62tilføjet af

Hvad blev der af danmark

Med fare for at blive haglet ned, må jeg alligevel ud med det.
Vi bor i Kbh NV, og hvor er jeg træt af det, jeg er træt af at jeg ikke kan sende mine børn ned at lege eller til købmanden uden at de alt for ofte blir stoppet af en gruppe indvandrere der truer dem med det ene og det andet og frastjålet mobil telefoner. Jeg synes det er langt ude at jeg kører mine børn 20 km hver dag i skole fordi jeg ikke finder det acceptabelt at de skal gå i den lokale skole fordi der er 85-90 % to sprogede.
Jeg er træt af at min overbo som også er indvandrer konstant larmer, råber uhæmmet og har hele familien på besøg hver anden aften, 15-20 stk i en 3 vær lejlighed. Jeg er træt af at de smider deres affald alle vegne, at de råber ud af vinduet til deres "fætter" der holder på fortorvet med høj etnisk musik. Jeg er træt af at der hver aften samles 10-20 unge mennesker/børn uden for vores vindue og råber, larmer, skyder med splatter og generer alle der går forbi. Jeg er træt af at politiet siger at de ved det er et problem, men de ikke kan gøre noget. Jeg er træt, træt, træt af dette kvarter,træt af de mange invandrers dårlige, egoistiske og krævende indstilling, som om de ingen respekt har for de mennesker i det land der rent faktisk har givet dem husly, hvad blev der af danmark??? Hvor er vi om 10 år??
Er det bare mig der har det sådan???
tilføjet af

Nej det er det ikke

men det er ikke alle herinde der hilser et sådant indlæg velkommen. Jeg personligt er glad for at jeg ikke bor i indre København, men i periferien. Jeg var simpelthen gået amok i 4 farver, og det havde sikkert medført at jeg var blevet halshugget, hvad nogle herinde sikkert ville finde rimeligt, men det er fuldstændig uacceptabelt at man ikke kan sende sine børn ned og lege eller lade dem gå i skole i nærheden af hjemmet pga. at en flok fucking fremmedarbejdere ikke kan finde ua´d af at indordne sig under vores normer, Ud med hele banden.
tilføjet af

Kan sagtens følge dig,

har prøvet det samme som dig.
Jeg flyttede til Vanløse. Her er der da til at være dansker, blandt danskere, og du skal ikke være urolig for, den gruppe på 7-9 indvandrere, der vil "et eller andet".
Desværre bor vores politikere IKKE blandt de sociale ghettoer, så mit råd er, flyt, for det bliver ikke bedre i NV.
tilføjet af

TAK :-)

Dejligt at høre at jeg ikke er den eneste.
tilføjet af

Tro mig

Søger også med lys og lygte efter noget andet, men det er grotesk at man er nødt til at "flygte" det er jo Danmark ikk? Men det føles ikke som danmark i det her kvarter
tilføjet af

Næh, men den

eneste udvej er, desværre, bare at flygte væk, for indvandrerne forsvinder ikke af sig selv. Tværtimod.
tilføjet af

Kig på dig selv

Dette indlæg er en pure racisme.Og danskerne har selv bedt om det, for det er danskerne som ikke har respekt for nogen, og det har de aldrig haft og aldrig vil have.
Jeg har det samme problem med larmen,voldsom alkoholisme og fester natten igennem hvor danskerne er hovedpersoner og ikke har respekt for nogen.Kig på dig selv inden du starter at kritisere de andre.
tilføjet af

Selvom jeg .....

 
..... i al almindelig er tilhænger af at der skal være plads til andre kulturer  -  så er det du fortæller ganske horribelt.
Selvfølgelig skal der gribes ind via udlejer og/eller LLO.  Efterlever de ikke et påbud om at der skal være ro - så er det næste skridt at de bliver smidt ud; og om nødvendigt med fogedens/politiets hjælp.

