55tilføjet af

Dating!!

Sidder og undre mig lidt. Er alle mennesker på de forskellige datingsite totalt sexgale eller bare desperate efter at finde en kæreste?
Jeg har efterhånden prøvet nogle stykker og har endnu ikke fundet et site med voksne seriøse mennesker uden de typer er i kæmpe overtal.
Jeg har oplevet både de desperate mænd (har gudskelov ikke nået at møde dem) og de sexgale som simpelthen ikke er interesseret i andet end at nedlægge hurtigst muligt og "spændende" tilbud fra drenge på ml. 17 0g 20 år. Jeg har endda udeladt alle ord der har noget med sex at gøre for at slippe for de henvendelser, men det er åbenbart ligegyldigt.
Finder man endelig en som man bliver interesseret i (sympatisk og troværdig...tror man), ja så er vedkommende i fuld krig med at finde nyt kød på en anden profil (som det ikke lige var meningen at man skulle opdage).
Ærlighed i det forum er vist et fremmedord!!
Nej jeg er ikke bitter, jeg trives fint som single og fortsætter hellere som det, end at starte et forhold til de der deperatos, men synes at det er ærgeligt at datingsiderne er oversvømmet med desperat søgende og sexgale m/k
Ganske alm. mænd som jeg har søgt efter skal man vist lede meget længe efter, de er åbenbart i mindretal på de sider.
Noget har jeg dog fået ud af at færdes der, og det er at jeg har fået nogle dejlige veninder, men det var jo ikke lige det jeg oprindeligt søgte.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

???

Hvorfor møder du ikke mænd ude i det virkelige liv? Der er folk da i højere grad til at gennemskue!
tilføjet af

tjaaah

Tjaah, men hvem siger at jeg ikke gør det?
Jeg møder skam også mænd uden for nettet :-) men da
jeg er over teenageralderen og ikke går meget på værtshus/diskotek, ikke dyrker,kaproning,korsang, faldskærmsudspring,ikke går til finere fransk madlavning eller russisk så er udvalget jo nok lidt mere begrænset end for tyve år siden :-D

Det som ærger mig lidt er at en genial ide bliver ødelagt af alle de useriøse m/k. Desuden lever de jo heller ikke kun på nettet vel.
Masser af mennesker uden for nettet opfører sig jo ligesådan IRL men det kan nok tage lidt længere tid at gennemskue :-) jeg har det sådan at hellere single end finde en nar ;-)
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Det var da...

noget mærkeligt noget at skrive...
Det lader til at du aldrig har været på Dating siderne... !!
Det er da de færeste der er som du beskriver...
OG hvis du ikke kan lide fedt så find dig dog en slank pige / kvinde - eller de vil måske ikke have dig ?!?
Vågn dog op der !!
tilføjet af

overvægtige?

Hvad er der galt i at veje 90 kg hvis man er 205 cm?
*GG*
Ved ikke lige hvilke sider du har kigget på, men jeg synes da at folks størrelser er meget blandet store små,høje, tykke og tynde, men det var jo NETOP IKKE noget med b- venner jeg efterlyste, det var seriøst søgende m/k som havde andet end sex på hjernen. Det lyder lidt som om at du har samme holdning som åbenbart mange har på nettet, nemlig bare at finde en at bolle med :-[, det var ikke det der var mit point.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Dating=UnderDanmark

simpelthen min erfaring, bullerfnis har ret.
Shit-mennesker, der færdes der. Noget svineri
tilføjet af

Shit-mennesker på Dating

for den primitive, mindrebegavede del af befolkningen M/k
tilføjet af

Dellefede, dumme datingfolk

syns også de fleste profiler viser, at det er overslaskede mennesker der, både mænd+kvinder.
De fleste har store og mange problemer, sociale, med deres børn, er skilte, weekendfædre der mangler sex,
manglende selvværd Har man et naturligt selvværd, ville man ALDRIG søge på netdating. Det er lidt lissom i stedet fro at finde en luder og betale for det.
På dating er sex gratis, for det vrimler med naive kællinger og svinske bollemænd
Mærkeligt site......
tilføjet af

desværre!!

