19tilføjet af

Billigeste indbosforsikring?

Hej! Jeg leder efter en så billig indbosforsikring som muligt, da det er påkrævet i den lejlighed jeg flytter ind i! Når jeg søger på nettet synes jeg altid at forsikringen kommer i pakker, hvilket gør den dyere, så jeg ville høre om der ikke er nogle, som kender en god og billig seperat indbosforsikring? :)
På forhånd tak :)
tilføjet af

Prøv

Prøv Alka. Jeg har en indbosforsikring med eltektronikforsikring oveni, og det bliver ca. 1800 kr. om året.
Virkelig billigt.
tilføjet af

Jeg har faktisk også ringet til dem...

men de tilbød mig en pakke til lidt over 2000kr, men har fået at vide at en indbo i sig selv kan komme helt ned og runde 700kr om året!
tilføjet af

ikke samling

du kan ikke samlinge det da der forskel på hvor meget folk er dække ind, det bedste du kan gøre at ringe til de forskellige forsikeringer og spørge hvad de tager for det.
tilføjet af

Hmm

Hvem har du fået det at vide af?
Det tvivler jeg nemlig på.
Men ellers prøv at ring til alle forsikringsselskaberne, så kan du jp sammenligne.
Men du behøver ikke at ringe til tryg, for det er i hvert fald ikke billigt.
tilføjet af

Prøv!.

ALM brand
De er ikke dyre men dækker hvad man vil betale for, jeg skiftede til dem og sparede 1.100-Kr om året, for bil og indbo.
Hilsen poul jørgensen
tilføjet af

Alm. Brand

kan du få billig forsikring hos, men du skal samtidig vide at det også er det forsikringsselskab der er mest vrøvl med at få erstatninger fra og det selskab der har flest klager og hvor klageren som regel får medhold efter nogle års tovtrækkeri.
Du kan læse om dette bl.a. på forbrugerrådets hjemmeside og de har også flere gange været oppe at vende i diverse forbrugerprogrammer i radio og tv.
Din indboforsikring vil afhænge af flere ting.
Hvilket postnummer du bor i (risikovurdering)
Hvor meget du skal have forsikret for.
Hos visse selskaber også din alder.
Om du vil tegne flere forsikringer, eller flytte nogle således at du kan få en slags mængderabat (omtalt som samlerabat).
tilføjet af

Det er en "studenterforsikring"

Den har de faktisk hos Tryg. Den koster 699, - men dække kun op til 115.000
tilføjet af

Den kræver fremvisning af studiekort

🙂.......
tilføjet af

"mest vrøvl" uhdada?.

Nu har jeg kæmpet siden 2004 for at få erstatning fra tryg?, tryg lyver i retten, tryg lyver overfor mig, tryg prøver at snyde mig for en erstatning, som de selv(tryg) har lovet mig 3 gange.
tryg har betalt arbejdsskadestyrelsen for at finde ud af hvor stor en erstatning jeg skal havde, da tryg fik arbejdsskadestyrelsens afgørelse, der lovede de mig min erstatning, første gang D:5/3-07, Kl. 09.24.42, og igen D: 11/4-07. Kl.09.21.37.og igen D: 17/4-07. Kl.10.43.21, og der sagde hun (S.C) at hun sad med sagen og var ved at regne ud hvor meget jeg skulle havde, så nu ville der ikke gå længe før jeg fik min erstatning, det sagde hun, men jeg har stadigt ikke set nogen erstatning.
Selv om at jeg skal havde den erstatning ifølge erstatningsansvarsloven, efter færselsloven, og efter 1908-loven`s § 1. stk 5. ..
Men tryg, HA !, da tryg fik taget sig sammen til at læse arbejdsskadestyrelsen`s afgørelse!, så opdagede tryg at der var en lille "hage" i arbejdsskadestyrelsen`s afgørelse, jeg SKAL havde erstatningen fra D: 23/1-1986, tryg har hele tiden vidst at sagen ville komme, men erstatningen SKAL tilskrives renter og renter`s renter fra D: 23/1-1986, i dag alt ialt ???Ca. 7 milioner-Kr, og tryg SKAL betale efter loven, men lige nu?, der har jeg ikke 5 flade øre.
Tryg misindfomerede byretten i Glostrup, men tryg kan bare vendte sig til sagen kommer i Landsretten, til August, for tryg`s eneste påstand er at min sag skulle være forældet efter 1908-loven`s § 1. stk 1. nr 5., men som sgat tidliger, så gælder den § slet ikke da mit erstatnings krav skyldes en strafbar handling, og er derfor inde under 1908-Loven`s § 1 stk 5. som siger at sager som min ikke kan forældes.
Men det var en anden historie, men selvfølgeligt, kan det vel ramme alle.
Hilsen poul jørgensen
tilføjet af

PS.