Det er ikke menigen du skal finde dig i det; og personligt mener jeg vi skal have en 0 toleranse politik overfor alle kriminelle elementer og tilflyttere som ikke vil indordne sig.
Er man ikke dansk statsborger; og vil man ikke integration; så er det et frimærke på ryggen og hjem til ens eget hjemland.
Vi har ikke brug for ballademagere - af nogen art - hos os.
Omvendt skal der også være plads til de fremmede der gerne vil leve efter vores samfundsnormer - og det uanset, hvor de kommer fra.
 
tilføjet af

Hvad med at flytte?

hvad blev der af selvansvar og initiativtagning!!!
tilføjet af

Tja om 10år er de her stadig

om 20år lige så, multipliceret nogle gange ved indbyrdes bedækning, men om 30år er der forhåbentlig blevet renset ud i flokken.
tilføjet af

Ikke så nemt

Når man bor i Kbh hænger lejeboligerne ikke på træerne, synes også stadig det er grotesk at danskerne flygter væk. Men jo den mulighed´er skam højt på listen
tilføjet af

Helt klart

Ja, jeg giver dig ret, sådan indelukkethed og had for alt hvad der er fremmed eller lille smule anderledes end det hvad en småborgerlig og gennemsnitlig dansker er vand til giver stor samfundsproblemer, og alle der kommer til dette land vil aldrig følger sig accepteret eller integreret, uanset hvor meget og hvor hårdt de forsøger det. For der er had bombardementer eller steder fra og hele tiden. Danskerne skal opdrages at horisonten er ikke så lille som den danske himlen og at verden er meget større end dette danske hule i jorden.
tilføjet af

Det her må være topmålet af idioti!

Mon ikke du skulle rejse tilbagr hvor du kom fra.
tilføjet af

Hmm

Racisme, næh det tror jeg ikke det er, har mange gode venner fra forskellige lande, og at der er en betemt gruppe af indvandrere jeg synes giver problemer i ´vores danske samfund", tror jeg ikke kan kaldes for racisme, det er ikke pga af deres afstamning men deres generelle opførsel og mangel på vilje til integretation i samfundet de er i.
tilføjet af

Tror

at de fleste danskere faktisk er ret tolerante, og kbh er jo et sted med mange forkellige grupper mennesker, fra mange forskellige lande,og det er godt, men dermed ikke være sagt at det er okay, og at vi er småborgerlige fordi vi ikke synes det er okay at vores land hærges eller ødelægges af grupper der ikke vil intergreres og opføre sig ordentligt.
tilføjet af

Vær realistisk!

Hvis du går ind for indvrandring, men samtidig synes det hun skriver er et problem, så mangler du at tage stilling.
De forhold hun beskriver er resultatet af 90´ernes uhæmmede indvrandring.
Kommer der flere, bliver det værre!
tilføjet af

For en gang skyldt

er jeg enig at det er noget lord.
Men at alle skal ud pga. en antal dårlige indvandre, det er vel lige rigeligt at ønske.
Vi skal vel ikke alle i fængsel fordi halvdelen af de Danske mand er pædofil;(
godt weekend
vh
Tom :o)
tilføjet af

kom til jylland!

her er det meget begrænset.. selvfølgeligt er der i de helt store byer, men hvis du bare bor udenfor en ghetto, så hjælper det på det;)
tilføjet af

Det har hun da gjort.

Hun har et problem. Og du har et problem. Og ingen af jer to skal finde sig i det.
tilføjet af

Skynd dig og flyt. Du kan intet stille op.