Ja det var jo nok ikke det der var tanken da datingsitene kom, men desværre har du ret der ER blevet sådan. Ligesom dig oplever jeg også at det efterhånden er en stor gang bunkep.. eller de er desperat søgende. problemet med at forholdene ikke kan holde (hvis nogen finder hinanden) er at de er blevet afhængige af det og ikke kan lade være med at blive ved med at gå på, selv om de har fundet en sød ven/veninde. Jeg tror dog at det lykkes for nogen, men det er dem der holder sig væk fra de sider når de er "optaget"
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

De hjernedøde dater

de kan ikke andet, de stakler
tilføjet af

kæresten bolle med 3 dates

på 10 dage - afslørede ham på hans PC - hvor var det ledt, virkelig ledt!
Om han røg ud? ja, omgående
tilføjet af

utroskabens paradis

det er hvad dating er - et skalkeskjul for mænd, der liiige skal lidt på den DUMME!
Vi er mange kvinder, der aldrig (mere) vil søge der.
Det er kun sex-sex-sex-sex de abehjerner kan finde ud af.
tilføjet af

Find din nar på dating

der er ikke andet end kujoner og folk på sinke-niveauet.
Min mening
tilføjet af

Bliv ved - good luck

Bulderfnis - hold bare ud, der er også en for dig.
Det var dog en skrækkelig gang nedgøring, der er skrevet om datingsider og deres brugere. De er ikke alle overfede og sexhungrende. Skønt sex er en naturlig del af tilværelsen for de fleste.
Var til bryllup for tre uger siden, hvor parret havde fundet hinanden via dating. Ingen af dem er overvægtige eller "unormale".
Nu ved jeg ikke, hvilke sider du har prøvet. Tror bare at nogen er værre end andre. Og så er der siderne for dem, som søger noget specielt, så som kristendating.dk og farmerdatingdk
Har du endnu ikke prøvet www.love.dk så prøv den også. Gratis.
Held og lykke med et forhåbentligt godt parforhold.
tilføjet af

De normale findes..

Indtil videre har du gjort præcis det du skulle for at møde en normal...lad være med at have sex med alle mulige tilfældige stoddere som gider ofre et par øl på dig eller lign.
Typisk for de som kun vil have din krop...er at de har tæt på ingen tålmodighed. Dvs. at får de ikke hvad de vil have (og finder de ud af der skal arbejdes en masse)...ja, så render de et andet sted hen.
Godt at du ikke giver dig væk til hvem som helst. Så har du noget virkeligt intimt og privat til de du virkelig holder af :-)
Mvh,
Klaus / Frontier
tilføjet af

tro det el. ej

Hej....
ja altså jeg kender mange der vil finde en kæreste af seriøse årsager.... jeg har selv en dog ikke fundet den vej rundt.....
Det gælder om at søge det rigtige sted..... det hårdt men sandt...... det kan tage uendligheder.
Man finder ikke bare sin kæreste hvis man er genert, så nogle folk vælger en anden vej...

MVH BOYE
tilføjet af

Soulmate

Du kan prøve at lægge din profil ind på soulmate. Jeg synes den er mere seriøs end de andre og her fokuseres der på de egenskaber du søger. Den er ikke en sexfikseret.
Mvh
Kvinden
tilføjet af

????

