11tilføjet af

Blir vi Kærester??

Hej jeg har haft en ven igennem det sidste halve år, som jeg er meget forelsket i.
Vi ses hver 14. dag, hvor vi har sex. Vi mødes hos mig og han blir i et par timer. Han siger han ikke har nok følelser for mig til at blive forelsket og at aldersforskellen mellem os er for stor, men jeg er meget sød. Han ved godt, at jeg vil HA ham.
Jeg føler jeg blir udnyttet. Han har droppet mig en gang pga., at han havde mødt en anden, men det gik ikke efter 14 dage, og vupti var han tilbage hos mig. Han meldte sig selv.
Han siger han savner mig og, at jeg tænder ham helt vildt. Når vi har haft sex, lader han mig kærtegne sig og slapper rigtigt af, som om han nyder min berøring.
Jeg får et knus, når han går,meeeen jeg vil gerne se ham næste dag og næste dag igen og smse hver dag. Der mangler jeg noget fra ham. Han svarer næsten kun, når vi aftaler at mødes, og når jeg sender ham en af mine mange kærlighedserklæringer via sms blir han tavs. Hvad skal jeg tro om os?? Hvad vil i råde mig til at gøre?? Jeg tør ikke spørge ham, om vi skal være kærester, for jeg frygter et nej, og at vi aldrig ses mere. Jeg lever og ånder kun for de timer med ham, men det er hårdt at elske en, når man får for lidt fra den anden. Skal jeg bygge videre på vores sex-forhold el. ville i lade det stoppe? Hvor lang tid skal man vente på, at modparten får følelser nok for en og og ikk kan undvære en? el. måske aldrig får følelser. Hjælp mig jeg er så forelsket og fortvivlet.
Den forelskede
tilføjet af

sorry honey

Drop forholdet med mindre du kan basere forholdet kun på sex og det tyder det på fra hans side !!! Jeg har været i din situation hvor han kun ringede når han ville ha sex ellers var der ikke noget fra hans side - jeg var et godt knald !! Heldigvis mødte jeg min dejlige kæreste som jeg har været sammen med i 3 år og det er andet en sex. Mange hilsner fra Solvej
tilføjet af

Aldersforskel og fyre

Hejsa, jeg har lidt af det samme problem som dig, jkeg blev forelsket i en meget sød fyr, og vi blev da også kærester, men af forskellige omstændigheder måtte vi gå fra hinanden, vi har været sammen nogle gange efter, og hver morgen kommer han i tanke om at han "er for gammel" til mig... Da vi arbejder i samme firma ser jeg ham hver dag, stå og snakke med andre kvinder, men mig har han ikke tid til på arbejdet. Jeg er virkelig skudt i ham, men har på nuværende tidsspunkt droppet at få ham tilbage, jeg har indset at jeg er for god til ham, så HAN MÅ LÆRE AT LEVE MED TABET AF MIG! Så jeg synes da du skal droppe et evt forhold til din "ven".
tilføjet af

IKKE KÆRSTER!!!


Hej!
Her skrives der ikke noget om alder ....? For mig at læse, tyder det på at han har noget andet kørende i mellemtiden ind til han kommer til dig igen HVER 14-DAG --- og så kun to timer.. et regulret to-timersknad, der lige kan puttes ind i det daglige gøremål ..... ER HAN GIFT????
Drop den mand også i din tankegang.... Dit nederlag ligger absolut i at du fortsætter med at han kan få dig når det passer ind i hans rammer.
Du skal have respekt for dig selv - ellers kan du jo heller ikke respektere andre. Kom nu videre i dit liv for han vil dig ikke noget bindende, han er måske også manden der lever sporadisk - og sådan en person har ikke følelserne med sig... UNDSKYLD MIG, MEN DIN FORELSKESE TEGNER SIG I BLINDHED!!!
Ønsker dig hermed god vind til noget nyt!.
Hilsen Mille B.
tilføjet af

Søde ven!!

Ihh jeg kan næsten mærke den smerte du mø bære. Jeg kender det kun alt for godt- Kærlighed gør virkelig blind. Jeg mener bare at når du nu selv skriver og beder om hjælp får du belyst dit problem- det skinner jo igennem i dit brev at du godt ved det er forkert. Prøv at skaf dig en ny flirt, måske bare pr sms. men bare så savnettil ham ikker er så stort. Lad ham vente nar han skriver eller kontakter dig så du ikke er der med det samme når HAN ønsker det. Se om du ikke langsomt kan glidt ud af det for det forhold sårer dig!!!! Også mere en hvad godt er...
Held og lykke
tilføjet af

du bad om råd ikk?

