31tilføjet af

DANMARK DISKRIMINERER

DANMARK ER ET AF DE FÅ STEDER I VERDEN HVOR MAN ALDRIG BLIVER ACCEPTERET SOM DANSKER.
MAN KAN KUN VÆRE DANSKER , HVIS MAN HAR BEGGE DANSKE FORÆLDRER.....SÅ NEMT ER DET.
I USA f.eks. kan man blive amerikansk statsborger på et øjeblik, hvis man er heldig og ens nummer "bliver trukket op af hatten".........
I Danmark kan man være 20, 30 år og man bliver stadig spurgt : Kan du godt li` at være her???
Nogen,........ganske få lærer dansk helt perfekt.......
De vil alligevel altid være fremmede........
Man siger her i lille DK : førstegenerationsinvandrer.......
andengenerationsindvandrer......
tredjegenerationsindvandrer.........
RACISTISK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Danmark..............SKAM DIG............
tilføjet af

bemærkning

Jeg mener selvfølgelig at danmark er et af de få steder i verden hvor man, som tilflytter ikke bliver accepteret som ligemand...........
tilføjet af

Undren?

Nu kender jeg naturligvis ikke til din geografiske oprindelse, men dine to seneste indlæg viser tydeligvis at du har en yderst trist livsopfattelse.
Du føler dig muligvis diskrimineret i DK, det hører naturligvis ingen steder hjemme hvis det er sådan. DK burde være for alle, men omvendt. I stedet for at brokke dig over alt det du mener du bliver udsat for burde du måske glæde dig over at man overhovedet tog imod dig. At du får penge af staten og at man GAD spilde tid på negative personer som dig!!
tilføjet af

Forståeligt!

Er enig!
Folk har mange fordomme ..
Ikke kun imod folk med anden baggrund eller hudfarve, men i det hele taget!
Det er alt, lige fra religion til seksualitet!
Personligt mener jeg det er synd og skam, at dømme på disse ting .. Det er netop sådanne fordomme der gør verden til det den er i dag - voldelig og fuld af krig!
Vi bliver jo ikke født fjendtlig .. Jeg tror vi påvirkes alt for meget gennem livet af vores omgivelser - familie, venner, medier ..
Hvor er kærligheden, åbenheden og accepten til vores medmennesker blevet af?
tilføjet af

svar

jeg har ondt af dig.... og jeg er aldeles ikke trist.
Men du føler dig åbenbart ramt........
tilføjet af

svar

jeg kan kun være enug med det du skriver.
Kærlighed er efterhånden en meget slidt klichè.....
Venlig hilsen
Henrik Rosenberg
tilføjet af

Danmark er for lille

Ja, det er rigtigt nok, jeg synes også det samme, men folk der kommer fra et sådan lille provins som København (1 million ca. indb-lille by-)kan ikke være anderledes, og tænk dem fra Jylland!!!! altså de folk fra landsbyer..er meget mere racister end dem fra Kbh. Ja, en gennemsnit dansker kan hylde som danske princesse en fra Kiner (som igår var en ganske almindelig kineser, hun bliver gift med han der,den højeste og den grimeste af de to prinser) og med det samme, det tog et øjeblik for at konvertere sig i den mest smigret "danske" i Dk og endda danskere ser op til hende, desto, derefor bliver hun kaldet: "deres højed" eller noget lignede..Og hvordan man ændrer provinsesfolk kultur ..i sådan lille lukket land?? det er U-M-U-UU(TÆNK PÅ EN KO)-L-I-G!!!! Hvordan får du en muslimske kone at tage sin torklæde af? hvordan får du en dansker til gleme jante loven?
OG KAN DET IKKE VÆRE LIGE MEGET HVAD SMÅ 5 MILLIONNER MENER? for mig er det lige meget..Ja, og hver gang de spørger mig (for det mindste spørger de, dette er fremskrid..)jeg siger både og og..hvis det er vinter jeg siger voldsomt: NEJ!! DU!! klar..alle lande har deres fejl og Dk er ikke en undtagelse. Ja, DER ER MANGE STAVEFEJL!!! BLA BLA BLA..jeg er lige glad, håber i har hjerne nok til at få fat synspunktet. Og de kan ikke blive ved at sige: "fjerde generationinvandrer"!! kan de det??(??)
tilføjet af