- de er jo ikke useriøse allesammen! Jeg har faktisk mødt min kæreste på en datingside.
Hvis man ikke er interesseret i at gå i byen for at lære nogle at kende, er dette jo en mulighed.
Dem der gør disse sider useriøse, er piger der gemmer sig bag mandeprofiler OG omvendt........... - desværre!
Bare min mening...
Misyja
tilføjet af

ikke alle

Ikke alle er sådan men det er jo også sådan i den virkelige verden *G* - hvad tror du lige der går gennem hovedet på en som står og bager på dig efter 5 øl???.
Men kunsten er jo lige at klappe hesten så profilen ikke er så ny (mange skriver fordi de kan se at du er oprettet fornyelig og de har jo fået afsalg fra alle andre *S*) Så er det op til dig at finde og udvælge hvem du vil skrive med og dit svar og seriøsitet er vel lige så afgørende??? Mange får en storhedsfornemmelse fordi de får 300 breve og tror så de kan vælge og vrage som en prinsesse. Men faktum er vel at 1 ud af de 300 måske er lidt interresant. og hvis man selv er en bitch så skræmmer man den seriøse og måske lidt usikre væk - som lige var manden i dit liv, men fik aldrig lov at vise det.
Har selv været dating junglen igennem og fandt mit livs kærlighed efter et stykke tid men kan lade sig gøre.
tilføjet af

Det kan lade sig gøre

Jeg kan desværre se at der er mange der har bitre erfaringer med at "date" nogen fra nettet. Jeg kan kun sige at jeg har nogle meget positive erfaringer. Min kæreste og jeg mødte hinanden på nettet og vi bor nu sammen på 3. år. Vi er begge universitetsuddannede og har gode jobs, så det afliver vist myten om at det kun er "underdanmark" der gør brug af dating websites. Men når alt dette er sagt, så tror jeg at man skal være opmærksom på at nettet er et medie hvor det er nemt at være anonym og det betyder desværre at nogen udnytter det. Men mon ikke en bedre screening af de der replicerer på jeres profil ville løse en stor del af problemet? Og blot fordi I har nogle uheldige erfaringer er det jo ikke ensbetydende med at man skal give op.
tilføjet af

Hvorfor bruge tid på dating?

Jeg har skam prøvet dating i den store skala, og skrevet
sammen med ca. 400 kvinder i en periode 3-4år. Ud af
alle de profiler har jeg mødt 6-8 stykker privat, og ca. 2-3
af de kvinder ville i seng med mig første gang. Men
ingen af dem var lige min type.
Hvad kan man lærer af det? Spild ikke tiden på dating websites!
Nu koster det også penge at spilde sin tid. *S*
tilføjet af

Hvorfor prøvet du ikke?

tilføjet af

SIkke en gang vrøvl jeg kan læse her

Helt ærligt..jeg opfatter bestemt ikke mig selv som socialt ukompetent, fed, sexhungrende eller noget andet! Og jo, jeg har været på dating...og rent faktisk fundet min dejlige kæreste der!
Jeg er et meget udafvendt menneske, der i en tid brugte tid på dating (udover at gå til sport, uddanne mig og går i byen)..fik en masse skægge oplevelser, og filtrerede de mennesker fra, der brugte dating som Scor.dk. Jeg har fundet gode venner og gode veninder, og ikke mindst min dejlige kæreste! Jeg ville ikke have undværet tiden på dating for noget....det gav mig noget jeg syntes var sjovt....og her efterfølgende har det givet mig en god bekendtskabskreds...
Helt ærligt...handler det ikke bare om at tage dating oppefra og ned...sorter fra, hvor det føles nødvendigt! Brug det som erfaringsbase fremover :-)
Lad dog være med at blive net-forskrækket....nettet er ikke værre end ethvert diskotek, ethvert indkøbssted, ethvert handelsstrøg!
Knus
TUQ
tilføjet af

sig mig er alle bare...

helt ærlig, jeg er selv single og jeg ville ALDRIG have noget "kørende" med sexgale men. Jeg har prøvet et spil hvor jeg fik en nk, men han havde kun sex, sex, sex, sex i hoved.
>suk suk suk suk<
Jeg føler med dig
hilsen mig, DEn_seje
ps: der var også nogle søde inde i spillet men de var ikke single ;(
tilføjet af

datingfolk har dårligt socialt liv

datingfolk mangler sociale kontakter og kan ikke skabe en omgangskreds på normal vis? det syns jeg siger ALT om dem og ders (lille) liv
tilføjet af

dating=primitive, naive mennesker

det siger sig selv, siden de må ty til den slags fornedrende og ydmygende form for kontakt.
Dating er ydtryk for menneskers elendighed
tilføjet af

dating er for sexsvin! BVADR!

