6tilføjet af

Borgerlig/fornuftigt menneske

Jeg opfordrer hermed til en kamp mellem de borgerlige og os fornuftige mennesker.
Denne gren af debatten er tænkt som en debat mellem borgerlige (dem uden et politisk program, der vælter rundt som elefanter i en glasbutik) og os fornuftige som helst ser en SR-Regering tilbage så hurtigt som muligt og gerne inden de borgerlige får kørt landet i sænk.
Jeg vil gerne starte med at brokke mig over at de borgerlige allerede har ødelagt afbetalingen af udlandsgælden. Den såkaldte 10-årsplan. De er allerede 40 mia. bagud. De har ikke styr på noget.
tilføjet af

Enig

lad os slippe af med Anders fjog og hans lakajer så hurtigt som muligt
tilføjet af

Det var en

Så mangler vi bare en venstremand der kan forklare hvorfor borgerlig politik er så god, og som vi kan mule, så han tilsidst bare har sin ideologi at falde tilbage på, for sådan ender det hver eneste gang mand diskuterer med en borgerlig. De bliver trynet og så kommer alle standardsvarene som:
Markedet styrer samfundet.
lavere skat betyder at flere mennesker arbejder hårdere og dermed bliver der samlet flere penge der skal betales i skat.
Og når man så tilbageviser det, gentager de det bare igen.
tilføjet af

her er endnu et eksempel hvordan

den borgerlige regering prøver at manipulere med befolkningen og skjule sandheden.
Venstre er helt igennem bundrådden og gør ikke andet end at køre landet i sænk.
De lyver og fører befolkningen bag lyset, det er en skændsel at de kan få lov til at blive siddende. Også Irak-krigen er den borgerlige regerings værk og den er også bygget på en løgn. Det er simpelthen en skændsel.
DF kritiserer brevmanipulation
Dansk Folkeparti kræver statsminister Anders Fogh Rasmussens (V) klare afstandtagen fra brevmanipulation i eget ministerium.
Ved en fejl var en redegørelse fra den da kommende EU-kommissær Mariann Fischer Boels revisor til EU-Kommissio­nen sendt til Statsministeriet. Jyllands-Posten, Ekstra Bladet, Enheds­listen og TV-Avisen søgte aktindsigt. Mens de tre førstnævnte fik en manipu­leret kopi, modtog TV-Avisen den origi­nale. Ministeriets embedsmænd forsøgte dog at standse postvæsnets omdeling af dette brev, inden det nåede frem.
"Udgangspunktet er, at uanset om det er en fejl, at brevet er kommet til Statsministeriet, så er det klart, at når der søges om aktindsigt, så er det det originale materiale, der skal udleveres. Så fremgangsmåden er under al kritik ... det er en principiel sag", siger næstformand Peter Skaarup (DF).
Skaarup fordrer, at statsministeren som pressens minister må gå forrest og sende et signal til de offentlige myndigheder om, at noget sådant er utilladeligt. For kan sådan noget ske i Statsministeriet, kan det ske alle vegne, påpeger Peter Skaarup.
Også Enhedslisten kræver en forklaring på hele forløbet.
Pressejurist Oluf Jørgensen, Danmarks Journalisthøjskole, siger, at ministeriet har begået en alvorlig fejl og at det er i strid med forvaltningsloven, når Statsministeriet ændrer i et dokument, før det udleveres til pressen.
http://nyhederne.tv2.dk/article.php?id=1241895&forside
tilføjet af

manipulation

det er at regne befolkningen for naive når man giver os lidt skattelettelse
det skal bruges de samme penge til offentlige udgifter som altid
at man så skærer lidt ned på ældre service så hjemmehjælpere kun har 3 minutter i hvert hjem og andre nedskæringer je det giver pengene til skattelettelser , men ingen i dette land ønsker den slags manipulation
vi er da heller ikke stolte af en statsminister der på alverdens fjernsyn vises frem som bøsse der får bøssepris
vores udlandsgæld STATSGÆLD er 225 milliarder og det er korrekt at man ikke holder hvad man i regeringen har lovet men nu står og smiler og siger der er 20 milliarder at gøre godt med - det er totalt falsk og kun falske forhåbninger til "os naive borgere" fordi der snart er valg.!!!
Thor Petersen (ham med ejendomssvindel på samvittigheden) fører sig stolt frem. Mon ikke vi skulle kulegrave hans økonomiske transaktioner den store spekulant.
NOGEN skal jo betale og det vi almindelige skatteydere imens imens iskolde spekulanter iskoldt tilegner sig formuer.
F.eks. Herning kommune har nedsat skatten
(den lokale avis har regnet ud at det giver 10 kr i skattelettelse pr skatteyder) FUCK en gang naiv FUSK.
H.Jørgensen Helsingør
tilføjet af

Vi mangler nogle

borgerlige der kan tage til genmæle eller forsøge på er jo vant til hvordan I diskuterer.
tilføjet af

Giver op er nu så meget sagt

men at diskutere med dig er at spilde sin energi. For i dine øjne er VK-regeringen perfekt. Og efter som ingen har interesse i at skade sig selv, er det klart at VK ikke udgiver så meget som en eneste brochure, hvor der er tal eller andet der kan belaste sig selv. Og dermed er det umuligt at dokumentere noget som helst overfor dig.
Bare fordi det er arbejderbevægelsens erhvervsråd der udgiver en bog, som udelukkende bygger på tal fra finansministeriet og Danmarks Statistik så tæller det ikke, og er socialistisk propaganda fra sovjettiden.
Når man diskuterer tal, er det ikke det samme som at fortolke digte, der er ikke et utal af muligheder som alle er lige tilfredsstillende.
Du brokker dig over tallene og kilderne,m en du gider ikke engang tjekke dem, derimod er du bare nedladende og faktisk meget fjollet læse.
Og din selvindbildthed er grotesk.
"Økonomiske tendenser 2004" er propaganda, men berlingske tidende er objektiv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.