Jeg kender ikke København NV. Men jeg kender (alt for godt) den vestlige del af Århus som lider uder de samme tilstande som du beskriver, da jeg bor der selv. Jeg bor ganske vist ikke i selve ghettoområderne men jeg bor ret tæt på dem. Her hvor jeg bor er som regel rimeligt fredeligt, men vi har også af og til problemer med utilpassede 2G'ere som samles i flokke ude på fællesarealerne og generer forbipasserende. De har også flere gange smadret vinduer i vores fællesvaskeri. Desuden bor der en flok sammenspiste indvandrere i et par stykker af lejlighederne og de synes bl.a. at det er uendeligt sjovt at lave hjulspind og vilde opbremsninger ude på parkeringspladserne ligesom deres mindreårige morer sig over at kaste ting op på vinduerne.
Men som du siger vil politi og myndigheder INTET SOM HELST gøre ved problemerne. Det er som om at man er tilfreds sålænge de ubehagelige 2G-typer holder sig fra de finere kvarterer og midtbyen.
Eftersom der ikke er nogle der vil gøre en skid ved problemerne er jeg nået dertil at det eneste man kan gøre er at undgå dem. Ganske vist ikke integrationsfremmende, men man er ganske enkelt nødt til at undgå dem for sin egen sikkerheds og velbefindendes skyld. Jeg er som du, blevet noget så forbandet træt af deres mangel på enhver form for moral, pli, etik og respekt for noget som helst. Træt af deres hånlige, agressive og fjendske adfærd og ikke mindst er jeg træt af at høre på de halalhippier som bortforklarer deres adfærd med krigstraumer og drengestrege m.m.
Det har ikke en skid med krigstraumer at gøre. Det handler om at de føler sig pisseseje når de render rund og spiller gangstere.
Men som sagt UNDGÅ DEM. Undgå dem for enhver pris. Det er det eneste DU kan gøre i et samfund hvor myndighederne lider af HANDLINGSLAMMELSE og KONFLIKTSKYHED!!
VH. og håber at du slipper ud af de kedelige forhold.
tilføjet af

Hun skal ikke flytte og dermed give op

Få dine nevøer fra landet til at komme ind og banke på deres døre og bede dem være stille eller forsvinde.
tilføjet af

Nix! Det gør jég ikke .....

 
Der er absolut intet problem i at være åben for indvandring; og samtidig stille krav.
At det skulle være modstridende er da det mest tåbelige jeg længe har hørt!
Jeg har mange bekendte, som ikke er født og opvokset i Danmark. Der er ikke problemer med én eneste af dem.  Jeg har boet sammen med en indvandrer, som senere fik Dansk statsborgerskab - og heller ikke her var; og er der; nogen problemer.

Den danske egoisme og selvretfærdighed med, at vi er os selv nok er mildt sagt til at blive dårlig af!
Vi kan lære mange positive ting af andre kulturer; lige så vel som de kan lære positive ting af os.
Du og dine meningsfæller burde efterhånden tage at blive voksne og aktivt være med til at stille realistiske krav til indvandrere - uanset baggrund.  Brug din stemme hos dine lokale politikere; og gør på den måde noget for at ændre tingene.  
Vær konstruktiv - og ikke kun destruktiv
 
tilføjet af

Du kan selv være racist

Det handler sgu da ikke om racisme, men om de kedelige realiteter!
De kedelige realiteter er nu engang desvære dem, at unge indvandrere af mellemøstlig afstamning har skabt sig selv et uendeligt dårligt image grundet deres voldsomme overkriminalitet og hang til at lege gangstere.
Der var intet jeg hellere ville end at vi kunne leve i fredelig sameksistens med dem, men det synes bare at være en utroligt lang og sej kamp.
Kom nu ikke og påstå at jeg ikke ved hvad jeg snakker om. Jeg bor faktisk klods op og ned af et af de berygtede ghettoområder i Århus V.
Men dit problem er nok at du ikke kender problemer på egen krop og derfor antager at det er opspind og oppisket stemning. Jeg må så skuffe dig med at de problemer SusseDK beskriver er ganske hverdagsagtige hvor der bor mange indvandrere af mellemøstlig.
Iøvrigt bor der også mange belastede danskere i nærheden, men dem føler jeg mig slet ikke generet af i samme grad. De holder sig generelt inden for deres egne miljøer.
Virkeligheden er desværre ikke politisk korrekt og den er temmelig ligeglad med at du fornægter og bagatelliserer problemerne. Den er som den er.
tilføjet af

Det leth

Gode råd herfra :Prøv med noget Gøng Seng, det skulle efter sigende have en mirakuløs virkning imod træthed.
Måske lidt mere motion i hverdagen også ville kunne fjerne noget af trætheden, noget adspredelse så du ikke keder dig puslespil
eller hvad med at høre noget uetnisk musik ( gad nok vide hvad du kalder etnisk musik )
tilføjet af

Tænk

at du gad ulejlige dig med sådan et latterligt og toltalt ubrugbart svar. Tilbage til dit puslespil der gør du vist mere gavn!!
tilføjet af

Man flytter ikke

forsi man får rotter eller andre skadedyr, man fjerner skadedyrene!!
tilføjet af

Helt enig!!!

