13tilføjet af

SOLen er noget lort !

At skidtet kører ad Pommern til, afspejler vel bare personalet bag SOL !
Jeg har 3 gange skrevet et indlæg "Fusionsklubben i UEFA" men hver gang er indlægget blevet slettet - et indlæg, som i forhold til andre indlæg skrevet af feks Sylvia alias Brian Hansen alias Goodyear6, er skrevet i en langt mere sober tone.
Desuden har jeg som "DUBLIN" svaret på et indlæg, som ligeledes er blevet slettet.
Hvorfor ?
Er det fordi der er kommet en fan af fusionsklubben til som moderator og som ikke kan tåle at høre kritik af sit hold ?
Jeg har udfyldt kontaktformular og bedt om svar, men ref automail fra Eniro kan der gå mange dage inden jeg får svar på min forespørgsel......
Så jeg skriver her i håbet om der kan svares hurtigere her
tilføjet af

Har du

ikke noget vigtigere at tage dig til ?
tilføjet af

Det har du åbenbart

heller ikke. Dine indlæg er da ikke hverken vigtigere eller skarpere end hans....Du har åbenbart heller ikke noget bedre at tage dig til
tilføjet af

Tror du ikke

Det kan godt være at SOL ikke altid er oppe på mærkerne.
Men det kunne jo være du fik lidt mere hjælp el svar hvis du brugte et pænere ordvalg.
Mvh Graf
tilføjet af

Ingen ved

hvad det er der er blevet slettet, og hvad der stod, så det er jo svært for dig at udtale dig om hvordan tonen var i indlæggene.
tilføjet af

rakker ned

jeg rakker IKKE ned blot for at være negativ, og jo nu har jeg faktisk ikke tid til dette her mere i dag, selv om det er sjovt ;-) !
tilføjet af

Der har du nok

Der har du nok ret, men bare overskriftn: SOL er noget lort. Derfor skrev jeg som jeg gjorde og jeg mente jo heller ikke hverken noget ondt el nedsættende med det jeg skrev.
tilføjet af

ja, ja

vi kommer åbenbart ikke ud af stedet. Jeg beklager denne tone , der desværre er fremherskende i mange debatter.
Hvorfor vi ikke kan tale ordentligt med og til hinanden er mig ganske ubegribeligt, og jeg indrømmer, at jeg selv af og til falder i grøften og bliver mere skinger i tonen end jeg bryder mig om.- Men den slag smitter åbenbart.
Vi burde vel trods de ofte store forskelle i meninger kunne snakke sammen, for SAMTALEN er demokratiets fundament. Vi må jo kende hinandens meninger både for at kunne justere vore egne, men også for at kunne argumentere og måske ændre holdninger, der ikke klæder et demokrati.
Ukvemsord og direkte racistiske udtalelses fyger jo på siderne som en snestorm over Lolland, og når dette snevejr samler sig i driver er det ofte næsten ubærligt.
Det må da være muligt at give sin mening til kende uden at svine andre til. Og hvor er vores berømte (berygtede!) danske humor henne ?
Jeg har selv prøvet at blive trukket igennem hele tilsviningsnmøllen,og det er ikke særlig morsomt. Jeg har valgt at skrive med angivelse af min e-mail, da jeg synes det er det rigtigste (for mig), men det kræver desværre ikke megen fantasi at forestile sig, hvad jeg har fået af post efter nogle af mine indlæg, - især indlæg der går mod racisme.
- Og til dig, Mocafe!
Jo, jeg kunne måske nok finde på noget andet at tage mig til, men jeg synes det er vigtigt, at vi alle eller så mange som muligt giver vore meninger tilkende, for kun derved kommer vi til at forstå hvorfor det samfund vi lever i, er som det er.
Derfor bruger både du og jeg en del af vores korte liv på at skrive her. Jeg kender dig jo som en flittig skribent, og jeg læser altid, dog ikke altid med lige stor fornøjelse hvad du skriver. Og uanset hvad du og andre skriver bliver jeg klogere af at læse det.
Men det ville være mere fornøjeligt og give større lyst til engageret deltagelse, hvis vi alle skrev lidt pænere. Selv et grimt indlæg kan gøre lidt pænere ,og hvorfor tro du, at apotekeren overtrækker de mest bitre piller med et sukkerlag ?
- men uanset tonen, så fortsætter jeg nu ufortrødent, og jeg vil bestræbe mig på i fremtiden ikke at lade mig smitte så også jeg kommer til at skrive noget der ikke altid er som det burde være. - Men det kan sgu godt være lidt vanskeligt at svare pænt på en ordentlig omgang tilsvining af den mest perfide og personlige slags - men jeg skal anstrenge mig, det lover jeg
tilføjet af

Du har fuldstændig ret

men når folk besvarer et indlæg med: Har du ikke andet at tage dig til, så kan man vel kun svare: Det har du åbenbart heller ikke....Mere er der vel ikke at sige. Det ville være meget kedeligt at være her hvis vi var enige allesammen. Det der mest får gemytterne til at koge er indvandrerdebatten, og der tror jeg ikke at den ene side har noget at lade den anden side høre med hensyn til sproget, desværre. Udover det tror jeg at vi grundlæggende er enige. det glæder mig at du alt andet lige læser mine indlæg...
tilføjet af

beklager

Hej DUBLIN

Tak for din henvendelse.
Redaktionen har ikke fået din henvendelse, da ville vi have svaret. Må jeg bede dig om i fremtiden at benytte dig af denne formular, så ryger henvendelsen direkte til os:'
http://www.sol.dk/support/debat/feedback/
Jeg har kigget systemet igennem for dine slettede indlæg. De er slettet grundet sprogbrug som:
"dyrlæge og et styks randersreb til dig - narrøv!"
"Hey spasser"
"Åh hvor bliver det skønt at følge den hjernelamme Sylvia alias Brian Hansen alias Goodyear6..."
Jeg vil derfor opfordre dig til at moderere dit sprogbrug, så du i fremtiden ikke kommer ud for, at dine indlæg slettes, for at de alene skulle slettes fordi du holder med et hold fremfor et andet, det holder ikke. Og er det tilfældet, da skriv venligst ind via kontaktformularen, så får du straks svar.
Ha en fortsat dejlig dag.
Hilsner Evamse
tilføjet af

Øffen

Was here. Amatører er i på sol.
tilføjet af

de to kamphaner under politik

de må kalde hinanden hvad som helt uden at blive slettet.
Hvordan kan det være❓
Jeg forstår ikke jeres slette etik.
tilføjet af

Hvem

taler du om.....
tilføjet af

tja hvem mon

taler grimt til hinanden på den politiske debat ?
Man må jo ikke udlevere profiler her, så du må over og tjekke et har indlæg, så burde du kunne se hvem.
vh anonym
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.