2tilføjet af

Boolprop... koden

Goddag alle sammen. hvad kan man bruge Boolprop... koden til andet end at få nye ting i lav en ny familie?
pc Sims 2...
Hilsen simmmerbimmer :-) jahuuuu
tilføjet af

Nok ikke til megen hjælp

Hejsa..
Af hvad jeg efterhånden har læst mig frem til kan man bruge den kode til mange fede ting i Sims2, fx. at få tvillinger, flere similioner, flytte rundt på ting man ellers ikke kan flytte rundt på, stoppe ældnings processen og m.m.
...men har endnu ikke selv brugt koder..så er ikke helt inde i det :)
Mvh. Rahr
tilføjet af

Boolprop

Åhh.. Der er ufatteligt mange ting man kan bruge boolprop-koderne til. Den mest kendte er dog boolprop testingcheatsenabled true/false. Jeg vil forsøge at nævne dem jeg lige kan huske nu og jeg kommer med flere.
Du kan:
- Bruge 'Sim Modder' hvor du kan få max. i færdigheder og indflydelse. Ændre alder, personlighed og forhold til andre simmere osv.
- Bruge 'Tombstone of Life and Death' til at lave nye tilfældige simmere, gøre din simmer gravid med en anden simmer (uanset køn og familierelationer), hente folk fra nabolaget ind i din husholdning. Hmm.. Der er mere ved 'Tombstone' men jeg kommer måske på det. :)
Postkassen:
- Få det job du gerne vil have. Her skal du dog lige bruge avisen først til at vælge det job du gerne vil have og derefter bruge postkassen til at hæve jobniveauet til det du vil have.
- Få grønt i alt
- Blive venner med alle i nabolaget
- Og meget mere. Jeg kan ikke komme på det lige nu.
- Man kan også finde spændende ting ved skraldespanden. ;)
- Ved trapperne kan du få din simmer til at gå på en speciel måde (sur, glad, trist osv.).
- Så er der selvfølgelig alle de andre ting man kan gøre, men da klokken er rimlig mange vender jeg tilbage for at skrive det sidste på et andet tidspunkt.
Men HUSK at du ikke må trykke på knapper, der hedder 'Force Error' - Det er det der er så farligt ved Boolprop testingcheatsenabled true/false. Hvis du trykker på 'Force Error' kan der komme fejl i dit spil og du bliver måske nød til at geninstallere det hele.
God fornøjelse!
Hilsen MUMU
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.