Manden må kede sig bravt.
tilføjet af

Du har ret

Uden tvivl men sørgeligt.
Hvordan mon danmark ser ud om 10 - 20 år, hvis folk ikke åbner munden og gør noget. Men måske mange er bange for at blive dømt racist fordi de har en holdning til DK og invandrer.
tilføjet af

uinteligent indlæg

Hold da kæft hvor er du uinteligent. Er det virkelig alt hvad dine to hjerneceller kan præstere. Bliv nede i din kravlegård. boris karloff
tilføjet af

Flyt

Flyt Flyt flyt, til Østerbro, fredriksberg, søllerød, vedbæk, eller Holte, der er næsten indvandrefri sone og det kan man glæde sig over.
tilføjet af

Jeg

føler med dig. Ud med dem. Danmark for danskerne!
tilføjet af

Godt

indlæg!
tilføjet af

I Dk

Har man ikke mod til noget som helst fra ordensmagten eller staten side, ungdomshuset bliver sikkret, Cristiana er ikke blevet ryddet, og afviste asylansøger kan ikke sendes hjem med tvang, og sådan kan man blive ved, til gengæld
har politiet altid tid til nemme opgaver som at snuppe fartsynder, jeg HADER den danske blødsødenhed
tilføjet af

Skarpt og præcist svar

os der kender problemerne på egen krop er bare trætte og trænger til en opkvikkende mixtur.
Ak ja tænk at det er så simpelt. Hvorfor har ingen dog tænkt på det noget før.

Men man ser jo selvfølgelig tingene meget klarere når man bor i et trygt og roligt kvarter langt væk fra de problemer man gør sig klog på. Det er klart at SusseDK og undertegnede intet aner om de problemer vi oplever til daglig.
Ak ja, havde vi bare din enorme indsigt i tingenes sande tilstand, ville vi vide at vores oplevelser blot er indbildning og hallucinationer.
Godnat og drøm sødt (videre)
tilføjet af

Nej han er bare mundlam

fordi en person her fortæller om sine reelle førstehåndsoplevelser med utilpassede 2G'ere. Det er fandens svært at argumentere imod, så er plan B at latterliggøre personen der kommer med udsagn om negative oplevelser med den samfundsgruppe som Elven og hans ligesindede for enhver pris vil holde hånden over.
Sjovt at de ikke også holder hånden over hooligans, rockere og deres supportere. De opfører sig da på nogenlunde samme måde. Men det giver vist ikke harsk smag i café-latten at dadle dem.
tilføjet af

Virkelighed

Realiteterne er den bedste kritik af de fremmede muhamedanske "flygtninge". Send flertallet af dem ud af landet.
tilføjet af

Beviserne er her , tak for det , flere beretninger ønskes.

Det var en fin beretning , det er noget til de tosse gode danskere.
Muslimerne gør lige hvad der passer dem , Danmark er jo DERES land.
En bydel i København vil de have som en muslimsk by , imamerne bestemmer så det hele.
Vi er KUN vantro , kvinderne er ludere ( mener DE), dem kan de udnytte - det må de gerne , da de ikke har tørklæde på hovedet.
Den kvindelige anklager i en voldtægts sag blev kaldt for en luder.
En lille dreng i en skole blev udsat for chikane og andet , fordi han havde en spegepølse mad med i skole , det ville de muslimske børn ikke finde sig i.
De kalder os for vantro og jødesvin og provokerer os hele tiden.
De unge danskere gider ikke gå i byen , fordi pigerne er jo de muslimske mænds bolle piger.
Der skal ikke meget til når man går i byen , så er der ballade og masse slagsmål.
Politiet og myndigheder , samt politikerne skulle gøre noget ved problemerne .
En ældre mand på ca. 80 år , politi anmelder man for racisme - ødelægger hans liv - ikke at forglemme Lene hans kone.
Muslimerne gør lige hvad der passer dem .
Pas godt på Danmark.
tilføjet af

