9tilføjet af

Brystforstørrelse i udlandet?

Hej!'
Som mange ved findes der folk der tager til blandt andet polen hvis de skal ha større tandoperationer. Men nu tænker jeg på at få en brystforstørrelse, og der er vel også nogle der vælger den vej for at få det?
Har i nogle erfaringer? (og jeg snakker ikke om sverige, hvor man kan spare måske 5000 kr..) og nogle der måske kan anbefale andre steder?
tilføjet af

Sikkert

Der er sikkert også steder i Polen hvor man kan få det gjort, men man skal jo huske at det også koster penge for rejsen og opholdet, tænk hvis noget gik galt, hvad gør man så i et fremmede land??
Før du gør noget, så undersøg alt hvad du kan, kontakt forskellige læger i danmark og hør hvad de kan gøre og hvad der kan gå galt, og hvis det går galt hvad sker der så.
Tænkte selv en overgang på at få det lavet, men tanken om de konsekvenser der kunne være, fik mig til at indse at jeg var god nok, uanset bryststørrelse.
Uanset hvad du vælger at gøre, så tænk dig godt om.
tilføjet af

Lige præcis

Jeg synes, at I kvinder burde holde op med at lave Jeres bryster. I er gode nok sådan som i er, og de mænd der ik' kan se det, (og går efter store bryster), de er bare nogle umodne drengerøve. Så kort sagt, lad være med at skære i jeres kroppe for at få "nogle mænd" til at kunne lide jer, og så alligevel efter et par måneder kan det jo være at manden skrider alligevel; vil det så være det værd?
Er det ik bedre at acceptere jer som i er, og finde en mand som kan se hvordan i virkelig er? (ok.. jeg må indrømnme, det er nok svært at finde sådan en mand), men hvis i finder ham, så vil det hele være værd.
Held og Lykke, og jeg håber at i finder den rette!
tilføjet af

hmm

Hvem siger at man får lavet en brystforstørrende operation for at kunne "score" en mand ??? ...
jeg har en dejlig kæreste.. og skal bestemt ikke ud og finde en ny...
Jeg skal også have en sådan operation om et par måneder... men jeg gør det kun for min egen skyld *SS*
tilføjet af

For min egen skyld..

Jeg gør det bestemt ikke for mænds skyld. Jeg gør det for min egen. Jeg vil ikke ha lavet kæmpe bryster, men da jeg stort set er flad nu gør det at jeg har meget dårlig selvtillid og føler mig ukvindelig. Dérfor.
tilføjet af

Advarsel

Husk at tænke på, at hvis der kommer komplikationer senere i forbindelse med operationen fx. betændelse i arret, infektion osv., så er du ikke ret godt stillet, hvis operationen er foretaget i udlandet - jeg tvivler på, at dine muligheder for at klage over dårlig behandling er ret god, hvis du fx. får operationen foretaget i Thailand, som du selv skriver...
tilføjet af

villle ikke dratt til polen

de re sikkert ikke så nøye med rensligheten der.
tilføjet af

jepp

helt enig.
tilføjet af

Tag roligt til udlandet :)

Der er mange steder du kan få lavet det i udlandet og det er lige så dygtige i polen som de er her hjemme f.eks kan man tage med kirurgirejser til polen og få lavet bryster til 22.000 du spare altså næsten 10.000 man er væk i 2 dage kommer hjem på 3 dagen så det er heller ikke fordi det er sindsygt lang tid man skal være væk.
men prøv denne hjemmeside www.kirurgirejser.dk de kan osse svare på evt spørgsmål :)
tilføjet af

operationer udlandet

hvor kan man melde sig til sådan en tur?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.