18tilføjet af

Arrogante Fjog

Man kan altid blæse på hvad andre mener, når man selv er ved magten, og selv har penge til at betale for sin gamle mors pasning, privat sygehus, privat vuggestue osvosv
tilføjet af

Vi har aldrig haft det så godt i Danmark

Eller nogensinde haft så mange penge mellem hænderne, her og nu år 2006.
Man skal være ualmindelig uintelligens hvis man har økonomiske problemer, år 2006
tilføjet af

Ca. 40 % af arbejdsstyrken

arbejder inden for den offentlige sektor. Fogh gik bl.a. til valgt på at få stoppet den offentlige sektors svulmesyge: Resultat stramme rammer for væksten i den offentlige sektor, herunder kommunerne.
Du kan så udlægge det på din facon, det er bare ikke sådan det er.
Kommunerne vil altid kunne bruge flere penge. Der vil altid kunne forbedres og indføres nye tilbud til borgerne. Men enhver ved jo også at det ikke kan lade sig gøre at få det hele. Så ender du med at betale 90 % i skat en dag og det er næppe nogen holdbar løsning.

En hel anden ting er at lærere og pædagoger har klynket og jamret sig al den tid jeg kan huske. Skulle man tro på alt deres jammer skulle man jo næsten ikke tro at det var muligt overhovedet at drive skoler og daginstitutioner mere. Men jeg kan da se at skolerne og daginstitutionerne har flere tilbud end de havde dengang jeg selv gik i skole i slutningen af 80'erne og starten af 90'erne. Så helt så jammerligt som lærere og pædagoger gerne vil gøre det, er det nu nok alligevel ikke skal du se.
Iøvrigt har offentlige instansers jamren over dårlig økonomi ALTID været en del af spillet om fordelingen af de offentlige midler. De SKAL i sagens natur smøre tykt på!
tilføjet af

Det er der jo heller ingen der skal

Din tumpe. Få dog styr på facts inden du lukker din galde ud.
tilføjet af

facts

er ikke socialisternes stærke side.
tilføjet af

i mange

tilfælde er det altså kommunerne som har levet over evne, særlift de socialdomekratiske kommuner lader det til, så skift dit kommunale styre ud, det er dem der har fucket up, formodentlig.
tilføjet af

så så fru Nielsen.

Vi har aldrig haft det bedre som nu,vi er bare en smule overforkælede i denne tid. Der har aldrig været så mange penge tiloverst til forbrug,man køber nye biler,rejser,fladskærme, og man ser børnefamilier sidde alle steder og indtager store frokoster m.m. på resturanter o.l. Joh,det går sku godt i Danmark. jeg ser da tit børn sidde og spise rejemadder og levne det halve af den til priser op til 75.kr. pr stk. såh, skulle vi ikke lige klappe hesten lidt??
tilføjet af

HMMMMMMMM

Så er det jo alligevel sært at eks. hjemmeplejen generelt over hele landet er forringet til det forkastelige inden for de seneste år. Og kom ikke og sig at sådan har det altid været for det er usandt, har for en del år siden arbejdet inden for hjemmeplejen og allerede dengang havde vi travlt men de ældre fik gjort rent engang om ugen hvilket vel under ingen omstændigheder er overforbrug eller gør du ikke rent engang om ugen?? Min mors hjemmehjælper går rundt med stopur for at overholde tiderne. Min gamle mor var helt rystet. Hun får aldrig gjort ordentligt rent og er for dårlig til selv at gøre det. Hver gang jeg kommer på besøg må jeg gøre rent, hvilket jeg gerne gør, men jeg bor meget langt væk.Er det overforbrug at behandle mennesker ordentligt det være sig børn, ældre eller pædagoger. Har du prøvet hvad det vil sige at arbejde under pres og hvad det gør ved dine omgivelser, det lyder ikke sådan.
tilføjet af

Nej ......man kan ik

Men når det er fra en flok tåber der ik aner hvad de snakker om, så er der sku ingen grund til at ta det seriøst.
http://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/article230319.ece
tilføjet af

hold da op hvor det kører...................

