4tilføjet af

Bedste dykkerdestination

Hvad er den bedste dykkerdestination i Thailand?? Jeg skal nemlig en tur på rygsækrejse til Thailand om et par uger.. glæder mig!
tilføjet af

Phi Phi Øerne

Hej !
Jeg tog mit open water PADI cert. på Phi Phi øerne. Selve øen er basen hvorfra en masse spændende ture går ud fra. Der er rejser sig mange klipper som man kan få meget af at dykke uden om. Der er massere at se på. Det kan jeg
anbefale hvert fald.
tilføjet af

dykkering i thailand

hej
De bedste steder i thailand at dykke er 1:phi-phi øerne. 2:krabi. 3:phuket.
Alle steder ligger i det sydlige thailand. Hvis du ikke har haft dykket i Thailand så har du noget at glæde dig til. Jeg har selv dykket en del der nede, jeg tog mit cerfikat dernede.
Håber at du gode opleversler.
hilsen
mia
tilføjet af

koh tao

koh tao er et kanont sted at dykke.
det er ikke så overandt af turister som de andre steder der er nævnt..
hvis du kommer der så spørg efter jacob (baan diving)
eller find hans resturant (the litle mermaid)
Han er en gæv dansk gut som kender området temligt godt .
Og han kan give dig certifikat og tage dig med ud hvor de andre ikke kommer ;)
Ha en rigtig god tur..
med venlig hilsen Cya...
tilføjet af

Dykning..

Jeg var selv på ferie i syd thailand i sommers.. og jeg var både ude og dykke ved rallay beach (som er et utroligt smukt sted.. i nærheden ligger også verdens 2 smukkeste strand.. og hvis man tager en tur hen langs en sti ved klipperne, kan man se de meget smukke grotter og aber der hopper rundt overalt...) Jeg var også på Koh phi phi... og det var virkelig en oplevelse, jeg var ude ved Shark point, og jeg kan kraftigt anbefale det.. tag derud om morgenen med en af de mange guider man kan finde på øen.. omkring 05 tiden, imens hele koh phi phi stadig ligger og sover og før fiskerne har været ude og skramme hajerne væk.. og du vil helt sikkert få dig en kæmpe oplevelse! Jeg så omkring 20 black tip reef sharks.. og millioner af fisk og koraller... jeg sytnes det var det bedste sted at dykke... og jeg nåede at være rundt ved omkring 8 steder.. Shark point var fantastisk og slog alle de andre steder!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.