8tilføjet af

Hvad skal du ha at spise til aften?

Jeg er helt i vildrede
tilføjet af

Bayonneskinke med græske kartofler

og en salat af rucolo, soltørrede tomater, ristede bacontern, rosiner og små brocollibuketter og lidt pinjekerner - hæld over med en balsamico og lidt citronsaft.
Så skal vi have lidt forskellige oste og lidt godt flutes - og en flaske rødvin mere, fordi vi skal spise længe og snakke og hygge fordi det er fredag.
tilføjet af

Skal til middag hos min ven med den italienske kone

og hun laver rigtig god mad🙂min vens eneste problem er at få hende til at lave mindre end 14 retter, når der er fest og mindre end 7, når det er hverdag. Men som jeg forklarer ham: Det er bare ikke et problem, hvis konen frivilligt går i køkkenet for at diske lækre retter op, fordi det er hendes hobby😉Den perfekte ægtefælle m/k har da madlavning og øvrig husholdning som hobby :)
tilføjet af

Prøv og kig

Jeg har da lidt forskelligt - og også lidt lækkert på min hjemmeside, du er velkommen til at "hugge" en opskrift hvis du kan bruge den: http://www.john-malmer.dk
tilføjet af

Afrejse imorgen

så den står på pizza til alle mand her ;o)
tilføjet af

ovnret med kartofler, æg og røget makrel

kolde, kogte kartofler skæres i skiver, lægges i et ovnfast fad med 2-3 skiveskårne tomater og masser af klippet purløg mellem lagene. Øverst lægges pillede "fileter" af røget makrel. Pisk 4-5 æg sammen med lidt mælk eller fløde, salt og peber og hæld blandingen over indholdet i fadet.
Sættes i ca. 180-200 grader varm ovn til æggemassen er stivnet - ca. 40 min. Godt rugbrød til og uhmm...;o)
tilføjet af

lyder lækkert

Den vil jeg prøve en dags tid, den passer fortrinligt til en slankekur, det ka' være retten en dag havner på min hjemmeside med billede og det hele
tilføjet af

Jæ ve mæ

Og jeg vil gerne præsenteres for alle hendes søstre og kusiner, for sådan en kone ønsker jeg mig. Hmmmm italiensk....
tilføjet af

Hvorfor kopierer du andre nick????

Har du ikke andet at lave?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.