Det er da rart at der sidder så velinformerede borgere og kan oplyse os uvidende sjæle, at under Fogh så kører det bare... Det gør det da sikkert også for nogle, men der altså stadigvæk en stor gruppe af befolkningen som ikke mærker det. Selv blandt venstres egne borgmestre erkender de, at de ikke kan få pengene til at slå til.
Og at sige pædagoger klynker, er dog det latterligste jeg indtil videre har hørt, jeg er selv pædagog og kan ikke genkende billedet af, at det bare går så godt. Faktum er, at på mit område skal der spares. I rene tal betyder det, at der i min institution bla. skal skæres 34000 kr på vikar kontoen, vikar kontoen bruges til dækning af sygdom, kurser (som er pålagt, ift sprog grupper,lærerplaner ect) Det kræver ikke den store hjerne at regne ud, at de dage hvor der mangler personale af den ene eller anden grund, så må den resterende del af personalet løbe hurtigere. Vi har et overskud på 80 mia. jeg har svært ved at se at der skulle ske en overophedning af økonomien ved at tildele kommunerne 1 mia ekstra i den periode, hvor der er mange udgifter forbundet ved sammenlægningen af de enkelte kommuner.
tilføjet af

Det skal vel ikke være samfundet

Der skal gøre rent hos din mor, hvad med at lette din fede dovne røv, og komme i gang med at gøre rent hos din egen mor.
Er det fordi du er bange for at blive trukket i din socialhjælp?
tilføjet af

idiot

til patienten, er det Sankt Hans du er indlagt på??
tilføjet af

Samme arrogante Fogh

Samme arrogante Fogh så vi også ved håndteringen af Muhammed sagen. Han er en stivnak og der er godt for befolkningen at se hvad de har valgt - en diktator, en underdanig mand som er så pavestolt for at blive inviteret på besøg hos Bush, at i sin begejstring fik han blod på hænderne ved at går med Bush i dette håbløse krig i Irak som brænder som en brand som ikke vil slukkes, med død og ødelæggelser til følger, løgner som gentager den ene løgn efter den andet som grunden for krigen og dens konsekvenser. De mest latterlige løgne er, at man overfalder et land for at ”forsvare sig mod terrorister”, at det er kommet demokrati og at der er mere sikkert i Irak i dag. Dagen kommer hvor hans magt er væk og hvor han kommer at tænke tilbage på sin tid, hvor han ikke kan sidde i en boble af selvbegejstring over sine gerninger, hvor historien vil sørge for skammen ikke glemmes.
tilføjet af

Hold da op

Hvor skal du være glad for det ikke er strafbart at være dum, for så var du ikke på fri fod nu.
tilføjet af

Hold da op

den værste straf ville jo så være at komme til at sidde ved siden af dig. for du ville da heller ikke kunne gå frit omkring.
tilføjet af

Når jeg ser dit svar

..vil jeg sige: tak i lige måde.
Du er blind og døv for at kunne lære noget. Godt at dumhed ikke gør ondt ellers ville du vride dig skæv ;D
tilføjet af

Tilbage

Til spændetrøjen med dig brormand. Så kan du ikke poste alle dine horrible løgne herinde.
tilføjet af

Fjols

Jeg er ikke på socialhjælp eller doven eller fed. Jeg er tilfældigvis en veluddannet person med et godt job. Men jeg bor så langt væk på grund af job at jeg ikke bare lige kan poppe over til min mor efter job ellers havde det jo været en smal sag.
Jeg har brugt ferier og weekender på at hjælpe hende alt det jeg kan. Hvad bilder du dig ind?
Hvad nu hvis det havde været en kvinde uden familie skulle hun så bare ligge i sit eget skidt. Jeg arbejder og betaler min skat, min mor har arbejdet og betalt sin hele sit voksne liv, har hun ikke krav på en respektfuld behandling og samme rettigheder som alle andre. Jeg betaler jo også gladeligt til skoler og institutioner via skatten selv om jeg ikke har børn
tilføjet af

Tilbage med dig

i gylletanken, du befinder dig bedst der
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.