6tilføjet af

Anonym debat paa Sol.dk....

...Jeg har lige siddet og laest i en debat der omhandlede homoseksuelle og adoption....det startede egentligt ud som en meget saglig diskussion, selvom der selvfölgelig er forskellige meninger om emnet....indtil et narhoved der "debattere" under anonymitet begynder paa den vaerste kategori af perverse ord og hentydninger!!! Ikke en eneste saglig bemaerkning kom der fra den person!
Det kan bare göre mig saa hidsig, at en god debat, hvor folk kan faa deres meninger frem(og de fleste ogsaa tör staa ved dem!!!) bliver smadret i saadan grad af en "anonym", der ikke gör andet end at körer hetz paa folk derinde!!!
Er der ikke en maade at aendre debatten paa, saa de personligheder kan hyttes ud med det samme????
tilføjet af

Vedkommende er anmeldt til SOL .....

.... så må man håbe på at de reagerer på den rigtige måde !
tilføjet af

men stadig....

Det irriterer bare mig naar jeg sidder der, at jeg ikke kan göre noget!! Det bedste ville sikkert vaere blot at ignorer vedkommende til han/hun blev traet af det, men jeg har saa svaert ved, bare at lade dem overfuse helt som det passer dem....hvad plejer i at göre herinde, naar i möder en person som denne??
tilføjet af

Ignorering

Det eneste man nok kan gøre på nuværende tidspunkt, er blot at ignorere den slags...
Man kunne måske kræve, at man havde oprettet en profil for at kunne debattere, hvor SOL gik ind og kontrollerede de oplysninger, man havde givet. Den behøver jo ikke være synlig.
Men så alligevel.... Det vil give mig en smag af kontrol... Så jeg ved ikke helt, hvad der ville være bedst....
tilføjet af

Kan kun give dig ret.

Hej til shandrillen`
Jeg kan kun give dig ret, men man må vel klade og ellers må den der opratte indlæget slætte den, hvis vise personer kun skriver med det ene formål at tilsvine og nedgøre andre.
Mvh. Claes
tilføjet af

Klag over indlægne

så bliver de fjernet. Har lige været inde og fjerne en gren på den debat.
Problemet er når man fjerner en gren, ryger der andre indlæg med. Og her kommer man altså til at træde nogle over tæerne. Men klag og så bliver de fjernet.
Jeg kan kun være enig med dig, om at anonym, går over mange grænser. Og ville gerne slette mange af de indslag, men så længe folk reagere på dem, skal man altså være varsom, med slettepennen.
Godt råd enten klag over indlægne eller lad være med at reagere på dem.
tilføjet af

Fodbold film

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.