11tilføjet af

alex

Alexandra skal smides ud af landet og det kan ikke gå hurtigt nok.
det kan ikke passe hun skal have penge fra staten efter hun er skilt fra Joachim,hvis hun ikke kan klare sig selv så er det ud af vagten og med det samme.
børnene er joachims og kongehusets,hun skal ud af landet og det er FANME NU.
tilføjet af

Nej Nej, madpakkeordning.

Hun må da have ret til at komme på madpakkeordningen lige som alle andre udenlandske kvinder, der er blevet svigtet eller mishandlet af deres danske ægtefælde.
tilføjet af

Syge i hovedet.

I ER BEGGE TO SYGE I HOVEDET, OG BØR HURTIGST MULIG SØGE HJÆLP.
tilføjet af

Det må være en spøg...

..søg hjælp i en fart :-(
tilføjet af

Du glemmer vist...

... At Alexandra stadig repræsenterer det danske kongehus... I øvrigt får hun ikke bistand !! Der er på tale at man vil tage fra Joachims apanage og give til Alexandra. Det vil sige at du overhovedet ikke kommer til at mærke det, udgiften er der allerede. Du glemmer vist også at hun er dansker nu og har danske børn,- hendes liv er i Danmark !! Hun gør et kanon stykke arbejde for Danmark og hun bør bestemt også aflønnes for det !!
tilføjet af

Ih du milde

Ved du hvad? Det samme håber jeg fanme også. Jeg plejer ikke at bande i et indlæg, men denne gang var det visst iorden. Fingrene er ved at knalde igennem tastaturet.
tilføjet af

Hvad har du gjort for andre

Jeg er enig de er syge i hovedet. Gad vide hvad de 2 elendige mennesker nogen sinde har gjort for andre. Føj hvor jeg skammer mig over at mine landsmænd kan opføre sig sådan. Kommet til konklusion at de nok bare er død misundelige.
tilføjet af

ud herut

der går et fly idag til riskogerlandet.
hun har fået tildelt statsborgerskab af folketinget og folketinget kan tage det fra hende og smide hende ud, og tag så lige alle somalierne med samtidigt.
tilføjet af

???

hvad er det hun gør ?
tilføjet af

Nej, en værdig løsning.

Integrationsminister Bertel Haarder har sagt, at madpakkeordningen er ikke uværdig. Og statsminister Anders Fogh har sagt, at der skal findes en værdig løsning for prinsesse Alexandra.
Så hvad er så problemet?
tilføjet af

Smid begge ud?

Mener du da at vi skal beholde nasseprinsen her- for flere millioner i offentlige penge...?
De er da velkomne begge to, hvis de kan tjene deres millioner slev!
tilføjet af

dybt Åndssvage

I er fandenknuseme dybt åndssvage, og bør spæres ind på en sindsyganstalt aldeles omgående, sådanne et par mindrebegavet kvajpander. Alexsandra bør have hele Joahims apanage, han laver jo ikke en skid andet, ind at ture rundt på værtshuse og skabe sig, den arrogante drengerøv. Han burde sgu passe sin familie og sine pligter, den skiderrik. Må alt lykke og held følge Alexsandra. GUD VÆRE MED HENDE OG BØRNENE
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.