Hvis du går ind under "Landsretten" og ser hvilket forsikringsselskab der er mest "bøvl" med, UPS !, så ligger tryg klart på en første plads, næsten alle de sager der kommer for retten i Landsretten er mod tryg, alle kan gå ind og se efter.
Hilsen poul jørgensen
tilføjet af

ja ja

men det selskab der er flest klager over og det selskab hvor der oftest gives klager medhold er stadig Alm. Brand og hvis du spørger dem benægter de det heller ikke.
tilføjet af

Det vil/kan jeg ikke give dig ret i

For hvis du kikker på Ø.Landret`s hjemmeside, og går efter erstaninggssager, så fører tryg stort, de har rigtigt mange sager, som de (tryg) har tabt, deres problem er at de(tryg) prøver at skubbe erstatningskravet foran sig, og ikke udbetale det de(tryg) SKAL betale, altså hvis loven skal holdes, ?, og det skal den vel?, eller hvad?.
Hilsen Poul Jørgensen

Ps. vel også af "tryg" forsikring, tryg er vel ikke hævet over den Danske lov?.
tilføjet af

ETU Forsikring

Hej
Jeg har haft rigtig gode erfaring med ETU Forsikring. Jeg ved de er super gode til huskunder og til folk med lidt specielle biler
Jeg har talt en del med Mikael Danielsen, som vist nok er deres repræsentant på sjælland og ham kan jeg anbefale på det kraftigste. Send ham derfor en mail og jeg er sikker på at han hurtigt kan hjælpe dig
ETU er vist ikke så store, men har tilsyneladende meget konkurrencedygtige priser og dækninger og hos dem kan man få en personlig kontaktperson, hvilket jeg syntes er dejligt da man så slipper for at tale med alle mulige forskellige mennesker
tilføjet af

forsikringer

Hej Du kan prøve at ringe til FDB. Det er Kvickly og Brugsen. De har div forsikringer
til deres medlemmer. Og en del andre gode fordele hvis man er medlem
Jeg har selv alle mine forsikringer hos dem og er godt tilfreds både med pris og hjælp
VH
Ghitta
tilføjet af

igen igen

er pouljoergensen ikke opmærksom på hvad han selv skriver og svarer på, det er faktisk temmelig træls at se ham blive ved med at køre sine ubegrundede og delvis begrundede påstande frem gang på gang i stedet for at i det mindstforsøge på at virke seriøs.
Læg mærke til der blev skrevet klager og afgørelser i klagesager, ikke retssager som jo er noget helt andet.
ÅNDSDVÆRGPYGMÆ
tilføjet af

Alle forsikringsselskaber har dårlige sager

Jeg har været meget glad for Købstædernes Forsikring ved småskader, men da vi kom til en storskade, som i øvrigt i skrivende stund har kostet forsikringen over kr. 3-4 mio, gik det galt, læs mere herom på www.lorte-forsikring.dk der vil videresende dig til min rigtige site www.skimmel-svamp.dk
Jeg har tidligere haft alm.brand, og dem var jeg også glad for, men da man jo hver 4. år skal ud og have et nyt tilbud, ellers bliver forsikringerne jo for dyre i længden, gik jeg over til Købstædernes.
I forbindelse med den store sag, som jeg kører mod Købstædernes Forsikring, er Alm. Brand nu alligevel blevet involveret, idet jeg har tegnet udvidet ejerforsikring, så den gælder i 10 år istedet for de normale 5 år. Men...... ganske vist vil de selvfølgelig ikke dække, så der kører nu en undersag sammen med hovedsagen.
I raseri over Købstædernes uanstændige behandling har jeg opsagt samtlige forsikringer pånær min villa- og indboforsikring, som fortsat er hos Købstædernes og bliver der, indtil denne lortesag er slut, og er gået over til Tryg!
Jeg har en super assurandør hos Tryg og det er også erhvervsmæssigt som privatmæssigt. Men da jeg har en rimelig godt besøgt hjemmeside, kan jeg af alle de henvendelser jeg får se, at Tryg på mange områder er lige så ringe, som mange af de andre.
Så.... det jeg egentlig blot kan konstatere er, at alle forsikringsselskaber har møgsager, så nemt er det. Men hold dig fra de helt billige lavprofil-selskaber.
Held og lykke herfra 🙂
tilføjet af

jeg startet

i sin tid med indbos forsikring til 600 - 700 kr, er nu oppe på 2.952,- i lorte selskabet ALM brand, et total sygt selskab der hæver prisen på en indbo med 38 %, det er den vildeste stigning jeg har oplevet
tilføjet af

GF er

det billigste omkring 1500 kr
tilføjet af

lad vær at spar på indbo forsikring klog af skade

vi var underforsikret efter en brænd på et nyt simens køleskab det slodser vi med i nu simens vil ikke erstate og if har ikke været til meget hjælp .1 milion pr. 100 kvartrat meter bolig uden kunst pæls og alt det dyre og har man for lidt trækker det ned har man indbo for 2 milioner men er forsikret for 500000 får man kun 125000 kr for du har forsikret for 1/4 af dit indbo så får du også kun en 1/4 af din forsikrings sum , det slider på familien og sker ikke kun for naboen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.