uvidende stakkel

du ved jo ikke hvad jeg laver ....så bare knyt...........
tilføjet af

Fjerde generationsindvandre

Nej der skulle ikke gerne blive fjerdegenerationsindvandre, Danmark skulle gerne være flygtninge og indvandrefri inden da
tilføjet af

Ja specielt

sådan nogle som dig.
Du vil altid blive betragtet som indvandrer med den holdning. For du føler dig heller ikke dansk og vil heller ikke være det. DERFOR!!
Det er da simpel logik!
I USA bliver du amerikaner ja, fordi du gerne vil være det! Og forøvrigt er der særdeles store problemer med racisme i USA. Langt større end i Danmark, så dårligt eksempel! :-)
tilføjet af

sjovt

som dit danske indimellem bliver helt hæderligt! Man undres over det til tider totalt uforståelige sprog pludselig kan ændres med et trylleslag ;-)
tilføjet af

Du glemmer

vi påvirkes også af meget kriminelle indvandrere der overfalde og voldtager danske kvinder. Der banker forbipasserende borgere m.m., men du har ret, vi påvirkes af omgivelserne.
tilføjet af

Tilføjelse

En lille tilføjelse;
Hvordan vedkommende føler det og oplever det, kan da umuligt siges af én der ikk har været i hans sko ..
Hvordan kan vi udtale os om andres oplevelser, når vi ikk selv har stået i samme situation?
Vi kan højst gøre et forsøg på at sætte os ind i det, men det vil aldrig være det samme!
tilføjet af

men jer er dog lige glad.

du siger "For du føler dig heller ikke dansk og vil heller ikke være det. DERFOR!!...hvad så??
ja..altså nej..jeg er ikke dansker..jeg føler mig ikke som dansker, jer er hellerer ikke interesseret om at blive dansker..ellers skulle "jeg" eksitere ikke mere!!!! Jeg er danskgift..men hvis min partner er dansker tillykke med det!!fordi mine føder er flyttet til et andet sted, betyder at jeg skal ændret mig.. og nej!! jeg planlægger ikke at ændre mig selv for at tilfredstille dig, og jeg værdsætter høj min egen kultur, hvis du gør det ikke det er dit problem, som påvirker mig ikke, jeg betragter hellere ikke danskere enten bedre eller dåligere end mig, men en ting er sikkert jeg bliver "mig selv"..indtil jeg dør..! Jeg spytter ikke på mit land, mine forældres og bedste forældres ansigter fordi øjeblikeligt er jeg her. Jeg er ikke en forræder. Det ved jeg ikke hvis alle danske som bor i London, er tvunget til at holde den engelske flag, gå til puben hver aften og at hylde dronningen elizabeth....og hvis der er nogen folk der flytter til et andet land og tilegner sig en anden personalitet og føler sig "endelig" "nogen", jeg kan kun føle sørg over dem. De må have haft en kæmpe store mindreværds kompleks eller har været forfølgt og tortureret eller have boet som rottter og orme i deres egne lande. Det er total ligegyldig for mig hvis jeg bliver betragtet som invandrer, fordi det er jeg, og jeg har min holding, det er jo klar.
tilføjet af

Hvorfor

Kan du så fortænkes os i altid at se på dig og behandle dig som en fremmed?
Du siger selv at du ALTID vil være en fremmed for du ØNSKER ikke at ændre på det.
Skal vi opgive vores kultur pga. at du er kommet til landet?
HVorfor skriver du overhovedet indlægget når du selv siger at du er ligeglad med at bliver betragtet som indvandrer???
Jeg har meget svært ved at forstå både hvad du mener og hvad du skriver.
Du ahr åbenbart hverken været forfulgt eller er blevet tortureret i dit hjemland. Hvorfor flyttede du så? Og så til et land som du ikke engang kan sympatisere med? Var det fordi det sociale sikkerhedsnet var bedre her og lettere at udnytte?
tilføjet af

overlegen uden grund!!!!

