbart. Bestemmelsen forbyder endvidere udbredelse af racistisk propaganda.
Grundlovens
§ 70
Ingen kan på grund af sin trosbekendelse eller afstamning berøves adgang til den fulde nydelse af borgerlige og politiske rettigheder eller unddrage sig opfyldelsen af nogen almindelig borgerpligt.
tilføjet af

???

Hvad er det Danmark/danskerne har gjort forkert. Jeg kan se du har en holdning til danskerne og den respektere jeg. Men hvad er det vi gør forkert?
Formanden
tilføjet af

Er du ikke

temmelig dum.
tilføjet af

Meningsløst

At bringe et 500 år gammelt citat i en debat om ting der foregår i vor tid. Det er useriøst og dumt.
Men det er sikkert bare ren provokation.
tilføjet af

begge veje ...

Det med racismeparagraffen, må jo gælde begge veje??
Ingen er mere racistiske og fordømmende end fanatiske muslimer ...
Vi forstår bare ikke, hvad de siger og det er derfor de ikke behøver, at leve efter den "fine" paragraf!
De tillader sig bare at komme til vores land og svine os til efter for-godt-befindende ... det bliver jeg s'gu' også vred over - normalt er jeg én af dem, der i store træk accepterer alle fremmedkulturer, som ønsker at leve i Danmark og heldigvis kender jeg mange, som har bragt mange fine sider i hvert fald ind i min tilværelse, men lige så vel, som jeg ikke bryder mig om, når danskere tager konsekvent afstand fra de fremmede FORDI, de er fremmede så bryder jeg mig bestemt heller ikke om det modsatte ... Så begynder jeg at forstå, hvad det er der gør danskerne til racister!
tilføjet af

Noget råddent i Danmark

JA DER ER EDDERSKIDME FOR MANGE PERKER OG DADDELPLUKKER I DANMARK
tilføjet af

MALPLASERET!!!

.

Det rådne må så være sådan nogle som dig! ... Så du ret!
Hemming Gad var svensker og krigsliderlig ! .... Ja tænk! Han var selv dybt involveret i krigene, så han har som alle andre i den sammenhæng ikke noget pænt at sige om sin modstander. Der er ikke noget af det han siger der passer, han var kendt for sine løgnehistorier.
Så hvad prøver du at sige? Nu er det år 2004! Du snakker om noget der er råddent i 1510, hvordan hænger det sammen? Og alligevel er der ikke noget af det det du antyder der passer!

.
tilføjet af

lighed for loven

Loven gælder for alle, og det er din demokratiske ret og pligt at anmelde omtalte når det pågår.
Det en part udøver, berettiger retfærdiggør eller undskylder ikke en tilsvarende handling,eller endsige undskylder en generaliserende kollektiv holdning racisme imod en hel befolkningsgruppe uanset national oprindelse eller troesretning , det er lige ulovligt og kriminelt. Et onde har aldrig berettiget eller undskyldt et andet.
tilføjet af

Malplaseret

MALPLASERET! Du kan sgu selv være malplaseret, din gnom. Du skulle have været en plet på lagnet i stedent for på samfundet. Dit nul
tilføjet af

misundelse

er en grim ting hvorfor er du her ,at du ikke kan se du afslører dig selv hele tiden ,jeg skal sige dig hvis du læser om ham led han også af den frygtelige MISUNDELSE
tilføjet af

SKULLE

DU SÅÅÅ LANGT TILBAGE så syntes jeg det værre med alle de brokkerøve indvandrere vi har !!
tilføjet af

Gammel krigspropaganda...

Sjovt citat du der hiver frem fra mølposen, det kommer fra en fjern fortid hvor danskere og svenskere var dødsfjender.
Idag kan man ikke ligefrem påstå at danskere er specielt krigeriske, men i begyndelsen af 1500-tallet var det anderledes. Danmark var et stort imperium, et af de mest magtfulde lande i Europa (svært at fatte idag!) og lagde konstant i krig med sine nabolande. Svenskerne fik rutinemæssigt bank og var derfor ret dårlige tabere, hvad man godt kan se ud fra teksten.
Man kan ikke ligefrem sige at du bidrager til at højne niveauet ved at bringe et indlæg af den type i et forum der skal forestille at handle om integration! Men okay, det er da lidt sjovt at læse alle reaktionerne...
tilføjet af

Dig og dine muslimer er det rådne her i landet.

Først kommer man og bruger værtens penge og siden sviner man ham til. Det er muslimerne i en nøddeskal!
tilføjet af

ud med din MOR!!!!!!!!

ud med din mor man hvad snakker du om din tyndskid man!!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.