6tilføjet af

Angelina Jolie misbrugt!!

af sin kære far. Hvorfor har medierne aldrig luret den?!..
Hvorfor taler hun dog ikke ud om det, får det ud af systemet?
Har ingen beviser.. kun det, at da hun selv fik børn, droppede hun al kontakt til farmand. Klart hun ikke vil ha sine små skal opleve det samme som hun og broren.
Dengang hende og broren kyssede lidenskabeligt, og skabte røre i sladder-spalterne, var deres responce - I forstå jo ingenting!.. De er begge ofre, og jeg tror det var deres måde at fortælle verden på, at der er noget ravende råddent i deres familie.
Men farmand er jo selv stor skuespiller.. måske er der mange penge under bordet, underskrifter og advokater, som forhindre sandheden i at komme ud....
Og det ér jo tabu, incest.
Hendes vilde sexliv med billy bob, vidner også om noget indespærret vrede, trang til udbrud, kontrol og smerte, og om en lille stakkels kvinde som forsøger at bearbejde fortiden, med en ældre mand (faderfigur).
Nu kan hun ikke holde på sin mand, som hun stjal, fordi hun er jaloux, dominerende, kontrollerende og garenteret ganske uudholdelig - men det er fanme klart, hvis hun aldrig har fået arbejdet med misbruget!! Kvinden har jo brug for hjælp!!, måske derfor hun gør så meget for at hjælpe andre, især børn..
Hvad tror i?.....
tilføjet af

Fed historie !

Bare jeg havde din fantasi 😃
Hvis det nu mod al forventning skulle være fysisk overgreb fra Jon Voigts side, så er du stadig helt oppe i skyerne, for hvordan kan du vide, at hun ikke har snakket ud om det❓Bare fordi det ikke har været blæst op i store overskrifter i pressen, kan det da godt være bearbejdet grundigt. Du er tydeligvis ikke klar over det, men velstående amerikanere har hver sin "shrink", som de snakker til i tide og utide, så det er MEGET usandsynligt, at der er et ubearbejdet traume der.
[l][s][s][l]
tilføjet af

Jon Voigt

Du nævner ikke "farmanden" ved navn, men det kan jeg så gøre. Det er den kendte skuespiller Jon Voigt der er far til Angelinaen. Kysseriet med broren, skulle efter sigende været den mest cencurrerede del af det forhold. Der var rygter om at de skulle være gået langt videre end bare til lidt kysseri. Lesbiske forhold rygtes det ligeledes at den emsige Angeline har på sit CV.
Lagermann
tilføjet af

Tak!, men det nu mere psykologi end fantasi..

VEd da godt at de alle har shrinks derovre, men hendes opførsel TYDER på at det er ubearbejdet.. men ja, nok forkert at bruge ordet ubearbejdet, så ..uforløst.
Og ham voigt ligner da også en skummel, slesk, psykoklam en.
Så hvorfor "mod al forventning"?..
Jeg synes bare det er underligt det ikke har været blæst op i medierne!!?..
alle de andre plastic menneskers fortid kommer jo på forsiden før eller siden 😉
tilføjet af

Ja, det ved jeg..

følte ikke trang til at nævne ham med navn. Ja rygter med broren er der nok af, men er det ikke bare et skalkeskjul for den virkelige sandhed?.. en slags projektion..
Hendes lesbiske udfarelser bekræfter blot min påstand. ..har stor forståelse for at kvindesex er mere tiltrækkende og trygt, hvis man har oplevet fars fede frækkert siden barndommen😮
tilføjet af

Jeg er oftest venlig

så jeg ville ikke genere dig ved at skrive, at det er et psykologisk problem 😉
Din karakteristik af Jon Voigt kan jeg heller ikke godtage, han er faktisk en kapabel skuespiller, der har spillet meget forskellige roller troværdigt.
Han har været skolelærer (jeg husker specielt hans "Beekloven"-forvanskning af Beethovens navn), han har været Midnight Cowboy sammen med fantastiske Dustin Hoffman, han har været superskurk, og altid ganske overbevisende, så dine tillægsord er vel nærmest komplimenter til en god skuespiller ?
[l][s][s][l]
tilføjet af

Også mig..

Har ikke set ham så meget i film, så kan ikke karaktisere ham som skuespiller.
Men fordi manden er velset troværdig skuespiller og kendt, kan han altså ikke ha misbrugt sine børn, eller hvad?..
Og det kræver jo netop gode skuespiller-evner at leve sit liv som møgsvin, uden nogen opdager det😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.