7tilføjet af

Boligkøb og investeringsmuligheder i Tyskland

Hej alle Jer der overvejer at købe en bolig snart og andre interesserede!
Som I sikkert har hørt, er huspriserne i Danmark skyhøje for tiden og er allerede begyndt at falde en smule nogle steder. Den nuværende boligmarkeds-situation i Danmark er ikke særlig attraktiv hvis man gerne vil lave en god investering. Køber man en bolig nu, kan man være sikker på, at man betaler en overpris og at prisen af boligen højst sandsynligt vil falde før eller senere, og så står man i en meget sørgelig situation!
Til gengæld står Europas prismæssigt bedste boliginvesterings område klar til at tage imod nye kunder lige om hjørnet. Det er nemlig nabolandet Tyskland der er blevet kåret til at have de mest fordelagtige boligpriser i øjeblikket. Og der er noget om det.
Mange danskere har allerede investeret mange penge i Tyske huse, lejligheder og ferieboliger og flere og flere får øjnene op for de mange muligheder som Tyskland byder på i øjeblikket.
Hvis man ikke vil langt væk fra hjemlandet er Flensborg en fremragende mulighed. 1/3 af Flensborgs befolkning er danskere og mange tyskere er ligeledes dansktalende.
Flensborg er en dejlig by med alt hvad man har brug for og ligger meget tæt på Danmark.

Boligpriserne i Flensborg er yders attraktive. Man kan få en stor og flot lejlighed i et af byens dejligste områder for omkring 400.000 Dkr.
Mens en mindre eller tilsvarende lejlighed i eksempelvis Århus koster omkring 1.400.000 Dkr. Der er en lille forskel :)
Hvis man ønsker at kigge på et par boliger i Flensborg eller andre steder kan siden www.eurofalcon.com anbefales.
tilføjet af

Vil du lave forretning?

Tjek Berlin ud. Det er billiger at komme tur/retur til Berlin end til Flensburg.
Jeg har et par gode venner som netop har købt lejlighed MIDT i Berlin. DKK 595 tur/retur gav jeg for 3 uger siden.
Med de kommunikationsmidler vi har i dag er det sorgløst med den afstand.
tilføjet af

Nu vi er igang

Hvis du ser bort fra Danske Banks gulddrengede profetier (jeg tror de er for optimistiske for at holde markedet i ro) hvor mange vil du så skyde på, der brænder røven, hvis de har købt indenfor de sidste to år?
Jeg tror 75% - man hvad tror du?
tilføjet af

De åbne grænser er virkeligt

guld værd,
Vi kunne muligt købe hele verden -)
mmmv
tilføjet af

Ja, nu vi er i gang...

Det var da en meget god pris tur/retur til Berlin🙂men det kommer selvfølgelig også an på hvilke transportmidler man benytter. Hvis man er til bil så er afstanden til Flensborg kortere. Hvis man nu ønsker at flytte over grænsen og stadig arbejde i Danmark for eksempel.
Jeg tror dine 75% er rimelige hvis man skal være realistisk og ikke svæve oppe i skyerne. En af mine venner har købt en lejlighed i Århus for ét år siden for 1,2 mill. Og jeg tror ikke han kan sælge den igen for samme pris.
Det er for 10 år siden man skulle have købt boliger i Danmark, dem der har gjort det har scoret kassen! Situtation i Tyskland lige nu er ligesom i Danmark for 10 år siden, mange lejligheder og huse er undervurderede så man kan købe dem til ingen penge og så ellers bare vente og se hvad der sker om 10 år...
tilføjet af

Det er jo det

Men hvorfor søge så langt når guldminen er lige om hjørnet ;)
tilføjet af

Livelink

Her er et livelink til siden:
http://www.eurofalcon.com
tilføjet af

Hvad gør man !

Hej !
Overvejer at købe en lejlighed i Flensborg..! Er der nogen der kender et dansk talende advokatfirma dernede eller i Dk som kan klare handlen ,og som har godt kendskab til det tyske system ved køb af bolig !
Betaler køber notarudgifter og hvor meget er det jeg skal regne med ?

🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.