11tilføjet af

Dansk hykleri

Hvorfor er danskerne så vilde med Kerry? Hvad er det lige de har imod Bush? Jeg tør vædde på 50% af de danskere der sidder og brokker sig over Bush, selv stemmer på Anders Fogh, og det er da to herrer af samme støbning.
Hvad er det der gør at danskerne skal have en kapitalistisk regering, men at USA (og nogle andre lande i det hele taget) ikke må have det?
Danskerne var SÅ vilde med at vise deres sympati for USA efter 9/11. Og SÅ vilde med at bakke op om terror-bekæmpelsen. Bush er den der gør mest imod terror. Hvad er der sket med danskernes sympati?
Er danskerne i virkeligheden bare en stor flok hykleriske narrøve?
tilføjet af

Hvor har du vaeret?

Forst skal du forsta at Bush ikke vandt i 2000. Her i Florida hvor jeg bor stjal ham og hans bror flere tusinder stemmer, og de har allerede tabt 60.000 stemmer i Brovard County. Bush har sendt vores jobs til India, faet over 1100 af vores unge mand og kvinder miste deres liv, dette fra en mand som lob med halen mellem benene da det var hans tur til at komme en tur til Viet-Nam. En mand som har totalt odelage vores okonomi. Vores lageregninger til at komme sa hojt up sa vi kan ikke fa rad til at ga til lagen, jeg har to sygeforsikringer som koster min mand og jeg $800.00 per maned, og jeg skal stadig betale over 20% af min regning. Bush er ikke noget vard, du skal lase dig om for du kommenterer, las bogen American Dynasty. Bush er en mand som snyder med alt, han bliver ved med at fortalle os at terroristene nok vil komme i naste uge hvis vi ikke stemmer pa ham, for han er den eneste som kan holde dem vak. Det er jo noget markeligt noget siden de var her da han var i det Hvide Hus. Nej det skal vare Kerry sa vi igen kan have en mand i det Hvide Hus som har en hjerne some han bruger.
tilføjet af

Hykleri?

Ej det er ikke hykleri, men demokrati, der giver sig udslag i, at der findes danskere som både stemmer på Fogh og vender ryggen til Bush.
Først og fremmest er det et udtryk for at der findes mange velinformerede vælgere i Danmark. Blandt andet er det et flertal i den danske befolkning, der godt er klar over at kapitalisme the american way er meget langt fra kapitalisme the Fogh way.
At Fogh - sammen med andre regeringsledere - blev ført bag lyset af bla. Bush er bare et andet eksempel på, at der er forskel på Fogh og Bush. Bush har onde hensigter. Fogh er sandsynligvis en smule naiv. Der er en afgrund til forskel her.
Derudover ville det være ganske forfærdeligt hvis man som vælger i Danmark ene og alene lod sig styre af situationen i Mellemøsten når man skulle sætte sit kryds.
Der er så mange andre facetter der skal tages i betragtning når man vælger en demokratisk leder til et velfærdssamfund som det danske.
I første omgang har Fogh nok de bedste forudsætninger for at rette op på nogle af de forvridninger der foregår i vores samfund som vi kender det i dag - for eksempel i kampen mod sort arbejde, som jeg personligt oplever som en af de største trusler imod vores velfungerende samfund.
tilføjet af

Nuanceret

Tænk hvis du kunne være ligeså nuanceret, som en stor del af den danske (som du til syndeladende ikke vil være en del af) befolkning heldigvis er, og dermed skelne skæg og snot hver for sig.
En EU tilhænger kan eksempelvis sagtens forholde sig kritisk til EU. Alt er ikke sort eller hvidt.
tilføjet af

Nuanceret tankegang!

Tænk hvis du kunne være ligeså nuanceret, som en stor del af den danske (som du til syndeladende ikke vil være en del af) befolkning heldigvis er, og dermed skelne skæg og snot, hver for sig.
En EU tilhænger kan sagtens forholde sig kritisk til EU. Alt er ikke sort eller hvidt.
tilføjet af

Næ hør

Find på noget at skrive selv lille ekko!
tilføjet af

nyt blod

Der er sku brug for et nyt overhoved i USA, Jeg er som en god dansker modstander af grundlaget for krigen, (jeg hader skyldig indtil man har bevist sin uskyldprincippet), der som bekendt viste sig at være en brøler, både Fogh og Bush burde tage konsekvensen af deres embedsmænds fejlvurdering og gå af.
Udenrigsmæssigt stinker USA for tiden, så det er tid til forandring.
tilføjet af

en gang uvidene ævl som sædvanlig

blandings farve tag hjem til tyrkiet
tilføjet af

hva er der nu galt med hykleri?

Hykleri forkommer da kun når man handler mod egne principper og overbevisning.
Er det blevet gjort?
Og narrøve, måske det en smagssag, men heldigvis ikke dumme narrøve.
tilføjet af

Hvad narrøve angår

så kandiderer du voldsomt til titlen.
Man kan da ikke, selv med sin bedste vilje, sammenligne Anders Fogh med George Bush!
George Bush er en tåbe!
Anders Fogh kan du være uenig med i hans politik, men manden er ikke idiot. Han har nogle små grå mellem ørerne, hvad enten man så kan lide outputtet eller ej. George Bush er totalt tom i roen og styres som en marionet af en flok skruppelløse forretningsmænd der kun meler deres egen kage.
Så en hver sammenligning beviser kun, at det er dig der er galt afmarcheret min lille uvidende ven.
tilføjet af

Blot uvidenhed

Jeg er også mest til Kerry men erkender at det nok også skyldes uvidenhed.
De Europæiske medier i al almindelighed, og de danske i særdeleshed, har jo givet os en meget ensidig dækning af det politiske billede i USA.
Præsidenten fremstår således som et nepotistisk, naivt, dovent og svagt begavet fjols, som er uegnet og uværdig til sit embede som præsident.
Særligt har de "dokumentar"-udsendelser DR2 har sendt været mere præget af underholdning end af alsidighed og seriøsitet.
Når alt det er sagt tror jeg dog stadig at Kerry er den rigtige mand. Men derfor må medier da gerne (gen-?)finde det klasssiske håndværk blandt journalister; en lidt mere alsidig dækning af stoffet.
Mvh.
Michael
tilføjet af

Nu er det jo sådan at

Nu er det jo sådan at en højreregering i Danmark er mere venstreorienteret end en vensreorienteret regering i de fleste andre lande, især USA.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.