23tilføjet af

Coca cola light og mors boller

Hey!...
1. jeg har hørt at når man er på kur må man drikke alt det coca cola liht man vil. Er det rigtigt??
2.
jeg ved at man skal passe på med brød, men min mors opskrift er : mel,kærnemælk,tykmælk, LIDT olie, gær, og en sp. sukker!.... skal jeg lade være med at spise dem?
tilføjet af

Cola???

1. Ja hvis du vil have ødelagt dine tænder. Jeg fatter simpelt ikke folk drikker så meget Cola, så godt smager det altså heller ikke. Det bedste du kan drikke er nok vand - ingen sukker og ingen syre.
tilføjet af

cola light giver ikke huller i tænderne (-;

Du kan sagtens drikke cola light når du er på kur - der er intet sukker. Du skal dog ikke overdrive, idet sødemiddel kan stimulere appetitten. Hold dig væk fra mors boller og spis groft brød (rugbrød) istedet. Hvidt brød er fyldt med kulhydrater der stopper fedtforbrændingen - og fuldstændig uden næring.
mvh
Diana
tilføjet af

cola øger forbrænding

jeg ville nok ikke drikke løs af cola light. Det er vist ikke så godt for tænderne, men i forhold til at tabe sig har cola og cola light en god effekt. der er jo koffein i og det sætter jo forbrændningen op!
tilføjet af

Joan Collins

Joan Collins har udtalt at hu aldrig ville røre det stads (Cola light) - for hun havde aldrig set en slank drikke det.
tilføjet af

Ingen brød!!

Hej med dig.
1. Cola light feder ganske rigtig ikke som almindelig cola gør. Men bare at drikke løs, dét er nok også lige i overkanten. Men du kan bruge det som en lille snack ting når du bliver lækkersulten, dét virker for mig. Jeg ved godt man siger at koffeinen er appetitstimulerende, men jeg synes nu ikke jeg har behov for at spise noget bare fordi jeg drikker et glas cola light!
2. Boller er gode- men hold dig fra det hvide brød, hvis du vil tabe dig. Faktisk er det aller bedst at holde sig fra ALT brød hvis du vil af med nogle kilo hurtigt. Prøv at læse Dr. Arthur Agatston's nye bog "South Beach kuren", så kan du lære alt om gode og dårlige fedtstoffer og kulhydrater. Jeg har lige tabt seks kg på to uger ved at holde mig helt fra brød, kartofler, ris, pasta, kager, frugt og sukker. Til gengæld fik jeg masser af salat! Og som en lille lækker-ting, som jeg ikke ville give slip på, drak jeg også cola light. Selvfølgelig ikke så meget som jeg drak vand. Men det kan altså godt lade sig gøre at tabe sig selvom man drikker lidt cola light en gang i mellem.
Pøj pøj.
Hilsen Jane
tilføjet af

Halv af hver

Jeg bruger selv at drikke lige så meget vand, som jeg drikker af alt andet. Drikker jeg f.eks. ½ liter cola light, så drikker jeg også ½ liter vand. Drikker jeg en kop kaffe eller te, så drikker jeg også en kop vand.
Så skulle det ikke skade, at drikke cola light.
tilføjet af

Jamen,

så skal det nok passe.
tilføjet af

Glemte mors boller

Selvfølgelig skader det ikke, at spise "mors boller" engang imellem, men det daglige brød skal ikke være hvidt brød. Det skal indeholde fibre og kerner (undgå solsikkekerner).
Desuden skal du prøve at holde igen med brød, pasta og ris og i stedet skifte det ud med grøntsager. Det hjælper også på vægttabet.
tilføjet af

Trust me!

Du kan æde hvidt brød, der er malet sort
Æde hvid chokolade, flødeboller og karameller.
Du kan trygt drikke Cola med og uden sukker.
Men!.
Hvis du indtager flere kalorier, end du forbrænder,
bliver du automatisk fed. Og husk: Farven på fødemidlerne er organismen ret lige glad med. Det bedrager kun synet.
Faktisk kan man sige, at jo mere et fødemiddel udtrykker sig frastødende og ulækkert, jo mindre feder det - thi, man mister lysten til at indtage det. En slags naturlov
tilføjet af

Mener du ikke vel ???

Jeg syntes frugt og grøntsager har flotte farver...men ok. det er vel en samgsag.
Det er i al fald fedtfattigt..og grønsagerne er desuden sukkerfri :-)
tilføjet af

cola sætter sig

cola sætter sig ligemeget hvor meget sukker der er i...
tilføjet af

ingen syre

der er ikke syre i cola...der er et bestemt sukker/sødemiddel, der omdannes til den syre der giver huller i tænderne, når sukkeret forbindes med de enzymer der findes i mundhulen...
tilføjet af

Jo, sandelig så!

