6tilføjet af

Brystforstørrelser

Ud fra hvad jeg kan se her på debatten er holdningen negativ omkring kvinder der for opereret deres bryster større... Hvorfor?? Jeg har lige fået lavet bryster og er gået fra ingenting til en B/C skål. Kan ikke se at der er noget galt i at gøre noget ved det man er ked af ved sig selv.
Det er bare min holdning. Mange hilsner den MEGET GLADE pige.
tilføjet af

Helt ærligt!!!!!!!!

Hvorfor kan man ikke bare være tilfreds med det man har??? Skal alt være kunstigt?? Skal man have operationer alle vegne for at kunne være på denne jord??? Skal der ikke være en grænse for galskaben???
Min selvtillid sidder ikke i mine bryster, fordi så havde jeg ingen... Min mand kan stadig lide dem selv om de ikke er som en 17 årigs...
Kvinder vær dog lidt tilfredse med jer selv, find selvtilliden eller manden et andet sted...I er gode nok som I er skabte...
tilføjet af

det er sq fair nok....

jeg syns at hvis en kvinde der er ked af sine bryster, og får lavet dem større, så er det sq fair. for brysterne er en kvindes stolthed. der findes jo også nogen kvinder der ikke har bryster, skal de så gå og være kede af det hele deres liv, fordi at der nogen der syns at det er klamt at få lavet dem større?? nej!
jeg syns at det er fedt at du har fået lavet dem større, hvis du er tilfreds, så er det jo bare godt. Det er jo dig der skal leve med din krop.
hilsen red devil
tilføjet af

Bvadr...

Silikone-bryster er triste at røre ved og de ser mærkværdige ud når pigen ligger ned. Nej, tak....
tilføjet af

Svar på: Bvadr...

Man kan tydeligt høre at du ikke ved hvad du taler om. Mine potecer ligger under brystmusklen så det er kun mit eget bryst man kan mærke. For det andet er det naturligt (også når man ligger ned). Dem du snakker om er kun de piger som får laver vulgær større bryster så de altid ser underlig runde ud og meget er unaturlige. Kan kun lade sig gøre hvis man bliver opereret flere gange og der er som regl porne modeller der får det lavet. Som jeg skrev har jeg fået en normal størrelse... Synes ikke du burde skrive så negativt når du i virkeligheden INGENTING ved om det:-)
tilføjet af

Til tåben bag "bvadr"

Absolut fair at du bidrager med din mening, men kan vi hæve niveauet til lidt over 5. klasse, og undgå ualmindelig platte udbrud som din start.
tilføjet af

Vil gerne vide mere

Hey!
Kan ik se a der er noget galt i brystforstørrelser!
Har selv tænkt på det meget længe, og vil gerne vide noget mere om hvor man skal henvende sig.
Vil oz meget gerne høre fra andre der har fået lavet deres bryster større!
Tak på forhånd.
B10nab@jubiimail.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.