på dating samles alle de sex-svin, vi andre ikke vil røre med en ildtang.BVADR!
tilføjet af

datere er ynkelige

og uden værdighed og alle har de 0- selvværd.
man kan næsten aflæse en dater på laaang afstand,
primitive ig uden eet gram selvværd, uuddannede, fede og fastlåst i underdanmark.
Små liv, små hjerner kræver kun små og primitive fornøjelser.
Mere kan de ikke klare
tilføjet af

restmennesker dater

dem ingen gider have.
Dating er et opsamlingssted for elendige eksistenser
tilføjet af

du har ret

for overfladiske, følelsesmæssigt afstumpede mennesker, for det er resultatet af sådan en sex-adfærd og hele svineriet
tilføjet af

fordomme!!

Først vil jeg da lige takke for alle svar i indlægget.
Som jeg skrev virker det som om at desperate og sexgale er i overtal, men jeg er da overbevist om at der da er en gruppe ganske alm. mennesker som søger seriøst, men som drukner imellem førnævnte gruppe.
Jeg må da ellers nok lige sige at fordommene kører på højt plan her i debatten, vil lige remse de værste op.
Der er fyldt på datingsiderne med weekendfædre(skrevet nedladende) alle er dellefede, dumme,ludere,naive kællinger, svinske bollemænd, hjernedøde datere, ynkelige, 0-selvværd, primitive, uudannede, mangler sociale kontakter, kan ikke skabe en omgangskreds selv på normal vis,(hvad det så end betyder) fornedrende og ydmygende form for kontakt..... hvorfor det???
HOLD DA OP, hvor har disse debatører den viden fra når de ikke selv kommer på de sider??
Det er dog et frygteligt menneskesyn at have. Havde indlægget handlet om fremmed her i landet, havde man vist brugt fremmedordet racisme.
Jeg mener ikke selv at jeg kan genkende mig selv i nogen af de udtalelser og jeg tvivler da på at jeg er den eneste der ikke kan det.
Det sker faktisk at der er nogen der finder hinanden på nettet, evt. i forbindelse med de forskellige arrangementer som mange datingsider laver og synes at det er trist at den store useriøse gruppe ødelægger en ellers udmærket måde at møde nye venner/veninder på. For at der ikke skal være nogen misforståelser, så er jeg MEGET uddavendt og har en dejlig omgangskreds af venner også uden for nettet og så selvfølgelig min familie.
Jeg har kommet på de sider i et par år og kender udmærket signalerne fra de useriøse, men er bl.a. blevet p.g.a. en masse gode venskaber jeg har fået derigennem, selv om det oprindeligt var en mand jeg søgte.
tilføjet af

sjovt nok

Dagen før du skrev dit indlæg meldte jeg mig ind i Singlerock, da jeg har læst og hørt en del om konceptet og synes at det er et godt alternativ til datingsiderne, der er jo masser af muligheder for at deltage i noget der interesserer en, men tusind tak for tippet ;-)
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Held og lykke!

Singlerock virker også som et seriøst koncept.
Du må meget gerne komme med et indlæg på sol
debatten, når du har været medlem et stykke tid. ;-)
tilføjet af

Dem du tiltrækker...

Dit indlæg taler for sig selv!
tilføjet af

En grov generalisering

Selvfølgelig er der nogle der ligger ned, og hvad er nemmere
end at træde på dem. Hvis du lever længe nok, så bliver du
med garanti ensom.
tilføjet af

Dem du tiltrækker via din profil.

For du evner åbenbart ikke at tiltrække de rigtige mennesker.
Men det kan skyldes fejl i din egen opfattelse af verden, og
dine overdrevet forventninger til en mulig kæreste.
tilføjet af

Ser du....

