25tilføjet af

Dating over nettet

Hejsa
Jaa det sker jo mere og mere ofte at man møder sin kæreste over nettet, eller ihvertfald dater en man har snakket med over nettet..
Og måden man mødes på synes jeg efterhånden er blevet lidt for triviel.
Den der med at gå i bioen, eller mødes til en drink!
Synes personligt det er meget mere hyggelig og federe med en helt anderledes måde at mødes på..
Så vil da gerne høre om der er flere som er enige?..og om nogen vil fortælle om deres sjoveste date
Venter spændt
tilføjet af

Hmm sjovt?

efter min mening,skal man passe på med den slags, det er ikke helt ufarligt, men ven jeg har mødte jo sin kæreste over nettet og de har så været sammen længe nu... Men jeg kender dog ikke til nogen mislykkedes dates:-( beklager at jeg ikke kan give dig et godt grin
tilføjet af

dating i Parken

Jeg har en veninde som har været på dating i Parken. Og selvom denne tur gik lidt i kaos på flere punkter, vil hun gerne anbefale det, da man kan have det rimelig sjovt, hvis begge parter altså er til fodbold vel at mærke.
tilføjet af

Dating-fest

At mødes til Dating(.dk)-fest er heller ikke at forakte når man skal mødes første gang. Det er rigtigt sjovt, og for enkelte kan det også føles meget mere trygt. Man kan jo så bare gå et andet sted hen, hvis det ikke var interessant at møde vedkommende alligevel.
Man kunne måske også prøve at lave sin egen running-dinner-date, ved at man samle nogle mennesker som søger det samme.
Er der nogle der har andre forslag?
Surfer-Dude.
tilføjet af

Stævnemøde ikke date.

Der er kommet alt for meget engelsk ind i det danske sprog.Nu hedder det Date,og ikke stævnemøde.Jeg bruger det danske sprog,og det vil jeg blive ved med.Det hedder stævnemøde og ikke date.Hvor er det synd at det danske er ved at udgå,takket være nettet,for det er jo engelsk.
tilføjet af

abh. og El amante!!!

Det er da en skam, men der er ikke så meget at gøre ved det... Desuden mener jeg ikke kun internettet er skyld idet, men også at unge idag ser meget tv bl.a. engelske programmer. Grunden til jeg bruger de engelske udtryk er, netop pga. det. Jeg gider ikke spilde tiden på at læse underteksterne når jeg så udmærket forstår hvad de siger, da jeg ikke tror jeg er den eneste vi det også tage lidt af skylden.
Nu til det egentlige emne. Jeg har nu bedst kunne li' det med man skriver sammen med en på nettet før man mødes, ikke fordi jeg er tech nørd det er jeg ikke! Men fordi når man møder en i byen eller andre steder ender det som regle med sex og ikke mere!
Det med at have en fordybende samtale med personen er ikke lige sket for mig ved at møde en i byen og gå videre derfra. Den sidste pige jeg kom sammen med havde jeg mødt gennem hotpeople, det sidste sted jeg havde drømt om at finde en, men vi skrev meget sammen og lige pludselig var jeg forelsket ligesom hende. Desværre holdte det ikke ret længe, men længere end noget af det andet. Dog kan jeg sige at gnisten stadig er der så det er vel bare et spørgsmål om tid.
Jeg ved ikke hvad jeg syntes er det bedste eller hvad der vil være at fortrække, men hovedsagen er vel at ligemeget hvordan man mødtes så "spiller" det mellem personerne...
tilføjet af

husk lige

Husk lige at det er almindelig retskrivning at have mellemrum efter punktummer og kommaer.
tilføjet af

Hvorfor er det så svært

Ja mange unge mener nok, at et møde mellem to skal ende ud i sex, men jeg er noget ældre og vil også gerne møde en, jeg kan have det dejligt med, men mere end en nat.
Jeg har nu datet flere, men hver gang trods min udmelding, har de regnet med, at der skulle gramses efter en time elle så.
Hvorfor er det umuligt, som jeg efterhånden synes det er, at finde en, som gerne vil lære mig at kende, for jeg hart rigtigt mange værdier og meget at give af. Livet er jo mere end sex.
En dagligdag med en, som jeg holder meget af, er drømmen for mig.
Mange venlige hilsner
En Quinde
tilføjet af

Netdating er super...