Jeg ved at det råd jeg kommer til at give dig nu er et råd jeg selv burde følge... jeg sidder selv lidt i den samme situation, men jeg er ikke ovenud forelsket. Jeg ser ham hver dag men når vi er blandt andre mennesker er vi bare venner... lige så snart vi er alene vil han ha mig. Jeg kan klare mig med den nærhed vi har en gang i mellem og jeg elsker vores venskab og behøver ikke mere.
men du er forelsket! og det "forhold" i har lige nu er ikke til nogen nytte for dig, du bliver bare mere og mere såret jo længere det bliver ved. jeg ved at det vil gøre ondt at slutte det nu, men sådan som jeg ser det misbruger han din 'kærlighed'for at få noget.
prøv at læse dit brev igennem som om det var en anden der bad om råd... så vil du se det samme som alle andre ser; han er ikke værd at spilde tid og ikke mindst værdifulde følelser på!
Husk! jeg ved kun hvad du fortæller mig. Men jeg tror at du selv ved at lige meget hvem jeg er så har jeg ret... jeg er en ven der hjælper...
tilføjet af

Det lyder som mig selv om igen!

Hejza!!
Det er total det jeg har været ude i for bare 6 måneder tilbage!!!
Men for det føreste.... Fortæl ham hvad du ønsker og hvad du gerne vil have!!!
Siger han nej er det selvfølgelig kedeligt for dig. Men alligevel selv om det gør ondt at han har sagt nej... så forsæt med at se ham et par gange i nu... men for hver gang før lidt ekste ud af dig selv... efter sexen stikker du så lidt til det. og er det stadigvæk negativt gør det selvfølgelig ondt!!
Men du gør sådan 2-3 gang... med lidt lækkert undertøj eller tøj. Lidt lys og sådan rigtigt hyggeligt!!! Altid lidt mere for hver gang!
Så sidst gang... Gør du det vilde. og han skal komme hjem til dig!!!...
Der pirre du ham lidt! også siger du til ham at det må stoppe her ellers også må han tage dig helt.
Det vil sige at du forførre ham mere og mere for hvergang!
Falder det så ud negativt!
Så skal det bare slutte totalt!!!
Og så håber jeg at du har nogle gode veninder!
Jeg har to sider af denne metode...
Den ene var negativ. Og det viste dig at han var det støreste svin. så det var bedst at det stoppede der!!!
Og den anden. Ja jeg var positivt! og vi havde en dejligt lagt forhold. men det sluttede da jeg bare ikke kunne mere. Og han hænger der i nu....
Men tilfælles har de at du aldrig nogle sinde vil glemme den pige der virkelig forførte dem med alt hvad en dreng kunne ønske sig! HUSK DET!!!
Held og lykke!!!
tilføjet af

STOP.. læs!

man kan klart have vildt lyst og megen begær til en person, man slet ikke elsker. det betyder ikke, han ikke har følelser for dig, bare at de ikke er så stærke. jeg vil gætte på, han bliver skræmt af dine så stærke følelser for ham, da han ikke kan gengælde dem. prøv at spil kostbar og lad være med at savle på hans sko. måske og forhåbenligt, vil kærligheden blomstre mellem jer, men det ser ikke ud til han vil andet end sex. hvad jeg ville gøre i din situation skulle nok være det med at spille kostbar og lad ham endelig vide, du sagtens kunne leve uden hans berøringer og sårn! hvis han vil være kærester med dig, så skal han nok komme og give dig besked. giv det tid. alt bedst. kh
tilføjet af

Ønskesvaret

Hej
Du gav mig det svar jeg egentlig håbede på, at der var en, der tænkte sådan lidt positivt omkring vores forhold. Du skal have tusind tak! Selvfølgelig er jeg også taknemmelig for alle de andres svar, men dit var dog det der gav mest håb. Må jeg spørge, om du er hankøn?? det tror jeg.
Jeg vil tage dit råd til mig med at være kostbar. Ikke savle på hans sko, som du siger. Lade ham vise selv hvis han vil ha mig tl mere end sex. Jeg kan fortælle, at jeg lige har været sammen med ham og vi havde det bedste sex nogensinde!!! Det var som om han var mere med end før, han gjorde en masse for mig, var ik så egoistisk, som han nogle gange var.(Positivt)
Jeg fortalte forsigtigt, at jeg mægtig godt kunne lide ham, og at jeg godt vidste, at han ikke kunne lide mig ligeså godt. Så blev han stille og sagde "jo jeg kan da godt lide dig" men så tænker jeg "til hvad" er det følelser han taler om el. hvad tror du? Jeg mødte ham så senere i den butik han arbejder i, og han gav mig så mange smil og et specielt sødt smil, da jeg gik, et smil, der var tilegnet kun mig, hvad tror du om "os" nu? hvis du har lyst til at svare mig igen.
tilføjet af

svar med håb!