I bund og rgund er det at være på dating ikke stort forskelligt fra at debattere her....og så må DU jo også have et fattigt lille liv, ikke Preben 2?
Man skal ikke kaste med kampesten, når man bor i et drivhus ;-)
tilføjet af

Præcis...grimme fordomme!

Det er for nemt at stå på EN netside og fordømme en anden nerside, og brugerne deraf!
Godt at du selv kan gennemskue rigtigt og forkert!
Jeg ønsker dig ihvertfald god fornøjelse med netdating...det kan være rigtig skægt! Og...vi kommer nok ikke udenom at alle os der har prøvet det, også har erfaring med at være totalt træt af det i perioder, primært på grund af de såkaldt useriøse :-)
tilføjet af

JOV

Du har sikkert ret,vi læser jo somme tider om voldtægt og diverse andre grimme ting PGA dating!!!?
tilføjet af

ja da

Jeg har også hørt om voldtægter UDEN for mediet dating.
Ligegyldigt om det sker ved en kontakt fra dating eller om det sker ved en helt anden kontakt er det selvfølgelig utilgiveligt, men det er da ihvertfald tilladt for piger at tage deres forholdsregler når de dater.
Sagen fra i sommer hvor en fyr nu er anklaget for en række voldtægter af piger han fik kontakt med fra nettet er slem, men pigerne virker efter min mening ikke helt uskyldige i den sag hvis man kan stole på pressen. De drog gerne igennem hele landet for at dyrke sex med ham for penge. Da fyren var for grim og de ingen penge fik som lovet ja så blev det til voldtægt. Selvfølgelig er det ulovligt at tiltvinge sig sex imod en piges ønsker et nej er et nej, men hvis man indlader sig med en ukendt fyr for at få penge og samtidig forventer at han er flot og lækker, så er man sgu` for dum.
Gode råd ved dating er efter min mening:
1. date altid et offenligt sted, IKKE privat.
2. Lad være med at oplyse efternavn og adresse.
3. Giv ikke fastnet tlf.nr. ud
4. bliv evt. slettet fra Krak, De gule sider o.s.v.
i tilfælde af at man måske kommer til at
fortælle evt. efternavn og måske for konkret om
bopæl, så er det nemlig uhyre nemt at spore.
5. fortæl en ven/veninde hvem du skal møde og hvor
6. skriv oplysninger ned du allerede har om
personen og lad dem blive hjemme på bordet,
hvis det værste skulle ske og måske skal anmelde
personen.
Følger man de råd tror jeg faktisk at risikoen
er mindre end hvis man støver en eller anden
tilfældig gut op på et værtshus.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Jeg fand da min kærste på Dating.dk

...Og derfor slettede vi da begge vores profiler, da vi jo havde fundet hvad vi søgte..

HURRA FOR DATING!!!
tilføjet af

læs dog profilerne

de er dem, jeg hentyder til. Og der er da ikke noget-som-helst at hente.
Jeg har ikke profil nogen steder! Ku ikke drømme om det, har det fedt nok :-))
tilføjet af

enlige mødre+weekendfædre

overvægtige idioter uden uddannelse og hiv-smittede mæmd.
Det vrimler med disse typer på dating-sites.
Et restmarked for underdanmark
tilføjet af

søger sgu da ik en kærste her

dummie, hold kæft, hvor er du dum at høre på.
Du har totalt misforsatået det.
Men måske søger DU mandevenner her, naive dame
tilføjet af

søger sgu da ik en kærste her

dummie, hold kæft, hvor er du dum at høre på.
Du har totalt misforsatået det.
Men måske søger DU mandevenner her, naive dame
tilføjet af

vil bare sige

Hvis udbudet af singler uden for nettet lider af samme smalsporet enøjet fordomsfulde holdning, som du, ja så ville jeg da helt droppe at søge noget som helst.
m.v.h
den veluddannede, velformulerede,velorinterede, ikke fede,ej heller enlig mor.
bulderfnis
tilføjet af

der er da andre end dating.dk

der findes da heldigvis osse datingsider hvor alle idioterne ikke kan komme til orde
tilføjet af

du kan da osse prøve her

www.matchzonen.dk
www.one4ever.dk
de virker begge seriøse på den måde de sorterer og matcher folk på
held og lykke
tilføjet af

