9tilføjet af

Bonusmor's plads i barnets liv.

Jeg er forlovet med en mand der har barn fra tidligere. Jeg har altid været en del af barnets liv, eftersom jeg fandt sammen med faderen før barnet blev født.
Barnet skal i børnehave og derfor er der møde i børnehaven. På mødet vil der blive snakket lidt om barnets hverdag, både der og hjemme.
I min forlovedes verden, er jeg en del af barnets liv og bør derfor deltage. Mest af alt fordi han og biomor ikke kan kommunikere, så jeg skal være der til at fange oplysninger som han måske ikke lige får med. Og fordi at hvis de ikke har mødt mig, så må børnehaven ikke udlevere barnet til mig. Og jeg skal hente 4 af 5 dage om ugen.
Vi har barnet 7/7. Vi bor sammen, og jeg må indrømme at jeg til tider overtager rollen som "reservemor" når barnet er her.
Men biomor har så meddelt at jeg ikke må komme. Og nu er min dejlige forlovede så i tvivl om han/vi har "krav" på at jeg deltager.
Hun mener sådan noget kun er forbeholdt forældrene. Hvor min forlovede mener at det er forbeholdt de voksne hun bor med. For at vi får bedre forståelse og samarbejde.
Nogen der kan hjælpe med at belyse dette lidt ?
tilføjet af

Bonusmor's plads i barnets liv.

Hvis faderen ikke har mulighed for og deltage til mødet kan hans samlever være der i hans sted.
Punktum, der er intet og Rafle om.
tilføjet af

Bonusmor's plads i barnets liv.

Hvis faderen ikke har mulighed for og deltage til mødet kan hans samlever være der i hans sted.
Punktum, der er intet og Rafle om.

Det hedder altså 'for at deltage' og 'intet at rafle om'.
Lærte du ikke om forskellen på 'og' og 'at' i skolen.


PS: Jeg undskylder på forhånd hvis jeg lyder lidt fordømmende, men nogen gange kan det virkelig pisse mig af når folk laver grammatiske fejl.
tilføjet af

Bonusmor's plads i barnets liv.

Det er meget nemt og svarer på, jeg er ordblind. Det er sikkert en kliche men jeg kan ikke se hvis jeg staver forkert. Det du ser mig skrive er hukommelse. Jeg læser ordet og forsøger og huske det udenad, hvilket ikke er nemt.
Ps-Forhold dig venligst til emnet.
tilføjet af

Bonusmor's plads i barnets liv.

Selvom i har barnet 7/7 - så har barnet i lovens øjne kun samvær med sine bio-forældre. Hun kan derfor også rejse spørgsmål omkring at du skal hente/bringe barnet, idet at barnet "kun" er knyttet biologisk til sin far.
Men hvorfor deltager du ikke bare som den naturligste ting i verden?
tilføjet af

Bonusmor's plads i barnets liv.

Som Bonusmor til dette barn skal du tænke på barnet, dig selv og fremtiden.
Det vil ikke blive let med tiden (indtil barnet er voksrn og færdig med skole)når far og mor ikke kan kommunikere (tale rigtig sammen).
Det er dit ansvar over for dit bonusbarn, evt søsken og dig selv, at få disse to personer til at tale og arbejde sammen.
Hvordan du vil gøre det er op til dig.
Men f.eks. sig, at du vil gerne se dem til en alvorlig snak over en kop kaffe/te vedr. barnes forløb i børnehaven, for du ønsker, information om hvordan det skal forløbe og hvis du skal deltage /hjælpe med noget, at du får lov til at komme med dine kommentar, så dette arbejde også passer ind i din hverdag.
Derved tvinger du dem til at arbejde sammen om deres ansvar - deres fælles barn.
Til gavn for dig selv og dit bonusbar m.v. i det lange løb.
Måske er det også et problem for barnes mor, at der også er en Bonusmor .
Barnet skal starte i børnehaven ( tænk på hvis det var dig selv der måtte dele sit barn. På denne første mødedag samt hilsen på andre forældre osv,. Det er ikke let for et normalt menneske, at skulle dele sit barn med nogle. Også helt naturligt, at det er sådan).
Forældrer er SÅÅÅ stolte på dage som :første dag i dagpleje , første dag i børnehaven , første dag i skolen.
Tro mig det bliver snart hverdag. Derfor bør du forebygge.
Håber du og dit Bonusbarn en dag får en hygge snak om hvordan i to "opdraget far og mor" så der var plads til jer alle i jeres familie.
tilføjet af

(Bonusmor's plads i barnets liv.- stavehjælper)

Mærkværdigt at du også undskylder !
Det er da fint og flot at skrive selvom man ikke kan stave.
Få man såre ved det!
tilføjet af

Bonusmor's plads i barnets liv.

Så er mødet afsluttet. Min forlovede kom rasende hjem(læs: jeg blev hjemme for fredens skyld)
Biomor var dukket op med hendes fyr som hun har været sammen med i knap 2måneder(fyr nr. 7 siden skilsmissen). Vi har da trodsalt været sammen i lidt over 4år.
Men som den voksne mand han er, lod han som ingenting. Reagerede først nu hvor han er kommet hjem. (jeg vidste det var en god idé med den boksebold i garagen) :D
Nu er han så lige i bad, og når han er færdig vil vi sammen skrive et brev til biomor om at sådan opførelse er bare ikke okay. Og så vil jeg foreslå ham at vi/de får snakket sammen. Ellers må de sgu i terapi! BASTA!
Det er altså et lille barns fremtid vi snakker om. Og så makker man sgu bare ret, og får fundet nogle løsninger!
tilføjet af

Bonusmor's plads i barnets liv.

Hun kommer skam ikke til at bestemme om jeg henter.
For det første blander vi os ikke i at hun lader hendes mor eller søster hente.
For det andet arbejder jeg 2km fra børnehaven, hvor min kæreste arbejder næsten 70km. Det ville være hul i hovedet at han skulle hente så.
tilføjet af

Hvis du er kulturberiger, bestemmer manden.

Hvis ikke, bestemmer kvinden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.