5tilføjet af

bilafgifter eller død

Bilafgifterne i Danmark er de højeste i Europa, måske i Verden( 176,8 %, i Sverige 25,0 %, i Tyskland 16,0 %).En familie bil som Peugeot 307, koster 86.689 kr. uden afgifter og moms,med 233.263 kr.
Mange danskere bruger gamle biler uden ABS,ASR...som koster mange dansker livet.
Jeg synes, alle der bor i Danmark skal sige NEJ TAK til de høje danske bilafgifter.
tilføjet af

Det gør vi også...

Men det hjælper ikke en skid, for regeringen kan ikke finde det tocifrede mia-beløb, der ryger i statskassen på den konto, andre steder...og et sted skal pengene jo komme fra.
Det er ganske grotesk - men hvis nogen har bedre forslag, ud over blot at sige nej, så ville det være en ganske interessant debat. (Åh - nej, så ender den jo ved "send udlændingene hjem" "skyd de handicappede" og videre i den dur..) glem det... Den har jeg hørt...
tilføjet af

100

det synes jeg også jeg følger mig totalt snydt. stryg så den afgift. og lad os få nogen gode nye og sikkere biler vi lever sku i 2004. og folk køre i biler fra 80'ern hva sker da, med det har land (landet af afgifter) mvh stef.
ps. har håbet i mig.......
tilføjet af

Lev med det...

Som der bliver sagt så kan staten ikke finde pengene andet sted fra, så de afgifter skal nok blive ved med at være der...
Man kunne jo også bare sætte en max-hastighed på 10 km/t på alle Danske veje, så er der ingen der bliver slået ihjel.
Pointen er at du ikke kan give afgiften skylden for at folk dør i trafikken...
tilføjet af

Men Men

Jeg så da ellers også gerne at de i hvert fald sænkede afgiften lidt, for det er klart for meget man betaler... :)
Så det er såmen ikke fordi jeg er særlig uenig med dig, men jeg tror bare ikke at der er så meget at vi kan gøre ved det...
tilføjet af

forslag

jeg har et forslag. til hovrdan der kan komme nogen penge ind til de penge som der ville mangle hvis de fjerner afgiften på biler.
nu da der er så meget om staden i øjeblikket så lad os ta det som en mulighed, hvorfor fri gir man ikke bare hash og sætter afgift på det. så kommer der lidt ind der. ved godt de siger man bliver dum af lortet, men har du mødt en alkoholiker som ikke var dum. og vi sælgler stadivæk øl og andet alkohol!! og hvis folk vil ta stoffer så skal de nok få fat i dem bare noget urent og forkert lort. så hvorfor ikke også fri gi det og sæt afgift på det. så vil da også være mange flere som ikke blev syge af stoffer og hash.og folk ville vide hvad de købte. mvh stef.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.