Farverne lokker.
Frugt og fisk af enhver art er godt - har lavt kolesterolindhold.
Ja, måske "kikser jeg lidt" ved at skrive sort brød.
Det er ikke farven, men ernæringsværdien, det handler om.
Alt fra frugt/grønt- og fisk er godt, mejeriprodukter (mælk ost, flæsk , bacon m/værre er skidt for kolesterolet).
Fælles er dog kalorieværdierne. Æder du mere, end du forbrænder, bliver du federe - og omvendt - uanset farven på fødemidlet. Sadolin farve- og lakfabrikker lever således fedt på andres helbredsnedbrydelse.
Og hvis du vil have det værete - og seneste nye med!.
Spænd sikkerheds-selen!.
Danskvand, med kulsyre - såkaldt appolinaris u/sukker, er faktisk lige så skadeligt for tænderne, som Coca-Cola.
Syren borer sig ned i emalien, og tærrer på tænderne = dyr kommende tandlægeregning til følge.
Men har du intet til overs for Coca-Cola, "anonyme der ved besked"?
Jo!. Det er faktisk dokumenteret, at virke imod turistmave.
So just do it your...., and so on....
tilføjet af

Light giver sult

Cola light feder ikke på samme måde som alm sodavand. Dog skal du være opmærksom på at lightprodukter er skadelige i store omfang, da det indeholder kusntige sødestoffer + at de kunstige sødestoffer giver falsk sultfornemmelse.
Mht din mors boller ville jeg samtidig råde dig til ikke at spise det, da kærnemælk og tykmælk indeholder en del kalorier :)
tilføjet af

Måske en vandre-historie

Jeg har hørt, at Coca-Cola har tilsat et dna-molekyle, som først stiller tørsten, for derefter at fremkalde den i voldsom kraft. Således syntes det godtgjort, at alle Coca-Cola narcomaner altid - specielt IT-nørder - har så mange tomme Cola flasker stående.
Men tjeck det selv ud
tilføjet af

Kunstig sødestof

Nu ved jeg ikke hvor meget cola du drikker men men
Det kunstige søde stof (aspertan)i ligt produkter kan give kronisk hovedpine...
Hvorfor fylde sin krop med giftstoffer...
Hvilket er meget mere vigtig at tænke på end fedt..
Dette er måske en anden debat men den er hård tiltrængt i vores Ligt kultur...
tilføjet af

Aspartam / depression

Se følgende link:
http://www.mcmanweb.com/article-110.htm
Her kan man bl.a. læse at man i forsøg har fundet frem til at aspartam kan fremkalde depression hos dem der har tendens til det!
tilføjet af

Tillæg

Mon ikke depression kan gøre det lidt svært at overholde en kur!?!
tilføjet af

det holder ikk!

grunden til at du har tabt dig er at det du spiser er der ingen ting i... når du så begynder at spise normalt igen tager du på. det du rent faktisk gør er at fjerne nogle meget vigtige ting fra din kost katofler ris og pasta. din madperamide vælter. de eneste grønsager din krop kan bruge til noget er ærter og lidt majs... der er sukker i.
tilføjet af

Huller i tænderne

Nej det er rigtigt, Cola Light giver ikke huller i tænderne. Men det gør kulsyrene der er i den. Kulsyren ødelægger din emalje på tænderne, det er jo en form for syre. Desuden trænger det ned under plomberne i tænderne. Der kan det rigtigt ligge og ødelægge din tand. Så i realiteten giver det huller i tænderne.
tilføjet af

nej nej

Man må ikke drikke Cola light i frie mængder... maksimalt ½ liter kunstigt sødet væske pr. dag.. og brød, pasta, kartofler, ris skal holdes på et minimum...så mors boller må lægges på hylden, hvis du skal tabe dig..ihvertfald skal dit indtag af dettte ligge på et absolut minimum.
tilføjet af

Coca Cola pH 2,5

pH værdien for Coca Cola ligger klart i det sure område, nemlig på 2,5. Det er syre, der vil noget!
tilføjet af

Nej du kan ikke drikke alt det light du vil!!!!

I ta'r helt fejl!
Det kan godt være Cola Light ikke skader tænderne pga. det manglende sukker. Tilgengæld går det direkte og meget effektivt ind og ødelægger tarme og mavesystemet. Desuden viser sperate undersøgelser at Cola Light er kræftfremkaldene...
Go' fordøjelse.
Mvh. Tarzan
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.