Til Susse

det er da en køn redelighed. Min dybeste medfølelse.
Som jeg læser dit indlæg, mener jeg at du kun har mulighed for sanktioner overfor din overbo.
Der må findes et husreglement, som du kan henholde dig til - og hvis du har mod og kræfter til at gå igang med det, må du starte med viceværten og klage din nød der.
M.h.t. de højtspillende unge mennesker på gaden, kan du så vidt jeg ved, ikke gøre noget som helst.
Hvis du kan bevise, at der er 20 eller flere mennesker i en lille lejlighed, er det brandvæsenet du kan kontakte, da denne mængde folk på en lille plads udgør en brandfare.
Men ellers er jeg enig med så mange andre, at det bedste ville være, at du flyttede.
tilføjet af

Mange mennesker ødelægger Danmark.

Hvis vi næste gang får en S. regering - som samarbejder meget tæt med LO fagforeningerne - også med medlemmernes penge!!
Så får vi fri indvandring , og mange flere udlændinge til Danmark.
Som LO fagforenings tvangs medlem , skal man være med til at ødelægge sit eget land - imod ens vilje , og politisk overbevisning.
Ellers så er det chikane og arbejdsløshed - de tilstande har vi haft i mange år.
Nu er der en dom fra menneskerettigheds domstolen - den respekterer de heller ikke.
Beviser for fagforeningstvang som stadigvæk eksisterer - Ålborg portland - sagen kommer for retten i dec. mdr. - oplysninger fra www.dff.net
Flere og flere problemer , på grund af vores religions frihed og kontanthjælp.
Ufatteligt , at man kan være så dum , at ødelægge sit eget land.
DF. og Z går ind for danske værdier , partierne og medlemmerne modarbejder man.
Ved mine medmennesker , hvad sharia love er for noget.
tilføjet af

Hej Irene

Tak for dit svar, ja en køn redelighede.
Det mest tragikomiske er at min overbo har klaget over mig, fordi jeg har klaget til dem over de larmer, så nu kan boligselskabet ikke gøre noget, da det så er påstand mod påstand, ja så der er ikke rigtigt noget at gøre, jeg må nok bare se mig om efter noget andet.
tilføjet af

Tak til alle for jeres svar

Jeg skrev "hvad blev der af Danmark", men ud fra alle de svar jeg har fået, kan jeg se at Danmark stadig er her, og det er virkelig en rar følelse.
Det er både dejligt og samtidigt også bekymrende at jeg ikke er den eneste med disse problemer og tanker omkring dette.
Dejligt at høre at mange ikke er blinde for problemet, men har gjort sig tanker og har meninger om det.
Der var en der skrev, at folk holdt sig tilbage med at give udtryk for deres vrede og afmagt over dette problem, af frygt for at blive kaldt racist. Jeg tror det er meget rigtigt men tror også bare realiteterne er vigtige at få frem, og vigtigt at forstå at ikke al kritik af invandrere er racisme.
Men 1000 tak for jeres svar alle sammen.
tilføjet af

Hej Susse

ja, så er der kun een ting tilbage for dig at gøre - altså m.h.t. larmen.
Brug en båndoptager - helst en diktafon, som kan skjules i hånden og optag larmen udenfor på opgangen.
Få samtidig nogle uvildige personer til at bekræfte at denne optagelse er sket på den og den dato og det og det klokkeslet.
Præsenter så båndet til vicevært, udlejer eller andre, der har noget at skulle have sagt.
Så vil det ikke længere være påstand mod påstand.
Men så vidt muligt - flyt - på sigt vil det være den bedste løsning, også m.h.t. dit barn.
tilføjet af

Du har et lyserødt billede

af hvordan tingene bør være, men det holder ikke i virkeligheden... at stræbe efter det, gør kun tingene værre.
Sorry to say!
tilføjet af

Naivitet ....

 
.... er forbeholdt de uvidende og dem, som tror man kan løse noget som helst med had og racisme!

Den ukonstruktive holdning flere og flere fremturer med minder alt for godt om den tone, som både rabiate muslimer bruger - og som blev brugt i Tyskalnd i 30erne og 40erne.

