3tilføjet af

CMS System søges...

hejsa...
Indrømmet - er ikke en haj til at forstå computersprog - især ikke når man snakker om opbygning af hjemmesider.
Men, har set lidt rundt - og fundet ud af at der findes nogle steder der tilbyder at man kan hente en CMS skabelon. - Nogen der har nogle erfaringer og gode råd? Bl.a. hvor jeg finder systemet.
Har prøvet postnuke.dk - det kunne jeg dog ikke få til at fungere.
Håber på nogle gode hjælpsomme svar..
;o)
Anders - som har lidt travlt med at få lavet en hjemmeside til et nyt firma han måske havner i.
(alternativt, så kunne links til sider der bygger hjemmesider op til normale penge også være interessant.. Bare der er CMS, så jeg selv kan redigere tekst og billeder nemt og bekvemt)
tilføjet af

MAMBO CMS system skulle være godt

men ellers så er der mange på denne side http://www.opensourcecms.com/
______________
og her er også en masse gotter
http://www.fundanemt.com/
http://www.dandomain.dk/
http://vertikal.dk/publiceringssystemer/
http://vertikal.dk/cms/
hele Vertikals liste om CMS

http://vertikal.dk/keywords/index.htm?
keyword=content_management
tilføjet af

CMS system

Hej,
Vi har valgt at investere i et CMS fra Effort Webdesign i Silkeborg. Vores nuværende hjemmeside er bygget op omkring et Open Source CMS system, og det har været dyrt for os at spare de penge... Vi har oplevet enormt mange "nedetider" som det vist nok hedder på ny-dansk :-), og derfor skiftede vi til et firma, hvor vi kunne ringe og få hjælp. Det var i hvert fald vores problem førhen, at vi kunne ikke bare gribe knoglen og ringe til en der så lavede det....
Dermed ikke sagt, at det ikke kan være godt nok for dig, men vi fandt i hvert fald ud af at det var et problem, hvis vi fik rodet ved noget, og så var siden nede i 2-3 dage. Det var mest i starten, selvfølgelig, indtil vi lærte at holde nallerne for os selv, og kun rode med det vi var sikre på vi havde forstand på :-)
Vi fandt et par udbydere, som boede indenfor "køreafstand", og endte som nævnt med at vælge Effort Webdesign, som var til at snakke med, og bor i byen. Deres priser var også fornuftige, og så hævder de at deres side er søgemaskinevenlig, hvilket det også umiddelbart ser ud til, dømt fra en "semi-amatørs" synsvinkel :-) Du kan læse om CMS løsningen på http://www.effort.dk/hjemmeside/cms/
Held og lykke :-)
Søren
tilføjet af

korrektur...

Det er selvfølgelig ikke vores nuværende, men det gamle system, der var bygget op omkring en Open Source CMS (DotNukeNet)
Søren
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.