12tilføjet af

børns skolegang

er et emne, der mange gange får folk op af stolene - lærer børnene nu nok? Hvor meget tid skal lærere/skolen bruge på at opdrage børnene, hvad med forældrenes ansvar osv.
Jeg har noteret mig, at der et par gange er blevet startet en debat om børns skolegang etc. her under fri debat, men af uransagelige årsager er det ikke noget, folk bekymrer sig så meget om - i hvert fald går debatten meget hurtigt i sig selv igen.
Det undrer mig meget - vores børn og unge er trods alt vort samfunds vigtigste "råstof" - det er da enormt vigtigt, at de har det godt og lærer noget i skolen - jeg kunne godt tænke mig at få nogle forældre på banen i denne debat.
Måske har folk mere travlt med at kommentere indlæg, der fx handler om tatoveringer på div. intime steder.... tankevækkende......
tilføjet af

hørt

Prøvede også at responderer på de andre oplæg, men desværre var der ikke så meget respons som på mange andre ligegyldige indlæg. SOL minder mere og mere om en chat side end et debatforum
tilføjet af

Nå, nu fik piben en anden lyd

Din datters skolegang bekymrer dig åbenbart, og er noget du går op i.
Men hendes helbred i længden gør ikke.
Der er kalk i vores drikkevand. Årets dummeste kommentar. Hvor store mængder tror du selv der er.
Du ved også godt at det sundeste kød at spise overhovedet, er menneskekød (det passer faktisk). Så kan du overveje om du ikke skulle supplere din datters sojamælk med mennskekød hvis hun nu skal være rigtig sund.
tilføjet af

slap af

Du har da vist fået det forkerte ben ud af sengen i morges. Lulle b vidregiver en information hun har fået om komælk og bliver sablet ned...slap dog af
tilføjet af

Kunne du....

ikke lige prøve at skille tingene ad? Hvorvidt du vil tro på, at komælk er usundt eller ej - det er din sag.
Jeg kan ikke se, at det giver dig ret til at svare på den måde.
Jeg bekymrer mig om min datters skolegang og hendes generelle sundhed - det ene udelukker ikke det andet.
tilføjet af

tak...

skal du have ;-)
tilføjet af

selv tak

Manglede da bare *s*
tilføjet af

Måske indlysende...

Jeg tænker mig, at de forældre med skolesøgende børn, der bekymrer sig om netop skolegangen, allerede er i dialog med skolen.
De er dermed enige med dig - dermed ingen debat.
De forældre, der IKKE finder det væsentligt, fordi de prioriterer anderledes, får du ikke i dialog her.
For de gebærder sig "forkert". Og indrømmer det ikke. Hvilket jeg godt forstår.
Vores børn idag er ih og åh så vigtige, at de forældre der mangler overskud, overblik og whatever, faktisk ikke tør indrømme det, af angst for at blive kastet for løverne.
Der er sjældent nogen der indrømmer, at de måske godt ved, at skolen f.eks ikke gør deres børn så godt rustede til deres videre liv og levned, men ikke har overskud til at gøre noget ved det. Dvs. de overlader det til deres børn at tage ansvar for det selv, når de bliver gamle nok.
En politisk debat får du heller ikke gang i på det emne her. For folk er delte i deres måder at prioritere på.
Børnefamilier vil gerne have flere penge til børnefamilierne, de andre vil have højere pension, lavere topskat, osv osv.
Du får simpelthen kun de der er enige med dig i dialog her. Pissekedeligt. Men jeg tror ikke det skyldes manglende interesse. Blot at selve emnet er kedeligt, fordi de fleste allerede HAR taget stilling.
Tror jeg!
:)
tilføjet af

debat om skole

debat om skole er både interessant og vigtig, men at diskutere det, i et forum som dette, tror jeg er omsonst. der er alt for få seriøse debatører, og alt for mange, der kun råder over primitive ord som nar og idiot.
har du prøvet yahoos mailgrupper? jeg valgte selv at starte én, og har desuden meldt mig på enkelte andre.
tilføjet af

Det er meget sandsynligt....

at du har ret. Jeg havde bare håbet, at det alligevel ville kunne lade sig gøre at få en debat i gang herinde, fordi jeg ved, at det kunne være spændende.
Jeg er selv kommende lærer, og hører derfor rigtig mange holdninger til børn og deres skolegang hele tiden.
Det var da i hvert fald endnu et forsøg værd.
Lulle ;-)
tilføjet af

Den rummelige skole

Min søster er skolelærer - hun mener at det nye begreb - den rummelige skole, er alt ødelæggende for skolen.
Begrebet er efter hendes mening udelukkende skabt for at spare penge på de besværlige elever.
Nu sidder alle de besværlige elever så i en almindelig klasse, i stedet for i en special klasse/skole.
I hver klasse er der i dag ca. 2-3 elever, som på grund af diverse adfærds problemer optager op til 80% af undervisnings tiden - når hovedparten af en lærers arbejdstid, går med konfliktløsning - er der sgu ikke meget tid til indlæring.
tilføjet af

Enig

Dette her debatforum er godt for folk der vil svine andre til og fornærme andre. Uintelligente folk der ikke har det store ordforråd eller en særlig stor horisont.
tilføjet af

Nemlig

Har også hørt fra flere lærerer at det er et stort problem at de skal rumme disse elever.
Jeg synes det er urimligt, at der måske sidder en 2-3 elever i en klasse og spolerer undervisningen for alle de andre og som giver lærerne kæmpe frustrationer. Adfærdsvansklige elever skal ikke være i en almindelig klasse, fordi læreren så skal bruge det meste af timen på at løse konflikter og det er der simpelthen ikke tid til og det er vel heller ikke det der er meningen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.