Læs dog, hvad jeg skriver! 0 TOLERANCE overfor ALLE ballademagere.
Jeg er ikke et sekund interesseret i at vi skal bruge tid, penge, kræfter på f.eks. muslimer, som ikke vil indordne sig og forstå vores samfund.
Retur med dem! Lige på stedet.
Omvendt skal det ikke afskære andre fra at kunne bo her.    Nuanceret indstilling - og ikke kun en indstilling om at man skal jagtes ALENE på grund af sin religion og/eller hudfarve.
 
tilføjet af

Gode og gratis råd

For at få pæne læber, skal du sige venlige ord.
For at få pæne øjne, skal du se det bedste i mennesker.
For at få pænt hår, skal du lade et barn stryge sine fingre igennem det.
For at få en slank figur, skal du dele din mad med andre.
Husk morgenstund har guld i mund
For at få en naturlig værdighed, skal du tænke på, at du aldrig er alene.
For at få pæne hænder, skal du række dem frem, når nogen trænger til en hjælpende hånd
tilføjet af

sjovt

at det ligesom ikke hjælper på den slags, men det har du så ikke erfaret. længe leve naiviteten.
tilføjet af

Kære Susse

jeg synes godt nok, det ser ud som om du har et problem.
Hvordan ville du takle de ulemper du skal leve med, hvis dine plageånder var danskere?
Jeg har boet en periode i Vollsmose - og iøvrigt været ret glad for det. Det har da ikke været totalt uden brokkerier fra min side, men jeg har altså taget dem fra en ende af, når problemerne er opstået. De har ikke været af det omfang du beskriver og det har vel også noget at gøre med, at jeg ikke har haft børn med mig. Så det har været mig selv, der har følt mig generet i forskellige situationer.
Nu er det selvfølgelig ikke for ingenting at nogen kalder mig en rejekælling, og jeg er entydig, når jeg føler jeg er i min gode ret til at brokke mig. Det har haft de ønskede virkninger. Viceværten har jeg en enkelt gang bedt tage affære, men hans "sådan er de jo" kunne jeg da ikke bruge til en dyt, så mine problemløsninger har altid være direkte konfrontation, men uden unødige uhøjlige bemærkninger iblandet.
Jeg er altså ligeglad med en flok lømler, og de par stykker der mente, de skulle køre race, der hvor jeg træder ud af opgangen eller kører ud fra parkeringspladsen har fået et fur, i høj, klar og langsom tale, så de har kunnet fatte det.
Det kan da godt være en enkelt har prøvet til med at forklare mig, hvad jeg kunne tillade mig at sige til ham og ikke, men det er nu hurtig holdt igen. Og jeg har altså oplevet dem sige "undskyld" og at det ikke skulle se igen. En enkelt måtte jeg overbevise om, at dersom jeg betalte mere i skat end han gjorde, havde jeg ret (ret grinagtig situation) men som udgangspunkt har jeg oplevet reaktioner fra disse "lømler" af fuldstændig samme karakter, som hvis det havde været en flok danskere jeg havde talt til på samme måde.
Så havde jeg også lige et andet fif. Min underbo, som var den første, der påkaldte min vrede, blev i andre sammenhænge min "allierede" Ham pudsede jeg så på dem, jeg ikke selv var meget for at gå i kødet på.
Jeg synes med andre ord ikke du skal finde dig i det. Føler du dig på den anden side skræmt, er det fornuftigste nok at flytte derfra.
Ingen skal føle sig utrygge, der hvor de har deres hjem. Hvor er vi så henne? Er du ellers glad for at bo der, så prøv at gøre som jeg gjorde. Det var effektivt.
Håber du får løst dit problem.
tilføjet af

Ja det godt med dig

man bliver behandlet som man vil finde sig i at blive hehandlet. Længere er den ikke.
Og dig har jeg ikke glem for dit indlæg tidligere idag, som du ikke engang er mand nok til at give den unge pige en undskyldning for.
Så jeg synes du skulle slappe lidt af, men "alle de andre" så der var krudt tilbage til at feje for egen dør.
tilføjet af

