4tilføjet af

Clone a willy

Hej
Kæresten og jeg har lige købt sættet clone a willy og venter spændt på det kommer med posten. Vi ville høre om nogle herinde har prøvet sættet og evt har nogle erfaringer a give videre ?
tilføjet af

Av for satan

Jeg har engang fået lokumsbrættet i nakken, da jeg skulle drikke vand.
tilføjet af

Fumleri og nøjagtighed ;-)

Uha ... jeps - det er sjovt at prøve ;-)
Det lykkedes dog ikke. Det er utroligt svært at ramme det nøjagtige tidspunkt, hvor alle forhold er optimale. Støbemassens temperatur skal være nøjAGtig 37 grader og netop dét tidspunkt skal jo så passe nøjagtigt til det tidspunkt, hvor der er noget, som er værd at clone ;-)
For os kom det til at gå op i hat og briller - fordi teknikken i selve støbningen kom til at overskygge det sjove og pirrende i situationen. Og min bedre halvdel, som aldrig tidligere har oplevet ikke at kunne præstere, fandt sig selv stående med hovedet fuldt at teknik i stedet for lyst.
Så - pengene ud af vinduet og måske prøve igen en anden gang. Vi har dog stadig ikke fundet ud af, hvordan vi så kan gøre det. Har talt om at få en anden til at gøre det hele klar til støbning, mens vi hygger os, så afbrydelsen for min mand bliver så pludselig og midt-i-lysten som muligt. Måske gør vi forsøget en dag. Foreløbigt har vi bare tabt pengene til en første-gangs-fumleri ... selvom vi nu grinede en del af det.
God fornøjelse og held & lykke.
Kram,
fra spirea
tilføjet af

Clone

Har prøvet det og det var svært, men det lykkedes *SF*. Det er vigtigt at følge instruktionen meget nøje, man må ikke vente for længe med støbemassen, men man skal heller ikke gå igang for tidligt. Tror også det hjælper at bruge en penisring for at holde gejsten, det kan nemlig godt gå op i teknik (og panik ;-))
Held og lykke :)
tilføjet af

Det var rimeligt ok

Menm lad endelig være at lave vandet for varmt.
Lavede selv en afstøbning med ca. 32 grader varmt vand.
Man skal heller ikke røre mere end 1 minut ca, og endelig ikke røre alle klumperne ud (det står der faktisk også indirekte i brugsforvirringen.)for så når det at størkne inden du får hældt det i formen.
Endelig er der gejsten, hvis du ikke har en til alt det "tekniske" så brug en penis-ring, for det sex er faktisk det sidste man tænker på når man står i et mindre fysik-forsøg.
Der er lige lovlig lidt gummimasse med, der kom til at mangle en god portion selvom jeg virkelig skrabede skålen. Og jeg mener nu ikke at være SÅ stor igen, så jeg mener det er lidt kritisabelt at de ikke har lavet lidt for meget end for lidt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.