Hej
Tusind tak for dit svar også. Det gav mig også lidt håb. Jeg ved ik om jeg forstod dit svar helt rigtigt, men er du stadig sammen med din ven el. stoppede du det selv?
Jeg vil prøve at forføre ham mere og mere for hver gang, som du skrev. Han har lige været hos mig. Vi er altid hos mig. Men denne gang var han sødere og gjorde mere for mig seksuelt end han nogensinde har gjort før. Han sagde endda at han godt kunne lide mig, meeen så tænker jeg "lide mig til sex el. er det følelser han mener?? Jeg fortalte ham, at jeg rigtig godt kunne lide ham, og at jeg godt var klar over, at han ikke kunne lide mig ligeså meget. Dertil svarede han "jo jeg kan godt lide dig" jeg synes selv det er positivt, måske en begyndelse på at han har fået lidt flere følelser for mig----hvad mener du? Han smilede også til mig 4-5 gange meget sødt, da jeg var inde i den butik, hvor han arbejder. Tror du der er håb???
tilføjet af

isdronningen

fantastisk. virkelig glad for at kunne hjælpe :o) du føler han var mere inde i dig end nogensinde før. simpelt fordi du udgiver good vibrations. han kan nu ikke længere mærke dit ønske, om at ligge ved hans side og føle tryghed. han åbner sig mere og er derfor mere sårbar. i dag var sidst gang du fortalte ham, du synes mægtig godt om ham. nu for tiden, vil det være en god ide, du giver udtryk for, at det ikke bare er noget du siger til mr. hvemsomhelst, men at han skal gøre sig fortjent til dine ord og ikke mindst kærlighed. hvis du er med på at spille hard to get, vokser HANS længsel og HANS begær. og det er vel det vi er ude på ikke. hehe. du skal være en udfordring, så hold lidt igen, selvom han blænder dig med smil til ære for din person. dit hjerte smelter måske, men vær stadig lidt af en isdronning. han (i modsætning til dig *s*) er ved at tø op. han er mindre overfladisk og skal først nu, til at finde rundt i hvad følelser og kærlighed går ud på. og hvad kærligheden til dig nu er. giv ham lidt tid. han kan godt være lidt rundt på gulvet for tiden. "jo jeg kan da godt lide dig" er et lidt anonymt svar. her mener jeg, han synes du er sød, men på hvilken måde, skal han også først selv finde ud af. jeg må tilstå jeg er hunkøn. håber i finder ud af det og du er klart velkommen til at skrive igen. alt bedst. kh
tilføjet af

no games, just sex

du skal afvise ham, hvis han gør nogle egoistiske ting, men hvis han derimod åbner sig for dig, skal du selvfølgelig ikke overfalde ham, men vise du værdsætter det han gør eller/og siger. ja, lad ham kontakte dig. så ved du med garanti han har lyst til dig, og det er altid en god ting. vis ham at du også har tillid til ham. hvis du ikke gør, kan han føle at du ikke er interesseret og at han belemrer dig med HANS problemer, hvilket så gør ham egoistisk. vær med på sex, hvis du mener han fortjener det. du er nødt til at gøre op med dig selv, hvornår og hvorfor han får adgang til dit det mest intime/sex. han skal ikke gå med til noget som helst. han skal vide han kan ringe anytime og at du ikke på noget tidspunkt vil grine af det. vær b-venner og husk du ikke må fortælle ham du er vild med ham. vis ham det uden at være villig og billig (forstå mig ret) handling taler højere end ord. kommer tid, kommer kærlighed :o)
spekulerede på, om du kunne fortælle mig hvordan, man på en fyr kan se, om han er små-forelsket i én. har stirret mig blind på en fyr fra min klasse, så mangler et anonymt svar. ville klart blive glad hvis du gad at svare på 7,9,13 skrevet af Q-uestionsign (mig) på forhånd tak
pøj pøj. alt bedst. kh
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.