3tilføjet af

BIOS opdatering hjælp

Jeg står og skal have lavet en BIOS opdatering. Er der nogle der har noget erfaring her at dele ud af?
tilføjet af

Opdate

Da jeg gjorde det, gik jeg ind på producentens hjemmeside for at hente opdateringen og der var så en beskrivelse af hvordan man gjorde...
tilføjet af

Simpelt - men pas på

Først henter du selve den nye bios samt et "flash"-program på producentens webside - d.v.s. producenten af din bundkort. Det er muligt at der følger et web-opdaterings-program med din pc. Det gør der gerne med de nyere modeller. Fx. har ASUS deres Asus-probe, som kan opdatere bios direkte via internettet.
Er det ikke tilfældet, så læs videre.
Du laver dig en boot-diskette og starter op på den. Hvis der er plads gemmer du også flash-programmet og den nye bios derpå. Ellers lægges de på en anden diskette.
Kør nu flash-programmet. Der gives sædvanligvis flere valgmuligheder. Start med at gemme en kopi af den eksisterende bios i en fil.
Bed derefter programmet om at opdatere ("flashe") din bios med den nye bios-fil.
Nu kører processen. SLUK IKKE MASKINEN NU!!!
Derefter kan disketten fjernes, og maskinen genstartes. Nu skal du - muligvis - ind i bios og sætte et par indstillinger, som flashen har nulstillet. Men ellers skulle du være færdig.
tilføjet af

hmm

BIOS opdatering er noget du kun skal gøre hvis der virkelig er grund til det da det kan gå galt så du ikke kan bruge din pc mere så den skal til rep.men skal du så skal du lave en backup af den du har nu.det du skal er finde ud af hvilket bundkort du har og gå på ders hjemmeside og hente driver til din bios og der står os hvordan du skal gøre
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.