Personlig erfaring... Jeg mødte min kæreste over nettet... Vi startede med at chatte lidt sammen... Sendte en mail nu og da... Så da vi endelig skulle til alt det sjove, med bif og kaffe, var vi ikke længere helt fremmede. Og det er det jeg godt kan lide ved netdating... Man har, hvis man er heldig, en idé om hvem det er man skal møde...
Og min kæreste og jeg??? Jo vi datede i et års tid, inden vi så flyttede sammen...
Så det kan lade sig gøre...
Held og lykke...
tilføjet af

Date

Jeg synes personligt at det er rigtigt hyggeligt at møde nye mennesker, så vel fra nettet, som til en fest.
Jeg har selv mødt en del, men den sjoveste date jeg indtil videre har haft -dette var dog med en af mine ´venner, så ikke helt en date - var engang hvor jeg havde drukket kæp i øret, og derefter ringede til denne, hvorefter hans ven og ham selv kom. Det var smadder hyggeligt *gg*
tilføjet af

Date

Jeg vil gerne træffe en veninde til weekend ferier mv. (ikke bofællesskab), men efter 35års ægteskab er jeg blevet enkemand. Det jeg spørger om er: hvordan bærer man sig ad, for ikke at virke latterlig????
Er der nogen der kan give gode råd, så skriv til nils45@sol.dk
tilføjet af

At mødes på nettet

hvor var jeg heldig jeg har mødt min allersødeste kærste på nettet, jeg var alene mor, med fuldtids arbejde og så kunne, jeg altså ikk bare lige tage i byen og fyre den af, men jeg fandt min kærste da jeg en dag to mod til mig og mødte ham, vi mødtes første gang nede i en lille havn og den er nu for mig indbegrebet af romantik, vi så hinanden og jeg tænkte han er bare for super sød til at være sand, men han var skam en rigtig mand.. han har siden fortalt mig at da han så mig fik han det dejligt varmt i sine bukser og vidste at det måtte være rigtigt.. jeg tog med ham hjem og vi snakkede og han begyndt at lave hjemmelavede sushi som vi spise klokken, 23.00 og drak champagne til, hold da op jeg vidste at det bare var ham. og det er det stadigvæk ja det er nu 3 år siden og min datter elsker ham..næsten lige så højt som jeg gør.. held og lykke til dem der vil prøve at leve, med lidt kærlighed i livet.. knus til alle..
tilføjet af

En sjov historie

Jeg mødte min kæreste på nettet og vi er stadig meget lykkelige efter 3 år, men vores møde var nu ikke helt problemfrit : Vi havde snakket sammen i et par måneder over e-mail og sms, da vi aftalte at mødes - vi skulle mødes til Skagen Festival hvor jeg var oppe, så ham og en kammerat kørte derop og jeg havde lovet dem at der ikke var regnvejr, da jeg så var nervøs for de ikke ville komme derop - men hvis der er nogen af jer der husker Skagen Festival for 3 år siden husker I nok også at vi alle stod i vand til knæene så meget vand var der... Men de kom da derop - i deres stiveste puds da de skulle i byen bagefter, og de blev SJASK våde... Paw (ham jeg havde sms'et med som nu er min kæreste) virkede rigtig godt og grundig sur og træt af at jeg havde fået sendt dem derop - og MEGET uinterresseret da han havde set mig IRL, men jeg snakkede så med vennen istedet, som virkede glad og meget sød... En uge senere blev jeg inviteret til en fest oppe ved Paw og han fortalte at hans ven også ville komme så jeg kom til festen i håb om at der måske kunne ske noget med vennen, men som aften skred frem blev jeg alligevelle TOTALT forelsket i Paw og fandt ud af at han ikke havde været sur den dag, men bare genert... Vi var sammen den aften, flyttede sammen 14 dage senere og så har vi været sammen lige siden... Og regner med at blive det resten af vores liv... Et helt eventyr...
tilføjet af

PS...

Jeg kom lige til at se hvad du hed "El Amante"... Vi mødtes på Amante, min kæreste og jeg...*SS*
tilføjet af

Dating

Hejsa.
Jeg mødte min kæreste over internettet, dating.dk. Vi skrev sammen 2 dage og skulle så mødes. Han tog den lange vej fra København til Aalborg for at besøge mig. Han er virkelig god til at lave mad, så han lavede en pragtfuld middag til mig. Om aftenen spillede vi Ludo og Trivial Persuit, og delte en flaske vin og hyggesnakkede. Han blev hos mig hele weekenden og vi havde IKKE sex. Derefter var vi kæreste og besøgte hinanden næsten hver weekend. For præsic 1 år siden idag, flyttede vi sammen. Vi har den dejligste datter på knap 3 mdr og vi skal giftes d. 3. juli. Den dag har vi så kendt hinanden i 1 år 6 mdr og 1 dag :-)
Alternativet til de traditionelle første dates kunne være en tur i Zoo, på Bakken eller i Tivoli. Der er man faktisk sikret at man kan tale om et eller andet. En tur i spejlsalen i Tivoli kan få selv de mest generte til at bryde ud i hysterisk latter *gg*
Jeg er personligt MEGET imod biografture, da man jo ikke kan snakke sammen og lærer hinanden at kende.
Knus og varme tanker fra Stine (brud om 13 dage.. VILDT!!!)
tilføjet af