Så svært er det ikke

Jeg kender da en del som har mødt deres kærester via Dating.dk, og de har hverken været fede, sexdyr, haft lav selvtillid, ingen venner, lav uddannelse, eller på anden måde medlemmer af "under-danmark".
Kære kvinde på 48, hvis du vil bruge Dating.dk til noget seriøst, så BRUG det seriøst, derved skal du nok også få seriøse svar. Hvis du blot læner dig luddovent tilbage i lænestolen og venter på nogen skriver til dig, så kommer du automatisk til at hænge dig i de sexhungrende unge fyre, der kontakter dig!
Hvis du derimod selv er opsøgende og leder og skriver seriøst, så står du med bedre chancer.
Dating.dk ER altså for alle, og ikke kun for "under-Danmark".
PS: Netdating.dk er derimod kun for meget unge, der typisk har netdating som en slags livsstil og kærester er en throw-away thing til næste weekend.
Hilsen fra ham på 32, der har fundet kvinden i sit liv på Dating.dk :o)
tilføjet af

Pænt sprog ellers !!

Men det var nu heller ikke lige det jeg mente...man BEHØVER jo heller ikke ligefrem søge kæreste på dating, vel!
Det jeg mente var, at du ER på nettet, og deltager i konversation med diverse ukendte mennesker...hvem ved om du pludseligt ryger ind i et menneske, du har lyst til at tale mere med ??
Men tak for komplimenten.....når nu du synes at det er nødvendigt med diverse superlativer!
tilføjet af

tak for fiffet :-)

Kender udmærket godt Dating.dk plus ca. 20-30 andre portaler og der er faktisk ikke den store forskel, Bortset fra at Dating.dk er en udspekuleret pengemaskine. Da jeg i sin tid oprettede profil der var det gratis hvad det ikke er mere,hvis man overhovedet vil bruge det site. Det koster nemlig at læse sin egen post som Dating.dk selv sender ud i en lind strøm fra fakeprofiler!! dybt usmageligt. Jeg har bl.a. fået tilsendt "visuelle kys" og for at åbne og se det det skal man betale, det gør man kun en gang!! så Dating.dk er ikke et hak mere seriøst en noget andet site.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

dating=pengemaskiner

fx sender de falske svar til mænd, der ikke har været logget ind et stykke tid - så sidder de der og håber og håber og håber og logger ind og logger ind og logger ind...
og tjener på ensomhed
tilføjet af

find en .........

Inde på siden "find en kæreste" hvor der er en oversigt med beskrivelser om forskellige datingsite, er der også en debat hvor jeg netop har læst om det du beskriver, kender forresten også en fyr som blev mistænksom og oprettede en ny profil og også der fik et brev med fuldstændig samme tekst og på pigens profil var der et billede af en yderst veldrejet sag, som helt sikkert ikke var et foto af brevskriveren.
Der er ret mange gode oplysninger på siden også en liste med offenliggørelse af fakeprofiler der er blevet afsløret.
Dating.dk lever højt på at de er landst største datingsite, men jeg tvivler faktisk på at de er så store som deres tal viser. De sletter nemlig ikke inaktive profiler,gør sig heller ikke den ulejlighed at opdatere automatisk f.eks alder på medlemmer som næsten alle andre site gør. Heller ikke på jubii love og sikkert flere andre fjerner man ikke inaktive profiler.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

rettelse

Siden hedder http://www.frit-lejde.dk/datingsider.htm
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

gør der det??

kan vi få nogle exempler??
tilføjet af

Dating.dk

Dengang jeg var inde på dating.dk fandt jeg nogle ret seriøse fyre. Bl.a. en jeg endte med at være sammen med. Han havde så en masse interesante venner, og i dag, 2½ år senere er jeg sammen med min drømmefyr. Vi skal giftes til næste år ;o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.