8tilføjet af

Dansk rigdom er undervurderet

Danmark er langt rigere end det ellers hedder sig i medierne.
Danmark har nemlig ikke længere en udlandsgæld, men et tilgodehavende i udlandet. Dertil investere danske virksomheder i udlandet når de udvider og senere henter udbytter hjem til aktionærerne i Danmark,
Det betyder et der modtages renter og udbytter hvert år fra udlandet og at rigdommen i Danmark betyder at vi rykker forbi lande som Sverige, Holland, Østrig og Canada.
Dejligt 😉

http://www.business.dk/oekonomi/dansk-rigdom-er-undervurderet
tilføjet af

fattige arbejdsløse

og kommunale spareplaner . . .? brugerbetaling, starthjælp, ulønnet arbejde og arbejdsprøvning . . julehjælp og hullede landeveje ❓Besparelse af efterløn, nedsættelse af børnepenge, lukningstruede biblioteker, bortsparet svømmeundervisning . . konkurser, nedlægning og udflytninger af arbejdspladser, . .
er det bare for at narre folket eller fjolserne ?
tilføjet af

Det er ikke de ledige som er fattige

Der findes selvstændige som er langt fattige, som hold op med at hyle.
Sæt lønnen ned med 35 % så kommer der gang i Danmark.
De sidste 35% bruges på rejser, som vi ikke har råd til.
Selv ledige rejser meget, det burde de ikke have råd til.
S og SF burde tænke lidt på miljøet, kloden bliver ødelagt, af alle de rejser, så det må stoppes nu.
tilføjet af

Skrot erhvervslivet og lev af renteindtægterne!

Vi kan ikke blive ved at leve højt af oliepengene, som har reddet os fra fallitten, for olien slipper ret hurtigt op, og vi har allerede pumpet mindst halvdelen op.
Vi kan heller ikke blive ved med at udflage erhvervslivet, selvom vi tjener 100 milliarder på renter af investeringer i udlandet.
I øvrigt er det enormt sjovt, hvordan Arbejderbevægelsens Erhvervsråd bliver troværdig, når det passer godt ind i de borgerliges kram.
😃
tilføjet af

Ja, det er helt

bestemt også denne store rigdom, man mærker meget til netop i disse år - med masser af nedskæringer, etc. - 😖
tilføjet af

Ja.

Heldigvis, derfor står vi heller ikke som de ny rige lande som f. eks, Irland Island Spanien der kom hurtigt til velstand, uden at have den ballast, som høj sø kan give, man skal helle ikke undervurdere USA, Kina kan meget vel blive det næste område, hvor befolkningen vil have den fulde frihed og demokrati, for slet ikke at snakke om at Nordkorea kan gå totalt op i limningen, forhåbentlig er vi ude af krisen om nogle år, men helt problemfrit, bliver det aldrig, på denne endnu flyvende planet.
tilføjet af

Uden nordsøolie var det gået værre end i Irland

VK har blot brugt alle indtægterne fra Nordsøolien i fallitboet.
Det er de indtægter, der har betydet, at vi har fået overskud på betalingsbalancen, men den dag olien slipper op, står vi for alvor med skægget i postkassen, fordi regeringen nu har gjort dansk økonomi afhængig af olieindtægterne.
🙁
tilføjet af

Livet er ikke en pixibog

Det andet du henviser til, er det omfattende merforbrug som kommunerne har sat i værk.
Get the point❓😉
tilføjet af

Åben øjne ...

Hvor er sandheden og samvittighed henne??
Ja,ja. Rige ... men mange fattige, uden arbejde, mange sover ikke godt om natten, mange har tom maver, uden mad nok på bordet, mange kunne ikke betale deres regning, mange der
står i RKI, mange bliver smidt ud på gaden og ingen sted at bo, mange bliver skilt pga. økonomiskeproblemer, o.s.v..
Henriette Kjær er et godt eksempelt i VKO's regerings clan ... hun tjener godt ... men stadig kunne ikke betale sine lån og regning, m.m..
Er det godt nok at vise til nabolande og andre lande i hele verden, at vi er en er de rigeste og lykkelig mennesker i verden, men i virkeligheden det er bare kun en slags
kampagne og VKOs regeringen eller egoistiskepolitikers tavshedpligt, for at bevise til deres venner og andre politikere i hele verden også til vælgerne, så kan de få deres
stemmer i kommende valg. Husk; Det ikke alle er født i går.😮
Jeg ville gerne have en ærlige,troværdig,loyal(til befolkningen/vælgerne),og menneskelig regering. I stedet for, at snakke og snakke ... uden sandhed.
[l]Jeg ville ikke have hjerteløse mennesker og falske politikere.[l]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.