1tilføjet af

De krav der stilles

Når man læser en del af de indlæg der er her på sol, så kan man undres over at der er så mange "perfekte" mænd og kvinder som ikke har nogen kæreste eller som brokker sig over at alle de smukke og dejlige allerede er taget.
For mig at se lyder det mest til at det er en dårlig undskyldning for ikke at have en af de her smukke og dejlige eller for ikke at have nogen overhovedet. Det kunne måske tænkes at alle de her smukke og dejlige falder for nøjagtig det samme som alle andre, de falder for humor, selvtillid og for mennesker som tør tage chancen og være sig selv og åbne for den de gerne vil have.
Selvfølgelig er der også noget der hedder dyrisk tiltrækning og den kan man ikke komme udenom, for det er jo noget af det første man lægger mærke til, om man er tiltrukket eller ej af personen, men udover den rent dyriske tiltrækning betyder personen alligevel mere og hvis man ikke kan tænde på hvem personen er eller ikke er interesseret i et rent seksuelt forhold, ja så vil man altså ikke score.
Så til alle jer derude som er bange for at det hele skal være som i film og blade, gå derud og tag chancen, sig jeres mening og vær stolt af at være den i er. Gi' jer selv frihed til at være den i er.
tilføjet af

Godt skrevet!

Jeg synes, at du har fat i den lange ende her og jeg håber at dine oprigtige ord formår at give nogle det lille skub, der af og til behøves.[l][f][s]
God sommer
🙂🙂🙂
Venlig hilsen Dunja
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.