3tilføjet af

dejlige store kvinder

Jeg har et stort ønske her i livet som jeg går og fantisere om jeg har stor lyst til at prøve at have sex med en rigtig stor moden dame er der nogle der ved hvordan man kommer i kontakt med sådan en dame som kunne tænke sig dette med en 30år ung fyr.
tilføjet af

Hej

Jamen det er vek ikke så svært at finde en tilpas stor kvinde. Se bare på gennemsnits danskeren! vi blir federe og federe, og der må da være masser af tykke piger der hvor du kommer i byen. Prøv at komme i snak med en af dem som du synes om, og tag skridtet fuldt ud. Men gør det klart at det er uforpligtende sex du vil have, ellers risikerer du at såre en pige som måske bliver forelsket i dig. En pige som måske i forevejen har et lavt selvværd p.gr.a sin størrelse, er mere sårbar end du tror. Jeg kender nogen stykker der har prøvet en stor pige, og de siger at sex med en fyldig kvinde er en meget erotisk oplevelse, bedre end at vælte rundt med et cykelstativ.
Held og lykke kære du.
tilføjet af

hej

hva med at du prøver at ringe til julemærkehjemmet det er de fedes legeplads. knus pia
p.s. jeg bor der selv
tilføjet af

dejlige store kvinder

det kunne jo være det ikke kun var uforpligtende sex jeg ville have.
men når du selv nævner det er det meget svært at få fat i en kraftig pige da deres selvære ikke er så god så det er pisse svært at få dem til at tro det modsatte
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.