Vælg selv

Hejsa.
Mulighederne er uendelige.
Tag i frederiksberghave, tivoli, på bakken, i planetariet eller eksperimentariet, flackfortet, zoo, vandski, surfing, dykning, helikoptertur, frilandsmuseet, kurbade samt mange andre forslag i samme genre.
God fornøjelse håber det kan bruges.
Drømmeren
tilføjet af

Enig

Jeg er for så vidt enig, men jeg har ikke noget imod at der er sex involveret, men der måtte gerne være noget bagefter, istedet for at jeg skal putte hindbær snitten gennem brevsprækken, når man om morgen skal hente rundstykker :-(
tilføjet af

tja...

har da prøvet en del, men sku ikke mødt den eneste ene over nettet.. :-( har jo nok noget at se frem til så..
tilføjet af

kanon.

ville bare lige sige det var en kanon fortæling... :-)
tilføjet af

Mødes efter at have internet-datet....

Hej !!
Efter at have fundet en sød pige over nettet, talte vi i telefon sammen, det var ret fedt, og jeg ville gerne mødes med hende. Derfor spurgte jeg hende om hun ville med ind i Kgs. Have, så ville jeg tag lidt brød, ost og en flaske vin med, og vi kunne finde en bænk inde i Rosenhaven - der er ganske vist ingen roser lige nu - hun takkede ja til ideen, og hun tog lidt frugt med.
Det endte med at vi fandt en græsplæne, og lå og nød solen og hinandens selskab i 3 timer, inden vi blev nød til at gå hver til sit igen.
Derefter var det ligesom nemmere at spørge om hun ville hjem og besøge mig - det endte med at hun blev og sov om natten, og vi hyggede os noget så gevaldigt næste morgen og formiddag, at hun først tog hjem igen ved 12 tiden....Et herligt bekendskab, jeg desværre ikke længere ser noget til, men det var en god måde at mødes på, syntes jeg.
Lars
tilføjet af

never ever again

Jeg mødte engang den sødeste pige over nettet... go tid efter at have været sammen med hende besluttede jeg at præsenterer hende for en af mine få men nære venner! de udvekslede deres mail som godt nok ikke var planen men hva pokker, jeg stoler på dem... tiden går samt tingene går op og ned som de nu gør... men desværre var det ikke en lykkelig slutning som for så mange andre da jeg fandt ud af min gode ven her begyndte at være sammen med hende bag min ryg... nu har hun sagt farvel til os begge (ifølge hende) og jeg er stadig venner med ham... bare ikke ligesom i de gamle dage...
Jeg er glad for at se net-dating er gået godt for de fleste og håber at det der skete for mig aldrig sker for andre!
tilføjet af

heller ikke her!

har også lige prøvet det, vi var sammen i 2 uger sex skete alt for hurtigt, og så droppede han mig med at jeg ikke var pæn nok til ham og ikke god nok i sengen, og så kunne han bare ikke lide min familie.. han er bare en røv! men held og lykke til alle andre!
tilføjet af

:(((

Ked af at høre det mee !!
Jeg var bare ikke sammen med hende i to uger men godt og vel et par år... Men lille forskel var at det kun var over nettet så derfor aldrig havde mødt hinanden så kan ikke sige at jeg er totalt nede længere men alligevel... næsten 2 år er en god tid at bruge sammen med en anden person og så til sidst hvor det bare ender med et farvel... 🙁
Måske man må høre hvor gammel du er?
Men ihvertfald alt held & lykke til dig! :)
tilføjet af

svar!

ja, det kan jeg godt se det er sgu heller ikke fedt på den måde.. jeg er 16 dig?
tilføjet af

re-svar

Det er godt nok lidt pudsigt må man sige for jeg er 17.. blir godt nok 18 her den 20 men der er jo stadig lidt dage til endnu.
Måske du kunne tænke dig at skrive lidt sammen?
Hygge :)
tilføjet af

svar!!

hey!
Det kan vi da godt: killer_queen@sol.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.