12tilføjet af

Censur på SOL

I går fik jeg bortcensureret et indlæg på debatten med en løgnagtig forklaring om, at jeg har opfordret til vold. Dette er ikke sandt. Jeg kunne end ikke få oplyst, hvem jeg havde opfordret til vold imod. Det er mig helt uforståeligt, at personer, der søger at bidrage seriøst til debatten, uden rigtige forklaringer får fjernet indlæg. Dette skal derfor være det sidste ord fra min side. En debat, der censureres vilkårligt af amatører, er ikke en rigtig debat.
tilføjet af

Tudefjæs!

hejsa,
Der er sgu nok en god grund. Eller tror du selv at du er så vigtig at folk der har en masse arbejde gider at bruge deres tid på at chikanere dig personligt :-) ?
tilføjet af

Hvilken tråd var det?

Igår blev godnat's provokerende svar med underlæggende besvarelser fjernet (Det kan have været af godnat selv) fra tråden "sex for en burger". Dette fandt jeg urimeligt, fordi der var tilstrækkelig af modvægt imod hans synspunkter, og fordi også mange andre kommentarer blev fjernet, som belyste emnet fra andre vinkler.
Hvem er det, der leger smagsdommer her?
Indlæg må godt være provokerende efter min mening.
tilføjet af

Derfor!!!

Der var ikke tale om et "underindlæg" under et indlæg af "Godnat". Derimod var der tale om et indlæg om homoseksualitet. Kun mit indlæg blev fjernet, og i dag fik jeg oplyst, at det var fordi, jeg havde opfordret til vold. Jeg kan imidlertid ikke få oplyst, hvem jeg har opfordret til vold imod. Jeg skrev om de forfærdelige forhold, som homoseksuelle lever under i arabiske lande. Om jeg har opfordret til vold mod muslimer eller mod homoseksuelle, kan jeg imidlertid ikke få oplyst. Da jeg selv er homoseksuel, antager jeg, at jeg må have opfordret til vold mod muslimer. At omtale vold mod bøsser i arabiske lande, kan vel ikke være at opfordre til vold mod muslimer?
tilføjet af

Ja, jeg har forstået det

Jeg ville blot påpege, at også andre indlæg er blevet fjernet.
tilføjet af

Sandheden

Sandheden er ofte ilde hørt.
Men som sagt gider jeg ikke spilde min tid, når det ikke kan ske på demokratiske vilkår. Hvis det, jeg skriver, ikke er korret, vil det være mere rigtigt at argumentere imod det skrevne. Jeg har aldrig opfordret til vold. Aldrig. Hvis jeg er tilhænger af vold, gider jeg da ikke spilde min tid på en netdabat. Tænk dig dog om.
tilføjet af

Helt i orden :-)

Helt ok :-)
Hvis mange indlæg slettes på en gang for at rense lidt ud i gamle debatter, har jeg også forståelse herfor. Men at hævde at konkrete personer opfordrer til vold er altså latterligt. Især når det ikke er sandt.
tilføjet af

bland dig uden om

Jeg tror bare du fremover ikke skal svare på andres vejne. Hvem er du til at komme med svaret på min mening i den sag??? Jeg kan godt selv besvare indlæg, det behøver jeg ikke din hjælp til.
Desuden synes jeg, det er godt, dit indlæg er blevet fjernet, da du var meget hadsk i din forklaring om hvorfor homoseksualitet er forbudt i islam.
Tag censuren som lærestreg
hilsen
godnat
tilføjet af

?????????????????

Argumentet for bortcensureringen var, at jeg havde opfordret til vold. Det var ikke tilfældet. Hvis mit indlæg derimod blev betragtet som et udtryk for "chikane eller mobning af enkeltpersoner", kan jeg måske bedre forstå bortcensureringen.
Du skriver, at du godt selv kan besvare indlæg. Der var en fyr, der spurgte, hvad du mener om homoseksualitet. Du svarede ikke. Jeg skrev, at jeg formoder, at dette skyldes din muslimske baggrund. Herefter beskrev jeg forholdende for homoseksuelle i den arabiske verden. Nu har du imidlertid muligheden for selv at tilkendegive, hvad du mener om homoseksualitet. Derfor, kære Godnat", forklar venligst, hvad du mener?
Og lige til sidst: Dit indlæg viser med al tydelighed, hvorfor vi danskere har grund til at frygte masseindvandringen. Personer, der kommer fra ikke-demokratiske lande, har simpelthen vanskeligt ved at forstå de demokratiske spilleregler.
tilføjet af

Brug chatten i stedet?

Ved I hvad?
I er simpelthen for latterlige atlæse indlæg fra!
èn forsøger at tolke andres indlæg, én opfordrer til vold, og jeg kunne blive ved.
Her på siden var der ellers ved at være en rimelig god, sober og saglig debat, men den har I da forpurret på det skammeligste. Skam jer !
tilføjet af

SLUT

Man får svar, som man råber.
Debatten er slut fra min side. Soberheden er genoprettet.
tilføjet af

oprindelse

jeg forstår udmærket de demokratiske spilleregler, "det land" som mine forældre har "oprindelse" i er også demokratisk, men det betyder ikke at jeg skal have den samme mening som alle andre.
Med hensyn til homo-emnet, jeg kommer med en grundig besvarelse i nær fremtid
tilføjet af

Ikke Censur på sol

Der er IKKE censur på SOL. men jeg vil til enhver tid slette indlæg som ikke overholder SOL´s retningslinier for debatten.
Og dit indlæg overholdte ikke disse retningslinier.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.