mit dansk er bedre end dit
Alene den overlegne måde du skriver på viser , at du er en af mange som ville søge et job på det lokale krematorieværk, hvis I racister og forbrydere i Danmark skulle bestemme hvad der skulle ske med "nydanskere".
Du er meget ynkelig............men jeg beder ikke for dig...............
tilføjet af

svar

Hørt......................
tilføjet af

utroligt

Utroligt at du findes...............tak............
tilføjet af

en dansker forelskede sig i mig

Det sker, ikke? sorry. Og nej..jeg har ikke udnyttet sociale sikkerhedsnet, dem er meget bedre i mit land, og faktisk er min ægtefæle der rejser til min land til tandlæge, læge,osv., nå og på ferie. Rolig, rolig, jeg ved godt at du tror at dit land er det eneste i verden og den bedste og jeg skal ikke engang prøve at ændre din mening..fordi det er U-MUUU--L-I-G-T
tilføjet af

en fordel hvis...

nej, i skal ikke opgivet jeres kultur fordi jeg er flyttet her..men i skulle acceptere at mange andre kulturer er her og det ville være en stor fordel hvis i kunne lade være at bætragte jer som de bedste i Dk.
tilføjet af

ufatteligt

Hvis en dansker forelskede sig i dig, kan jeg godt forstå at du anser dem for at være dumme!
tilføjet af

dum som dig

Først, det ved jeg ikke hvor har du det fra at jeg siger at danskere er dumme, det kan jeg ikke engang huske, men du må have haft konkluredet, efter dig selv og det er rigtigt nok at de danske som jeg anser som ufatteligt dum, som æsler og som utrolig fire kantede er præcis DIG...en som dig..hverken mere eller mindre. Og min mand er ikke dum, præcis er en der gifter sig med en smukke og klog, velstillet og veluddanet udlænding (lige som helle konge huset- dine masters) for han kunne ikke finde noget interessent here. Hvad skulle Frederik eller Joachim eller dronnigen med en dansker at gøre???? Men Pia? representerer dig, den eks-rengøring assistent har de smamme korte ideer som du har!!
tilføjet af

utroligt

utroligt , hvor uvidende du er...........du er som alle dankere: HOVEN....................uden at du har noget at ha` det i.
Skal man være torteret for at flytte ti et andet land????????????
Du er en NAZIST !!!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

til Dk dum!!

Ja, det er den eneste grund jeg kan komme til at finde på..HVEM KUNNE ELLER TÆNKE TIL AT FLYTTE TIL DK??? Og mm?..ja, ja, det tror jeg. Nej, altså jeg skal ikke organisere ikke noget bevægelse mod dem og forfølge dem, men, men i det hele taget, jeg bruder mig ikke rigtigt om jøderne....jeg har mange velfunderet grunde som jeg ikke gider at skrive dem ned og spilde min tid på det nu.
Og jeg har ikke kun nævne tortur, forresten.
tilføjet af

HUSK !!!!!

At jøder og arabere er i familie med hinanden.........
Lad være med at hade...............

SHALOM...............................
SHALOM...............................
SHALOM...............................
tilføjet af

det ved jeg

jeg ved godt er de er den samme race, tror jeg, de ligner hinanden i hvert fald! Men, hvis du antyder på at jeg er araber..Du tog fejl, min kære..
tilføjet af

POZDROWIENIA

WITAM I POZDRAWIAM
tilføjet af

HØRT.........HØRT.....HØRT!!!!

NEMLIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

SLAP AF

LAD VÆRE MED AT HADE.............JØDER OG ARABERE ER I FAMILIE MED HINANDEN
tilføjet af

debat

Jeg aner ikke hvor du far dine informationer fra, men du skal vare i Amerika for fem ar for du kan blive statsborger. Udover at du gifter dig med en Amerikaner og bliver accepteret pa den made er du ogsa forste generation eller anden generation etc. Et hvert land vil have at nar du kommer ind at du kan snakke deres sprog og vil lare noget om landet og deres skikke, jeg er gift med en Amerikaner men holder da stadig ikke danske helligdage, det kan man da ikke gore hvis man vil passe ind som dem. Lar sproget, hold dig ikke kun til dine men find venner omkring alle, jeg var lige i Danmark og jeg kan heller ikke forsta hvorfor sa mange mennesker i toget snakkeded noget som ikke var Dansk, hvis du vil bo der og have et nyt liv sa ma det vare dig som ma indordne dig under det Danske ikke den modsatte made, hvis jeg var kommet herover og stadig ikke kunne snakke Engelsk ville jeg ikke have en ven og siden der ikke er mange Danskere hvor jeg er ville alt jo vare meget mere vanskeligt. Hvis du vil snakke dit sprog og leve det liv som du gjorde for du kom til Danmark sa skulle du vare blevet hjemme.
tilføjet af

FUCKING RASISTER`!!!!

det kan sku ikke være rigtigt at det KUN er indvandre der laver balade!!! øhhh... da der ikke var så mange, var det jo nok danskerne! men efter jeres mening, er de vel slået ned, og kan ikke lave mere balade!!!!
men der tager i sku fejl!! der er lige så mange Danskere der laver balade som der er udlændinge! og hvis i har så meget i mod dem, så henveænd jer dog til de skide politekere, som sagde JA til at de kom ind i Danmark!!!!!!!!! det kan godt være der er mange der ikke behandler deres kærester særlig godt, men der er mindst lige så mange der behandler dem godt! så det er noget lort det i siger...! vi er alle mennesker, bare med en anden baggrund! og hvordan skulle de vide bedere, end vold, når de er vokset op med krig og ingen kærlighed!!!! så ville i sku heller ikke vide til andet. og ja det kan godt være at de kom her op for at få kærlighed, men det er nok noget der kommer med tiden! i kan jo heller ikke lige vende jer til noget andet end det i har oplevet hele jeres liv vel!!
de er sku gode nok!!!!!!!!!
mange knus til alle jer invandre der har det svært!!
tilføjet af

Jeg bliver diskremineret...

Hej Camilla! Sikke et godt emne at ta op!
Der et nemlig rigtig modbydeligt at være offer for racisme... Det er yderst sjældent at jeg kan færdes uden grimme ord på min vej. Ustanseligt bliver jeg råbt ad, raget på og diskremineret! Man får et helt hul i maven der bare bliver større og større af bare had. Tænk engang at jeg ikke engang kan gå ned at handle, over og ta sol eller sågar tage på arbejde og birdage til statskassen UDEN at blive nærmest spyttet på!! Hvad har jeg dog gjordt? Helt ærligt... jeg er virkelig et godt menneske! Men jeg ved jo godt hvad der er galt... og det skal jeg fortælle dig. Jeg er nemlig DANSK!! Ja, FY for helvede!! En dansk køn pige med langt lyst hår.... Eller skal jeg omformulere mig da du jo åbentbart taler DERES sprog... En DANSK luder, en DANSK billig tøs... FY FOR SATAN!!! Jeg er jo DANSKER!! En helt almindelig pige der er født i dette land. Hver evig eneste dag bliver jeg tilråbt af disse klamme, sleske og perverse racister. Det gør ondt at jeg ikke kan ferdes i mit eget fødeland uden at være offer fon denne slags cikane. Tænk at man ligefrem kan begynde at hade sit eget land fordi man jo nærmest ikke kan gå i kiosken på den anden side ad gaden uden tilråb! Og ja, ja... jeg ved da godt at det ikke er sådan for alle, men er du en køn, dansk, blond pige med en fornuftig figur... ja, så er HELVEDE da løs, FØJ!
Et DANSK offer for racisme!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.