6tilføjet af

Hvad skal man spise efter Roskildesyge?

Jeg har tidligere postet et indlæg d.1 januar, fordi jeg var blevet ramt af Roskildesyge. Jeg har aldrig haft det før, så vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre ved det.
Det værste overstod jeg på 6 timer, men lå ellers ret afkræftet resten af dagen.
Jeg vil gerne have min mave på ret kurs igen, da jeg ellers føler mig ok frisk, men jeg ved ikke hvad jeg putte i maven for at få den i omdrejninger igen. Føler ikke ritig at jeg får nok energi af brød, banan og youghurt. Prøvede med pommefrittes i går, men salatmayonaisen var bestemt ikke et hit :-) Min mave lød som et helt boblebad.

Håber meget I kan give mig nogle gode råd, så jeg kan komme op i gear igen, da jeg ellers føler mig frisk :-)
tilføjet af

Revne æbler, cola uden bobler og ristet brød

Det er ting der er gode at starte med. Colaen fordi der er koffein I der beroliger. Og så gælder det om at undgå fedt og mælkeprodukter. Disse ting er virus meget glad for, så du skal være sikker på, at det er helt overstået inden du begynder på dem.
Det er synd for dig at du ikke har nogen andre at spørge, men jeg håber du kan bruge dette, selvom du gerne skulle være ovre det nu!
God bedring!
tilføjet af

Jeg prøvede med rugbrød

og det hjalp faktisk. Min mave har været stille siden. Den manglede åbenbart bare noget at arbejde med og jeg var for lang tid om at komme igang med at lægge skånekosten bag mig :-)
Men mange tak for dit svar :-)
Kh Julie
tilføjet af

Ja det forklarer det

man skal igang igen med at spise mad maven kan arbejde med. Hvis ikke du har fået andet end skånekost i 3 dage, så forstår jeg godt at din mave ikke er helt i orden.
Tag du bare fat med maden igen, men undgå noget der er for fedt til at starte med :-)
tilføjet af

lad dog være med at spise

lad dog være med at spise. Ingen er døde af sult på bare to dage. Drik en masse vand og indimellem en cola
tilføjet af

At drikke Cola ved mave onde er en myte!

Hvis man er et sted i verden hvor der ikke er adgang til rent vand er Cola en mulighed. Der er en smule næring i og vigtigst væske. Men hvis du er herhjemme så hold dig til kogt vand!
tilføjet af

Coffein beroliger ????

Den er ny. Coffein virker lige modsat :
* Øger blodtrykket
* Øger pulsen
* Udvider bronkierne
* Virker opkvikkende på centralnervesystemet
* Virker urindrivende
* Øger tarmens peristaltik
Det værste ved at få coffein ved roskilde syge er at det er vanddrivende, hvilket er det sidste du ønsker. Drik en masse vand gerne kogt!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.