4tilføjet af

gul vandmelon

i går var jeg i føtex og købte mig en vandmelon. men da jeg kom hjem og skulle have et stykke var den til min store overraskelse gul istedet for rød. hvad er forskellen på dem, andet end farven selvfølgelig, de smager næsten ens. det er virkelig underligt har aldrig hørt om en gul vandmelon før. Har i hørt noget om dem og hvad ved i om dem.
tilføjet af

Sådan er det nogen gange med farven gul...

Det er ikke altid at de indeholder det som man forventer....
tilføjet af

smagen skulle være den samme

den gule variant har bare en mutation der gør at den mangler et rødt pigment.
Der findes også gule tomater (i mange varianter: flaske-, bøf, cherry og alm. tomater), gule hindbær, gule ribs, gule chilifrugter og gule kirsebær samt selvfølgelig gule blommer og gule peberfrugter som de fleste nok kender.
Smagen vil selvfølgelig variere fra sort til sort, men selve det at en frugt er gul betyder ikke at smagen er vidt anderledes end de naturligt farvede sorter. Men smukke i salat eller blot til en afveksling kan disse frugter bestemt være.
tilføjet af

gul vandmelon...

hej kalopee, søg på gul vandmelon og se for der står meget om dem,kender den kun fordi jeg fik den serveret til en fest engang og husker den smagte fantastisk,har dog aldrig kunne skaffe den har spurgt alle tænkelige steder men uden held:-( men måske nogen herinde kan hjælpe mig:-)
tilføjet af

gule vandmeloner....

hej komodoveranen,er dybt uenig med i det du skriver,læs på nettet herom,og smager er så absolut ikke den samme :-) den er langt bedre end de røde er efter min smag for er ikke vild med vandmeloner dog den gule:-) i øvrigt findes også gule kivier hvis ingen kender dem og de er dælme lækre meget saftige og søde:-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.