3tilføjet af

Bør buschauffør overvåges?

Gad vide om man i fremtiden kan presse arbejdsløse tabere til at tage et job som buschauffør? Fra JP-lørdag:
»Vi har masser af chauffører, der har været ude for konkrete episoder, og de seneste år er det blevet mere og mere råt. De unger truer med at slå ihjel, og de siger: “Vi ved, hvor du bor.” Det gør helt naturligt mange chauffører bange. Samtidig har vi haft ansatte, der simpelt hen har måtte opgive deres job på grund af overfald af den ene eller anden karakter. Det vil vi have gjort op med,« siger arbejdsmiljøchef Annette Juul, Connex.
Skal vi installere overvågningsudstyr i alle busser og dømme folk på optagelserne? Skal vi tillade overvågningssamfundet med massevis af indre grænser for vor omgang med hinanden? Eller skal vi håndhæve de ydre grænser for vores territorium og smide islam helt ud af Danmark?
tilføjet af

Flot nok

Du formåede at sabotere et ellers ganske udemærket debat-oplæg med din sidste linie.
tilføjet af

Vidste ikke....

At en religion overfalder buschauffører???
Er det så skriftligt eller verbalt?
Troede det var voldelige MENNESKER, der stod for de fleste overfald????
tilføjet af

Gad vide ...

... hvordan du selv ville ha´ det hvis du var buschauffør, og gentagne gange havde været udsat for overfald, chikane m.m. ...... udlændinge som danskere,- det er begge "hold" som desværre synes at det er ok .....
Overvågning må vel være sidste udvej ..... ellers ender det vel med at der en dag ikke er nogen som vil trabsportere os alle fremog tilbage dagligt .... og hvor er vi så henne ??
Skal de kriminelle virkelig ha´ den magt ?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.