7tilføjet af

ang. sol debatten

Nu har jeg læst lidt indlæg gennem den sidste tid men aldrig selv svaret. Jeg undrer mig lidt over folks måde at svare hinanden på. Hvis man ikke kan lide et emne så er det åbenbart helt i orden at svare grimt. Emner der vedrører nogen, interesserer måske ikke andre. Men kan man så ikke bare springe det indlæg over❓Der er jo mange indlæg og man kan jo bare svare dem man interesserer sig for. God søndag aften til alle.
tilføjet af

ja..

Her taler vi om den perfekte debat, hvor alle respekterer alle og man kan få svar på mange spørgsmål. Desværre findes der alt for mange mennesker der keder sig foran skærmen, og nogle få mennesker der er besat af at svare på ALT. Det må man bare finde sig i, så længe ytringsfriheden og den frie debat står gældende.
Men god søndag aften også til dig.
Mvh. Stan
tilføjet af

men

man behøver ikke at have en mening om alt. og har man ikke en mening så er der jo ingen grund for at svine andres indlæg til
tilføjet af

nej

Men som sagt, man kan ikke forvente at alle opfører sig ordentligt, når der er (næsten) ingen kontrol over hvad folk kan finde på at skrive her.
Men du er ikke den eneste der er træt af useriøse debatører her på Sol..
tilføjet af

tja

nu er det heller ikke fordi vi to har gang i den mest seriøse debat herinde. Faktisk er den så kedelig at ingen andre deltager (ha ha). Det er nok bare mig der har for høje forventninger til folks pli. men ret skal være ret. og folk behøver ikke svine andre til bare fordi de finder deres indlæg uinteressante
tilføjet af

...

Nej, men det er nok ikke det mest provokerende emne du har fået fat i.. du skulle har prøvet noget med indvandrer-problemer eller julefrokoster (måske begge 2 på en gang *GG*).. det er noget der rykker lige for tiden.. Folk gider ikke at læse om deres elenige debatevner..
tilføjet af

måske

hvad med muslimske omskårede kvinder der ønsker større bryster går til julefrokost og er manden utro ..
tilføjet af

*GG*

det var en god en ;)
og næsten 100 har læst allerede.. det går jo fremad 8)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.