4tilføjet af

Danske håndværkere vil gerne arbejde

Mange fagudlærte danske arbejdere vil gerne arbejde men en del arbejdsgivere lukker dem ude.
De foretrækker udenlandsk arbejdskraft fordi det er billigere at bruge dem. Polske håndværkere vælter ind over grænsen i stor stil og spises af med løn helt ned til 20 kr i timen. Og nu er mange muhamedanere begyndt at etablere sig som håndværksmestre hvilket betyder sort arbejdskraft og derfor bør Dansk Folkeparti gå forrest og lave om på importen af fremmed arbejdskraft for der må ikke snydes. Danske håndværker udfører yderst sjældent sort arbejde fordi deres moral er høj.
tilføjet af

ingen ledige

Hej Grisedansker
Der er jo ingen ledige hvide håndværkere.
Venlig Hilsen Jacob
tilføjet af

Sikke noget bullshit

at sige at danske håndværkere sjældent yder sort arbejde. 1 ud af 5 siger nej. Du kan til enhver tid få en håndværker til at lave sort arbejde.
Synes selv personligt at det ikke er rigtigt at tage udenlands arbejdskraft, men hvis de danske håndværkere gad arbejde lidt mere (her skal alle IKKE skæres over en kam for jeg ved at mange arbejder)og os som forbrugere ville betale den pris det koster havde vi ikke brug for de udenlandske håndværkere. Men sådan ligger landet ikke. Folk vil gerne have lavet det ene eller det andet men det må helst ikke koste noget.
tilføjet af

Sikke noget ævl!

1. Danske håndværkere arbejder enormt meget sort - tror ikke at indvandrere/flygtninge er hverken værre eller bedre end danske håndværkere.
2. Sort arbejde burde straffes HÅRDT. Fx. ved at konfiskere den formodede indtjening, give en bøde og forbyde den pågældende (typisk håndværker) at arbejde indenfor sit fag i en periode (fx op til 5 år).
3. Håndværkerfag er ved at blive ramt af globaliseringen - Lev med det og tag en tudekiks - du piver jo ikke når du kan købe et 25 tommers made-in-china tv i bilka til kr. 1.500.
4. Det er muligt at visse håndværksmeste foretrækker udenlandsk arbejdskraft - så må de danske håndværkere jo tilbyde en højere kvalitet/effektivitet el. lign, som kan opveje prisforskellen - Det lader jo desværre ikke til at være tilfældet p.t. når man ser på antallet af forsinkede projekter og byggesjusk.
Polske (og andre nationliteter) håndværkere er kommet for at blive og jubii for det.
tilføjet af

Hvis du kender til sådanne forhold....

... så ring lige til en fagforening.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.