ENIG

Jeg kunne ikke være mere enig med dig.
tilføjet af

Danmark er der endnu

bare ikke i så stor grad der hvor du bor.
Jeg kender til problemet, for jeg har engang boet inde på Nørrebro i blågårds-kvarteret, og der er der altid ballade.
Idag bor jeg ude på landet i en mellemstor by, og her er der nogenlunde fred, ihvertfald lige her i byen hvor jeg bor.
Den eneste af anden etnisk baggrund lige her i kvarteret er min nabo fra Uganda, og hun er god nok.
Jo vi har vores ghetto hvor der er ballade, og der er et støt voksende problem med unge ballademagere.
Flere har sagt til mig at jeg burde flytte tilbage til Kbh. men jeg har ikke lyst, for eneste mulighed for at flytte tilbage er jo at flytte ind de steder hvor der er mange "sorthårede" og det tør jeg ikke med min datter, og så har jeg ikke lige råd til en dyr ejerlejlighed i et godt kvarter.
Så jeg bliver altså her hvor jeg er, her hvor det stadig føles som at bo i Danmark, men hver gang jeg besøger i ene bror i Vollsmose bliver jeg mindet om hvofor jeg bor hvor jeg bor.
tilføjet af

der er pedofile alle vegne

og i alle lande, men ikke andet end meget få procenter af befolkningen i alle lande er pedofile men,
det er kun muslimerne som tilbeder pedofile, alle andre hader dem som pesten
tilføjet af

Du ramte plet

da du skrev om at have problemet inde på livet......
Jeg er bestemt en af dem, der synes, at der skal være plads til alle.
Dem, jeg kender "af anden etnisk herkomst" kender jeg fra mit arbejde i børnehaven. De er søde og godt integrerede....
Men jo, jeg tror du har ret, jeg tager stilling ud fra min verden - og den er ikke befolket med mellemøstlige indvandrere........
På den anden side set, skal de jo heller ikke fordømmes over en kam, mon ikke også der er søde og rare mennesker mellem dem??
Hilsen Ripley - der lige går i tænkeboks :o)
tilføjet af

Det Ultra Radikale Indvandrer "Party"

Lad det parti komme til magten , lad dem sælge ud af Danskheden, Lad den totale indvandring køre uhæmmet, hvis det er det alle glade og naive danskere ønsker så stem på Det Ultra Radikale Indvandrer Parti.
Læg mærke til at Marianne Jelved aldrig kommer med indsigelser mod indvandrerne , i hendes parti: Det Ultra Radikale Indvandrer Parti er der kun rosende ord at sige , aldrig så meget som en bemærkning om indvandrerne, det er da pudsigt!
Tænk at man kan være så indskrænket i sine politiske holdninger til æresdrab , stening , blodpenge , snyd med antal egne børn når de kommer til landet, moms svindel , årtier på overførsels , i visse bolig kvarterer i hovedstads området er 98% af dem uden arbejde,
narko kriminalitet, kniv drab, voldtægter foretaget af indvandrer bander, voldtægter af egne familie medlemmer/søstre i årevis, fædre som slår deres egne døtre ihjel, omfattende skattesvindel i indvandrer butikkerne, handel med små butikker mellem indvandrerne så de undrager sig skat og moms efter salget...
Men ikke et eneste ord fra Marianne Jelved og hendes indvandrer parti, ALT hvad der kommer ud af hendes skæve mund er at nu må vi Danskere gøre en indsats for at få hjælpe indvandrerne noget mere og vi har ikke gjort nok...
Læs antal job annoncer på AF.DK , der søges konstant efter Tolke fra Somalia , arabisk talende tolke , Vietnameskiske tolke, tolke fra tyrkiet .. Hvor længe er det at Tyrkerne har været i Danmark??????
Mig bekendt er der krav om at de skal kunne tale dansk, hvad skal vi så konstant med nye tolke?
Kong Hans
tilføjet af

Islam fejer aldrig for deres egen dør.

Vi Danskere har bøjet nakken for den totale indvandring til Danmark i 40år , vi har skulet indrette skolen så de kunne få modermålsundervisning.
vi skulle skifte maden i børnehaverne ud med halal slagtet kød, mange børnehaver er der ikke svinekød til de danske børn, og sådan kan vi blive ved med at remse op af hvad "vi" skal og bør gøre for islam.
Vi har ikke set det sidste fra den kant af , sidst skulle ytringfriheden kværkes af den islamiske verden, islam vil have indført islamiske love ind i den Danske grundlov.
I spanien har den islamiske verden protesteret over en 700år gammel festdag hvor de kristne i år 1280 sejrede over islam(altså i sydspanien).
jeg tror det på tide at Danskerne vågner op, det kan meget snart være for sent.
tilføjet af

M.Jelved indfører islamiske love i grundloven.

Lad det parti komme til magten , lad dem sælge ud af Danskheden, Lad den totale indvandring køre uhæmmet, hvis det er det alle glade og naive danskere ønsker så stem på Det Ultra Radikale Indvandrer Parti.
Læg mærke til at Marianne Jelved aldrig kommer med indsigelser mod indvandrerne , i hendes parti: Det Ultra Radikale Indvandrer Parti er der kun rosende ord at sige , aldrig så meget som en bemærkning om indvandrerne, det er da pudsigt!
Tænk at man kan være så indskrænket i sine politiske holdninger til æresdrab , stening , blodpenge , snyd med antal egne børn når de kommer til landet, moms svindel , årtier på overførsels , i visse bolig kvarterer i hovedstads området er 98% af dem uden arbejde,
narko kriminalitet, kniv drab, voldtægter foretaget af indvandrer bander, voldtægter af egne familie medlemmer/søstre i årevis, fædre som slår deres egne døtre ihjel, omfattende skattesvindel i indvandrer butikkerne, handel med små butikker mellem indvandrerne så de undrager sig skat og moms efter salget...
Men ikke et eneste ord fra Marianne Jelved og hendes indvandrer parti, ALT hvad der kommer ud af hendes skæve mund er at nu må vi Danskere gøre en indsats for at få hjælpe indvandrerne noget mere og vi har ikke gjort nok...
Læs antal job annoncer på AF.DK , der søges konstant efter Tolke fra Somalia , arabisk talende tolke , Vietnameskiske tolke, tolke fra tyrkiet .. Hvor længe er det at Tyrkerne har været i Danmark??????
Mig bekendt er der krav om at de skal kunne tale dansk, hvad skal vi så konstant med nye tolke?
Kong Hans
tilføjet af

Hvor har du ret

Ja tror der er flere og flere Danskere der begynder at frygte for fremtidens DK med Islams konstante inblanding og dikteren, tror vi er alt for naive.
Hvad gør man som dansker for at modsætte sig dette?
tilføjet af

Udvisning

Stramme love med udvisning er løsningen.
Samt totalt indvandringsstop for folk der kommer fra den tilbagestående del af mellemøsten.
Vi har ikke brug for småterrorister og kriminelle.
tilføjet af

Du er ikke alene

Til gengæld drejer det sig i mit tilfælde ikke om indvandrere der larmer, men min overbo (alkoholiker) og hans meget larmende venner.
De par indvandrere der bor i min opgang larmer slet ikke, og er venlige folk. Modsat min meget larmende nabo og hans venner.
tilføjet af

Kunne ikke

siges meget bedre. Helt enig.
tilføjet af

også helt enig

Hvor længe finder vi os i det?
tilføjet af

Undskyld..............

........men hvem er det egentlig der er hjemme hos sig selv her?
Næppe det ros der har besluttet at oprette en tilbagestående muslimsk enklave af det fremtidige kalifat i NV.
Vi burde seriøst iværksætte en tilbundsgående undersøgelse af, hvor mange af disse beboere der ikke har budt os på andet end alenlange straffeattester, og iværksætte massive hjemsendelser af disse. Det skal udelukkende være efter lovens bogstav, og ikke besværliggøres af diverse total-teoretiserende højesteretsdommere der sidder og har ååååååååh så travlt med at lege "menneskelige" på almenvellets bekostning.
tilføjet af

Hvormed...........

.......sækken skulle være banket på plads.
Tak for det indlæg. Nu kan jeg spare mig en længere smøre ;-)
tilføjet af

:...

Hvor er du dog langt ude.Føj!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.